Dělá to taky někomu ?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by *Firefox1*, Sep 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

2. |Oromë|

|Oromë| User

*Firefox1*Hmm tak toto som este nevidel, skusim vecer leonova co to bude robit.

A nic ine sa nedeje?

3. *SATKO*

*SATKO* User

Som teraz na mape 3-2 VRU - GE1,loví si tam niekolko leonovov.Nič také som nespozoroval

4. *Firefox1*

*Firefox1* User

Už mi to dělá dlouho, snad od začátku 3D už jsem si na to zvyk :)
    V ničem jiným není problém. Jen jak se kolem mihne Leonov tak se přilepí.

5. *SATKO*

*SATKO* User

No iste je to otravne,rád by som pomohol ale nemam páru čo v tom je

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

*Firefox1* zkusil jsi jiny prohlizec? Mazat cache? Vsechno mas aktualni?

7. *SATKO*

*SATKO* User

Ešte by som sa pridal ak nevadí.Podla toho obrazku to vypada,že k lodi prilne ten ochranný obal čo má leonov na domovských mapách,čo by mohlo poukazovať na grafiku.*Firefox1* skús aktualizovať grafické ovladače,neviem akú máš graf.kartu,ale povedal by som že nvidia

Last edited: Sep 19, 2015
  8. *Firefox1*

*Firefox1* User

No mám starší Pc a jedu pod W-XP ( a taky jinej na hru nechci), takže zázraky neočekávám, ale jinak to šlape a lagy jsou min. v bránách nemám problémy. Na mém druhém Pc novějším s W-7 se to nedá hrát, po 1min. hry se to začne sekat, tak jedu na tomhle s XP. Jinak vše pravidelně mažu 2x denně a na Mozilla to jede nejlíp.

9. |Oromë|

|Oromë| User

*Firefox1* W7 je spolahlivy a pouziva ho vela hracov, takze to sekanie sposobuje najskor daka chyba v PC, napr. virus, cracknuta verzia systemu, nevycisteny pc, stare verzie aplikacii a pod.

Praveze XP uz stratilo podporu a taketo "divne" veci sa tam mozu objavovat, a nielen v DO.

A v tom druhom PC s W7 sa ti leonov tiez prilepi? Lebo ja som nic take nespozoroval a problem bude pravdepodobne v starom XP. Preventivne mozes skusit CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče a Co dělat když mi nejde hra?

10. *SATKO*

*SATKO* User

Súhlas,mozilla je super, ale ako píše |Oromë| operačný system potrebuje upgrade

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

*Firefox1* jestli ti hra na druhem PC laguje, tak bud ma nedostacujici vykon, nebo problem nastaveni, aktualizaci, atd., takze doporucuji zkusit odkazy od kolegy, pro 3D i tento: 3D mód - FAQ.

Jinak zkus jeste na pocitaci s XP zkontrolovat zda mas aktualni ovladace grafiky a FP.

12. *Firefox1*

*Firefox1* User

Tak jsem se trochu pohrabal v počítačích a nic se nezměnilo. Starší počítač Intel Pentium 4HT kromě té anomálíe je v pohodě.
    https://ctrlv.cz/shots/2015/09/20/XBZd.png
    V druhém HAL3000 vše při starém jak ve 2D,3D. Graficky pěkné, ostré ale pomalé nabíhání a hra se trhá.
    https://ctrlv.cz/shots/2015/09/20/q30Z.png
    https://ctrlv.cz/shots/2015/09/20/7vCF.png
    Do starého počítače bych raději nezasahoval, jede to a to je hlavní. V tom HALL se zkusím pohrabat s tou grafikou ta se mi nezdá.
    Možná bych přeinstaloval W10, pokud se nic nezmění. No nevím, prý je to špehoun a asi by ta neustálá komunikace dat zatěžovala počítač, což by hře asi neprospělo ?!No nevím, ale něco s tím provedu ;)
    |Oromë| Byl jsem to vyzkoušet, na druhém počítači to nedělá.
    S tou skončenou podporou XP je jen takové BU, aktualizace chodí dál i když ne v takovám množství . Na 3D to pod XP najelo automaticky, bez jakéhokoliv nastavování.

Last edited: Sep 20, 2015
  13. |Oromë|

|Oromë| User

*Firefox1* ja som nenapisal, ze XP nebude fungovat, len uz je starsi a podobne anomalie sa tam mozu objavit.

Kedze to nikomu inemu nerobi a na druhom PC to mas tiez v poriadku, bude problem niekde v tvojom prvom PC s XPckom.

14. *Firefox1*

*Firefox1* User

|Oromë| s tím souhlasím, že to bude u mě v PC no zkusím se s tím poprat :)

15. Sentiero

Sentiero User

No, kdybyste neplivali po zemi žvýkačky, tak se na ně nelepíte :D

*Firefox1* zkoušel jsi dát grafiku lodí na minimum?

16. W 10 se zas tak neboj, jsou určitě rychlejší než W7, jen se musíš proklikat nastavením a to různé odesílání dat vypnout. (15min.)

17. TRIXT

TRIXT User

*Firefox1*: Jen taková malá reakce. Aktualizace na XP už nechodí, to co ti chodí jsou aktualizace na IE. XP již není Microsoftem podporován, ale používat se dá, i když s určitým rizikem.

18. *Firefox1*

*Firefox1* User

TRIXT no nevím nezkoumal jsem je podrobněji co obsahují, ale XP na tomto PC ponechám, zatím nemám žádné problémy a hra mi jede slušně, líp než pod W-7 i když tam je asi ještě jiný problám ? Pracuji na tom, nově stažené graf.ovladače NVIDIA nepomohly...
    https://ctrlv.cz/shots/2015/09/21/jj7f.png
    S Chrome mám špatné zkušenosti, vyzkoušel jsem i jiné např.Opera šlape rychle ,ale v některých sekcích jako třeba aukce zas dělá problémy. Mozilla jede nejlíp.

Last edited: Sep 21, 2015
  19. *Firefox1*

*Firefox1* User

Cruenta†Ultionem četl jsem, že to odesílání dat se nedá tak úplně vypnout, mají to nějak ošetřený ?! Zatím s W-10 váhám, ještě jsem se nerozhod .

20. TRIXT

TRIXT User

*Firefox1*: nevím, jestli jsem to v diskuzi nepřehlédl, ale jaký používáš prohlížeč? Zkusil jsi jiný, jak ti radil Marvin? Pokud používáš Firefox, otestuj Chrome a naopak (Chrome pracuje s flashplayerem trochu jinak než Firefox). Pokud jsi to již udělal, jak to dopadlo?

P.S. Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud nikdo neregoval, oprav poslední, ať s tím nemáš zbytečně problémy.

Last edited: Sep 21, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.