Zpetná vazba Diskusia: Astrálny vzostup

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 22/6/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Můžete mi prosím zjistit, jak se jmenuje titul za první fázi (sérii) eventu v astrální bráně z důvodu kontroly, protože kamarád, který skončil v top 5, tak tam titul
    nemá a já jej taky hledal, jen netuším, jak se jmenuje v českém jazyce?
    děkuji

2. Franto

Franto User

Zdravím,

Mám otázku ohladom astrálnej brány, ako je možné, že existujú hráči na GE2, ktorý sú schopný tu branu dokončiť pod 1 hod. ?

Mám reálne skusenosti a do 2 hod. som to dal s prehľadom ale do hod. bez bugu to mi príde nereálne..
    Ďalej sa chcem spýťať prečo nemám titul, kedze som sa umiestnil v TOP5 a nemám titul "Priekopnik trhlin"

3. proč by se nedala udělat pod hodinu,pokud koukáš do žebříčku někdy odpoledne že jsi pátý musíš brát v potaz,že končí o půlnoci a někdo tě může pčeskočit

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  4. Franto

Franto User

•Dαηuвιuş•ƒт•çαтα• a kde som písal, že som sa pozeral odpoledne? logicky ked pisem za mu to trvalo hodinu tak som asi cca. hodinu do konca rebríčka pozeral na TOPKU.

Ďalej ak by si bol v bráne už niekedy, tak by si vedel že ručne ju celú spraviť reálne neni možné.
    Z tohto dôvodu ked sa do toho nerozumies, tak prestaň písať teórie, ktoré vobec nedávaju zmysel.

5. Franto: Při troše štěstí na munici a NPC to asi i za hodinu dát jde. Tady v diskusi nechápu, co se řeší. Buď ti po půlnoci vyskočila tabulka, že jsi v TOP5 a pak hledej titul. Jestli jsi byl pátej chvíli před půlnocí, moh jsi skončit klidně pětadvacátej. Když budu mít třetí bránu před patnáctou trhlinou už první den, ale proskočim jí ve 23:59 poslední den, body mi naskočí až po proskoku. A z tvýho popisu vůbec není jasný, co řešíš...

6. ZOHAN

ZOHAN User

Delta-7925H, Pokud by jsi jeho první příspěvek četl s porozuměním, tak se ptal na toto hlavně :
    A jen tak na okraj, není asi vhodné konec třetí nebo další brány nechávat na 23:59, neboť se mi už několikrát stalo, že se mi to nestihlo započítat a nikdo ti s tímto faktem nepomůže, takže je lepší to dokončit dříve na jistotu a že to těm bugerům na konec nevyjde.
    V této hře nejsou bugy ani chyby předce.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    A ano já také nemám titul z této akce a vlastně nevím, jaký titul mám hledat, protože v faq je pouze uveden slovenský název , tak nevím, co mám napsat na podporu, aby mi to prověřili a uvedli vše na pravou míru, jako vždy.

7. ZOHAN, ne, já můžu mít "porozumění" jaký chci, ale neumím číst mezi některejma řádkama. Jestli byl max pátej, proč teda řeší, za jak dlouho se dá brána dát?

Ostatní bez komentáře.

8. Franto

Franto User

Delta-7925H Aby sa vedelo, že tu bránu niekto robí nepoctivo? je tu na to diskusia, ak sa nemýlim.

Riešim hlavne ale titul, ktorý nemám a jasné, že mi vyskočila tabuľka, že som sa umiestnil v topke, inak by som asi ten titul nežiadal nie?
    Vy ste odborníci na tú bránu ako vidím :), kebyžeby maš munici, npc a čo ešte mám mať???
    To že ja tá brána rozbitá a je to random ***** to už vie asi každý, len vy hrajete inú hru, lebo pve server a pve hráči, vyjadruj sa k veciam, ktorým rozumieš a nie o bráne o ktorej nevieš ani ň.

Ja žiadam odpoveď od admina a nie od hráča.

EDIT: nevhodné slovo upravené. Tess

Naposledy upraveno moderátorem: 26/12/24 v(e) 4:37 PM
    ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  9. Jaj, tak ty jsi chytrák. Myslíš, že do Astrálky chodíš jenom ty? Evidentně ji ale nerozumíš :-D

10. Co to je za kravinu? X krát jsem ji dokončil ručně, samozřejmě top 5 jsem nikdy nebyl, ale ručně se to dá v poho...

11. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ZOHAN
    To nemyslíš už vážně a opravdu si jen děláš srandu. Titul v českém jazyce.:rolleyes: Jak to asi bude hm, že by Průkopník trhlin?
    Nechceš náhodou, aby jsme psali 2x FAQ? Jednou česky a další slovensky? Nevím jakým komplexem trpíš, ale už je to vážně nesnesitelné.
    Jinak pokud má někdo s tvých kamarádů problém, může si napsat sám. Tedy pokud se opravdu jedná o kamaráda a ne o další s tvých účtů.;)

