Zpetná vazba Diskusia: Apokalyptické Boxy (Prepracovanie) s dočasnými vylepšeniami PvE

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 8/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

2. ZOHAN

ZOHAN User

Hra je nestabilní, je plná údajně nahlášených chyb a bugů, ale my dáme do hry nové designy, které budou "fungovat" pouze 4 dny a ještě v neviditelné diskusi je pár nezodpovězených otázek....vit FAQ
    Chtěl bych vidět makroekonomický výsledek této skvělé a tak propravované nové akcičky.
    P.S. Chceme nějaké nálepky na designy a obchodování s nima! To chceme.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Imperátor[CZ1] tohle ocenil(a).
  3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - uvedieme to do feedbacku, dane otazky boli od moderatorov, preto ich ty ako hrac vidiet nemozes, lebo nemas opravnenie do danej diskusie.
    A ano, jedna otazka nie je zodpovedana, tak nam prisiel FAQ. Mozno to zajtra bude zodpovedane, netusime.

4. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher, Tess si žádala zpětnou vazbu, tak něco napíšu.
    Myslím si, že 99% hráčů o tom ani neví a 99% hráčů z toho, to ani neoslovilo?
    Kdyby ten bonus byl i trvalý, možná by se někdo nad tím i na chvilku zamyslel.
    Ono kdyby se v tom faq taky občas zmínilo, co je starý a co je nový design při akci, možná by to bylo i přehlednější nakonec.
    Když se podívám do bible, tak je tam docela hodně chybiček a nedostatků?
    marně hledám, jak vypadá zmíněný design Frost a popis k němu taky úplně nesedí.
    To je ten Hailstorm, nebo je to celé jinak?
    https://ctrlv.cz/cJEO
    ten obrázek je nefunkční a po kliknutí naskočí pouze eror na bp stránce:rolleyes:

P.S. Určitě hráči nevynaloží drahé suroviny na výrobu apo klíčů a už vůbec ne nějaké finance do hry pro časově omezený bonus a možná se pletu.
    Sběratelů skinů je tady dostatek no.

Naposledy upraveno: 12/2/25
  5. Já měl teda omylem vyrobených 100 Apo klíčů a teď je teda sesbíral. Nějaký dizajny na letadýlka tam byly, ale jinak se to sbírat nevyplatí (mám z nich teda Apis a Zeus, když jsem začal hrát), ale pak už je to zbytečnej klíč. To teda dizajnů nebo náhrady padá mnohem víc z Obsi beden a to jsou dizajny na lodě, že jo. Sbírat věci, co nepotřebuju mě neláká a upřímně, nemít ty klíče vyrobený, tak jsem to vůbec neřešil.

A Zohan má pravdu, že když jsem se chtěl podívat, jestli jsem teda nějakou sadu dosbíral, v hangáru jsem nepoznal, který ty dizajny ten bonus maj, takže jsem nakonec ani nedořešil, jestli mi nějaká ta sada vyšla. Nevím, no.