Zpetná vazba Diskusia: Aktivity narodenín DarkOrbit

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 9/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Esnyron

Esnyron User

Jo no, to je super že po půl roce hraní, mám v podstatě začít znovu protože "Chyba, pro tvůj účet není kod platný"
    Takže teda děkuju a ať si ty kody strčí .......
    A na mejl mi nic nepřišlo.

2. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

Esnyron tento kód je pouze pro hráče, kteří svůj účet zaregistrovali přes Steam.
    Máš potvrzený odběr bulletinu? Pokud ne tak ti kód nedošel.
    Screenshot_1.png

3. Esnyron

Esnyron User

Citaci jsem uvedl proto abych mohl poukázat na to že kód je jen pro uživatele Steamu a i ve svém postu píšu že bych musel začít znovu.
    Tím že mě upozorňuješ na to že je kod jen pro uživatele steamu, ze mě vlastně děláš mentálně tupou opici které to asi nedošlo.
    Děkuju.

Informační buletin odebírat nechci, protože mi na mejl chodilo asi 20 mejlů týdně.
    Je super vědět jak jsou pro BP hráči důležití.

4. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

Esnyron
    Uživatelé, kteří hrají na Steamu, tak mají problém s verifikaci emailové adresy, proto dostali univerzální kód.
    Píšeš, že informační bulletin odebírat nechceš, ale ten kód byl pouze pro uživatele, kteří ten bulletin odebírají. Nehledě na to, že to bylo na našem fóru 6.12. ZDE zmíněno a všichni hráči byli upozorněni.

Cituji kolegu "Aby ste získali svoj individuálny bonusový kód, je potrebné zaregistrovať sa najneskôr do nedele 7.12.2025!!!"

Rád bych tě ujistil, že nikdo z našich kolegů by si nedovolil o žádném hráči uvažovat způsobem, který popisuješ, ani tyto myšlenky na kohokoli směřovat. Prosím o zachování klidného tónu.

5. Sygauras

Sygauras User

Přijde mi zvláštní že BP naddržuje těm kteří mají hru přes steam a nebo unity.
    V unity jsou úkoly a odměny z akcí které v klasickém DO přes staření nejsou a na steamu zase budou kody jen pro steam.
    Zvláštní přístup k hráčům. plno lidem to v unity nejde a tak 8 lidí začlo znovu na steamu .... co k tomu říct.

6. Tess

Sygauras mrzí mne, že máš takový pocit.:(
    Musím ti, ale některé věci vysvětlit.
    Možnosti úkolů, které zmiňuješ jsou dostupné pouze na nově spuštěných serverech, pokud si na nich založíš účet(počínaje Global 2-Ganymedes, Global 3-Titan, Global 4-Evropa a Global 5-Callisto). Jmenuje se to Nový úsvit-viz. poslední FAQ.

Kolega zde již napsal, jaký je důvod proč dostali hráči registrovaní přes Steam kód.;)

Locker a Delta-7925H tohle ocenili.
  7. Sygauras

Sygauras User

A kolikrát mám ještě začínat od nuly ? A co příště až zase něco vymyslí, zase od nuly a jeětě 5x ? Nechápu proč to hráčům udělali. Ti lidi jsou na levlu xy hrajou 10 let a mají smůlu protože na steam nejde převést rozjetej účet.
    Co tady chceš obhajovat nebo vysvětlovat ?

8. ZOHAN

ZOHAN User

Sygauras, Motáš tady hrušky a petržel a pleteš si pojem s průjmem a dojmem....
    Proč bys měla začínat znova?
    To jako logování přes steam přináší i nějakou výhodu?

Azula[シ] tohle ocenil(a).
  9. Sygauras

Sygauras User

ZOHAN : tak na steamu je třeba bonusový kod k narozeninám který je jen pro steam hráče.
    V unity to samé. Takže když budu chtít kody a nechci otravné mejly od BP, mám smůlu. Tak asi děkuju, nebo tak něco.

10. [​IMG]

Podle mě je ten zpravodaj v defaultu nastavenej na zasílání a ten, komu to nepřišlo, si to musel vypnout. Když přišlo oznámení, na účtu, na kterym hraju, jsem to navíc odhlásil a přihlásil, pro jistotu, hehe (tady jeden nikdy neví). Přišlo mi to i na účty, kde mám max vybranou firmu. Nevidím problém. Proč je to na Steamu asi jinak, tady bylo napsáno několikrát. Uplně zbytečná diskuse.

Locker, pepan70 a Tess tohle ocenili.
  11. ZOHAN

ZOHAN User

Jenže ten kupon má stejný obsah napříč všemi platformami, kde problém? a pokud nejsi ovce, tak nekoukej do mejlu a nic pak neřeš... ezz
    P.S. Proč zase BP v programu oslav nestydatě lže?
    gde jso nar. boxíky jako?

12. Boxíky samozřejmě jsou, protože stejně jako většina akcí, byly spuštěný v 10h. Nepřekvapivě.

Ale proč nevyužít situace a někoho neobvinit ze lži. Dokonce z nestydatý lži. To by byla promarněná šance, vlastně!

Tess tohle ocenil(a).
  13. Tess

ZOHAN
    Jak zde již psal hráč, veškeré akce pokud není uvedené jinak se obvykle spouští okolo 10 hodiny.