Designy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ~~~ŠTΞMBΛ~~~, 26/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, chtěl bych se zeptat zda má cenu kupovat nějaký design na Goliatha za 250 000U nebo čekat až padne z pirátské bedny. A jestli má cenu kupovat za U tak jaký Diminisher, Venom nebo nějaký jiný chtěl bych to spíše na pvp. Předem díky

2. Filthy16

Filthy16 User

Mě padly dva designy z pár beden, takže podle mě je to zbytečnost kupovat, to už radši kup aegis..

3. Nevím co je pár beden ale ja jich měl přes 500 a mam jen spectrum a aegise už mam. No to je jedno je to o nahodě, jen mam dilema který design na pvp :)

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Sanca,ze najdes design v debne je strasne mala a zavisi to od stastia,lebo niekto nemusi najst ani z 10 000 debien ziadny design a niekto z jednej moze hned ziskat design.Takze v tomto smere je tazke poradit,kedze pracovat so stastim sa neda:rolleyes:
    Ale najskor by som skusil vyuzit tie kluce a potom by som radsej kupil design. Odporucam Spektrum,pretoze aj na lov je dobry,ak po tebe vystartuju 3 elitne lode,tak mas s tym designom sancu prezit a ujst a taktiez aj na farmenie je dobry ten design,kedze je velmi odolna jeho schopnost.Pokial chces ist ale full dmg,tak odporucam asi skor venom,kedze obcas sa stane,ze ti nejaka lod hodi spomalovaciu minu a tesne zdrhne,tak mu hodis singularitu a ta ho moze dorazit ak neda EMP a nestihne portnut.Dimishera sice nemam,ale rozhodnutie je na tebe,kedze kazdy design ma jedinecnu schopnost.;)

5. Moc díky. Necham to u toho spectra a časem třeba padne z bedny. Ještě jednou díky a hezký večer přeji.

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Spektrum ma najvacsiu vydrz zo vsetkych designov na goliatha.Obcas ti moze usetrit aj EMP,kedze das rozklad stitu a k portu by si mal vediet zaletiet.Tento design nelutujem,ze som kupoval a doteraz ho vyuzivam a neraz aj na lov.

Zodpovedane,uzavrete,LOCK!

7. Zeus

Zeus Guest

Jen pro zajímavost,já našel až na spektruma všechny disagny z beden.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.