Franto
    Brána se dá v klidu udělat pod 1 hodinu, záleží na tom jaké vlny ti to nabízí(munice, moduly a nebo HP) a jestli děláš zběsilou(těžší) a nebo normální. Nehledě na to, že už je jen 15 vln o proti 45 vln co bylo původně když Astrální brána vznikla.;)
    Pokud jsi se umístil a měl jsi nárok na titul a neobdržel jsi ho, tak musíš napsat na podporu hry. Zde to nemáme jak prověřit a ověřit. :)
    Upravila jsem ti příspěvek. Nevhodné slova zde netrpíme.:)

12. Franto

Franto User

Imperátor[CZ1] sorry zabudol som tam dopísať do hodiny ručne.
    Tess

Takže neviem či som mal len zlé vlny v bráne, ale za 3 brány som nedal ani 1 branu za menej ako hodinu.
    Áno, takže si napíšem na podporu, lebo titul som hladal a nemám ho.
    Ďakujem za info.

13. ZOHAN

ZOHAN User

Nikdy jsem nebyl vážnější a pokud ty nerozeznáš legraci a seriozní příspěvek, tak to není můj problém.
    Nevím, jestli si děláš srandu ty, ale určitě se ten titul takto jmenovat nebude. Tuto informaci máš i ověřenou?
    Nikdo po vás nechce, aby jste psali FAQ 2x, takže mi tady nepodsouvej něco, co jsem nenapsal.
    Ono by stačilo, kdyby ten titul byl napsán bud cz, sk a ne třeba anglicky...
    To s tím komlexem asi přehlídnu, protože netuším, co to má společné s touto hrou?
    Ano je neuvěřitelné, že by mohl mít někdo stejný problém jako já a ještě by psal na forum. Nezapomeň si prověřit účet Franto, protože to může být klient mé proslulé internetové kavárny a nezneužívej tady své pravomoce, protože informace o tom, kdo je jako uživatel kterého jiného účtu, nemůžeš zde uvádět, protože tuto informaci ty nemůžeš vlastnit a pokud ji zde veřejně uvádíš, tak porušuješ VOP a GDPR.
    Leda že by si jako děláš srandu ty?¨
    A pokud ti není známo, kdyby to byla pravda co píšeš, tak jak má podle vašich přísných pravidel napsat na forum?
    A je vidět, jak moc pomáháte zrovna mé osobě, když víš, že na jiných účtech mám zrovna jak na potvoru konkrétně s tou astrální bránou problém, který nikdo neřeší a ani zcela jistě nechce řešit a jen si marně lámu hlavu, proč tomu tak je.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

14. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

upload_2024-12-26_18-44-41.png

Ja tam vidim, ze je ten titul v SK, tak preco pises o anglictine?

15. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher, třeba v jiné akci jste uvedli toto : Titul: Věčný Predvoj
    a vydrž mi chvilku, jdu hledat dál...
    ano při minulé akci . prvá séria rebríčka :
    Jazyk nerozpoznán.
    Tento titul jsem také neobdržel.
    P.S. A pokud tam je uveden Priekopnik trhlin??? neměla by být ty i dlouhé, když je to slovensky?

Naposledy upraveno: 26/12/24 v(e) 6:24 PM
  16. Punisher

ZOHAN - to bude tym, ze ani my nevieme ako to prelozia v hre. Niekedy sa dokonca lisia aj preklady SK od CZ, pritom nase jazyky su takmer zhodne a predsa tie preklady su neraz tak spravene, ze sa nezhoduju. Preto to neraz nechame povodne v anglictine a potom sa to pripadne opravi po spusteni akcie.
    Ale samozrejme nik ti nebrani sa stazovat na podpore hry na forarsky tim, ze nedal dlzen v slove trhlin.

17. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher, Můžeš to prosím takto vysvětlit své kolegyni, proč jsem se na to asi ptal, že si nedělám srandu a jen je mi divné, že nekomunikuje, byť jsem ji položil otázku, kde chodí na ty nepodložené informace o titulu?
    P.S. Je hezké, že ti zde ocenila příspěvek.;)
    A ve slově : priekopnik nemá byť dlzen?

18. Punisher

ZOHAN - pokial ti uz niektore veci vysvetlila viac krat a ty sa znovu spytas, tak sa nediv, ze ta viac riesit nebude.
    Ano ma tam byt dlzen, ale ak si si vsimol, ja nepouzivam diakritiku, (jedine, ked je to oficialne oznamenie, pripadne FAQ, tam sa ju snazim pisat) cize tym padom sa moze stat, ze niekde moze diakritika chybat ;)
    Nastastie su na tomto fore hraci, ktori dokazu vediet aj bez diakritiky, o ake slovo sa jedna.