Dělá to taky někomu ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *Firefox1*, 19/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tutowka03

tutowka03 User

Ahojte, nechcem zbytocne zakladat novu temu, ale mam problem s fps. Mam novy notas, vsetko co treba som nainstaloval a aj rychli net a drzim sa na 35-40 fps, ked som niekde na cube, alebo bojujem proti hracovy a je nas tam viac, seka to a mam okolo 10-15 fps. prosim o radu, dakujem.

2. |Oromë|

|Oromë| User

3. *Firefox1*

*Firefox1* User

taky mi to dělé třeba u Demanera, když je tam chumel hráčů

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

*Firefox1* psal jsem to včera v jiném tématu. Čím více je prvků na mapě (hráči, NPC, atd.) tím více informací je potřeba zpracovat a znamená to pro PC věší zátěž, která se projevuje snížením FPS, vyšším využitím operační paměti, lagy. Čím slabší PC bude, nebo čím víc bordelu ho bude zatěžovat, tím to bude horší. Proto pořád píšeme čistit a udržovat, ať jsou podmínky pro plynulou hru co nejlepší.

5. tutowka03

tutowka03 User

ping test

nerozumiem tomu, píše, že je niečo s Javou, ale mám ju nainštalovanú.

a tu je speed test

6. Korben

Korben User

Problém by si mal hľadať v internetovom pripojení. Tá java nieje až tak veľký problém, aj keď môže dochádzať k strate packetov, ale problém so sekaním už môže spôsobovať vysoký ping a aj vysoký jitter. Ak si pripojený cez wifi, tak by si sa mal pripojiť cez kábel.

7. tutowka03

tutowka03 User

Teraz som bol znovu pripojeny na kabli a výsledok taký istý. Tu ide o to, že keď sťahujem z torentov, tak download nemám nižší ako je 2 mbit, tomuto vážne nerozumiem. Jednu dobu som mal známeho ntb požičaný, o moc slabší a na slabšiom internete a mal som 60 fps, odozva bola slabšia( dlhšie portovalo), ale inak to bolo v poho.

8. Korben

Korben User

FPS, je len výkon grafickej karty a zobrazenie snímkov za sekundu. Mne ide hra bez sekania aj na FPS 20. U teba je problém s internetom a so sťahovaním torentov to nemôžeš porovnávať.
    Skús to na lepšom pripojení a sám uvidíš ten rozdiel.

9. tutowka03

tutowka03 User

Tak to mi teda neostáva nič, len sa s tým zmieriť, alebo zmeniť poskytovateľa, škoda. Ďakujem za pomoc.

10. *Firefox1*

*Firefox1* User

=Marvin= dík vím o tom, čistím pravidelně, udržuji. Mám starší PC a jsem si toho vědom, že víc už z toho nevyrazím. Hraju ve 3D a celkem v pohodě i v GG bez problémů. Jen ty chumly dělaj problémy, už jsem si zvyk :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.