Dělá to taky někomu ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *Firefox1*, 19/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

2. |Oromë|

|Oromë| User

*Firefox1*Hmm tak toto som este nevidel, skusim vecer leonova co to bude robit.

A nic ine sa nedeje?

3. *SATKO*

*SATKO* User

Som teraz na mape 3-2 VRU - GE1,loví si tam niekolko leonovov.Nič také som nespozoroval

4. *Firefox1*

*Firefox1* User

Už mi to dělá dlouho, snad od začátku 3D už jsem si na to zvyk :)
    V ničem jiným není problém. Jen jak se kolem mihne Leonov tak se přilepí.

5. *SATKO*

*SATKO* User

No iste je to otravne,rád by som pomohol ale nemam páru čo v tom je

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

*Firefox1* zkusil jsi jiny prohlizec? Mazat cache? Vsechno mas aktualni?

7. *SATKO*

*SATKO* User

Ešte by som sa pridal ak nevadí.Podla toho obrazku to vypada,že k lodi prilne ten ochranný obal čo má leonov na domovských mapách,čo by mohlo poukazovať na grafiku.*Firefox1* skús aktualizovať grafické ovladače,neviem akú máš graf.kartu,ale povedal by som že nvidia

Naposledy upraveno: 19/9/15
  8. *Firefox1*

*Firefox1* User

No mám starší Pc a jedu pod W-XP ( a taky jinej na hru nechci), takže zázraky neočekávám, ale jinak to šlape a lagy jsou min. v bránách nemám problémy. Na mém druhém Pc novějším s W-7 se to nedá hrát, po 1min. hry se to začne sekat, tak jedu na tomhle s XP. Jinak vše pravidelně mažu 2x denně a na Mozilla to jede nejlíp.

9. |Oromë|

|Oromë| User

*Firefox1* W7 je spolahlivy a pouziva ho vela hracov, takze to sekanie sposobuje najskor daka chyba v PC, napr. virus, cracknuta verzia systemu, nevycisteny pc, stare verzie aplikacii a pod.

Praveze XP uz stratilo podporu a taketo "divne" veci sa tam mozu objavovat, a nielen v DO.

A v tom druhom PC s W7 sa ti leonov tiez prilepi? Lebo ja som nic take nespozoroval a problem bude pravdepodobne v starom XP. Preventivne mozes skusit CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče a Co dělat když mi nejde hra?

10. *SATKO*

*SATKO* User

Súhlas,mozilla je super, ale ako píše |Oromë| operačný system potrebuje upgrade

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

*Firefox1* jestli ti hra na druhem PC laguje, tak bud ma nedostacujici vykon, nebo problem nastaveni, aktualizaci, atd., takze doporucuji zkusit odkazy od kolegy, pro 3D i tento: 3D mód - FAQ.

Jinak zkus jeste na pocitaci s XP zkontrolovat zda mas aktualni ovladace grafiky a FP.

12. *Firefox1*

*Firefox1* User

Tak jsem se trochu pohrabal v počítačích a nic se nezměnilo. Starší počítač Intel Pentium 4HT kromě té anomálíe je v pohodě.
    https://ctrlv.cz/shots/2015/09/20/XBZd.png
    V druhém HAL3000 vše při starém jak ve 2D,3D. Graficky pěkné, ostré ale pomalé nabíhání a hra se trhá.
    https://ctrlv.cz/shots/2015/09/20/q30Z.png
    https://ctrlv.cz/shots/2015/09/20/7vCF.png
    Do starého počítače bych raději nezasahoval, jede to a to je hlavní. V tom HALL se zkusím pohrabat s tou grafikou ta se mi nezdá.
    Možná bych přeinstaloval W10, pokud se nic nezmění. No nevím, prý je to špehoun a asi by ta neustálá komunikace dat zatěžovala počítač, což by hře asi neprospělo ?!No nevím, ale něco s tím provedu ;)
    |Oromë| Byl jsem to vyzkoušet, na druhém počítači to nedělá.
    S tou skončenou podporou XP je jen takové BU, aktualizace chodí dál i když ne v takovám množství . Na 3D to pod XP najelo automaticky, bez jakéhokoliv nastavování.

Naposledy upraveno: 20/9/15
  13. |Oromë|

|Oromë| User

*Firefox1* ja som nenapisal, ze XP nebude fungovat, len uz je starsi a podobne anomalie sa tam mozu objavit.

Kedze to nikomu inemu nerobi a na druhom PC to mas tiez v poriadku, bude problem niekde v tvojom prvom PC s XPckom.

14. *Firefox1*

*Firefox1* User

|Oromë| s tím souhlasím, že to bude u mě v PC no zkusím se s tím poprat :)

15. Sentiero

Sentiero User

No, kdybyste neplivali po zemi žvýkačky, tak se na ně nelepíte :D

*Firefox1* zkoušel jsi dát grafiku lodí na minimum?

16. W 10 se zas tak neboj, jsou určitě rychlejší než W7, jen se musíš proklikat nastavením a to různé odesílání dat vypnout. (15min.)

17. TRIXT

TRIXT User

*Firefox1*: Jen taková malá reakce. Aktualizace na XP už nechodí, to co ti chodí jsou aktualizace na IE. XP již není Microsoftem podporován, ale používat se dá, i když s určitým rizikem.

18. *Firefox1*

*Firefox1* User

TRIXT no nevím nezkoumal jsem je podrobněji co obsahují, ale XP na tomto PC ponechám, zatím nemám žádné problémy a hra mi jede slušně, líp než pod W-7 i když tam je asi ještě jiný problám ? Pracuji na tom, nově stažené graf.ovladače NVIDIA nepomohly...
    https://ctrlv.cz/shots/2015/09/21/jj7f.png
    S Chrome mám špatné zkušenosti, vyzkoušel jsem i jiné např.Opera šlape rychle ,ale v některých sekcích jako třeba aukce zas dělá problémy. Mozilla jede nejlíp.

Naposledy upraveno: 21/9/15
  19. *Firefox1*

*Firefox1* User

Cruenta†Ultionem četl jsem, že to odesílání dat se nedá tak úplně vypnout, mají to nějak ošetřený ?! Zatím s W-10 váhám, ještě jsem se nerozhod .

20. TRIXT

TRIXT User

*Firefox1*: nevím, jestli jsem to v diskuzi nepřehlédl, ale jaký používáš prohlížeč? Zkusil jsi jiný, jak ti radil Marvin? Pokud používáš Firefox, otestuj Chrome a naopak (Chrome pracuje s flashplayerem trochu jinak než Firefox). Pokud jsi to již udělal, jak to dopadlo?

P.S. Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud nikdo neregoval, oprav poslední, ať s tím nemáš zbytečně problémy.

Naposledy upraveno: 21/9/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.