Diskusia: Brána Skoll

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Drift1, 1/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. =Marvin=

=Marvin= User

ZOHAN pokud si to dobře pamatuji, pro splnění brány je potřeba přijmout úkol, a formulace ve FAQ říká že není možné mít oba úkoly přijmuty zároveň, aspoň tak to vidím já.

jan42 tohle ocenil(a).
  2. -baghira2-

-baghira2- User

Pokiaľ viem, nikdy nebolo umožnené mať otvorené oba verzie ľadovej brány. Len sa o tom, zbytočne polemizuje.
    Pokým viem, nikdy to nešlo. A hráči si toho boli vedomý. Len sa pýtam, čo je tohto roku v tomto smere, iné?

bhagira22 a jan42 tohle ocenili.
  3. Punisher

Punisher User

ZOHAN - ´´nie sucasne´´ znamena, ze v jednu dobu nemozes robit dve brany, kedze ku kazdej potrebujes vziat ulohu. Cize musis ich spravit postupne najskor si vezmes lahku, tu spravis a potom vezmes ulohu na tazku alebo opacne. ;) Uz to chapes? :)

4. -_Kirsch_-

-_Kirsch_- User

Bude na na bránu platit nedělní dvojnásobek odměn z bran? ( co kdyby náhodou)

jan42 tohle ocenil(a).
  5. =Marvin=

=Marvin= User

jan42 tohle ocenil(a).
  6. -_Kirsch_-

-_Kirsch_- User

no co zkusit se to musí :D

jan42 tohle ocenil(a).
  7. -baghira2-

-baghira2- User

Ako to? Predsa Ľadová brána sa správa rovnako ako galaktická brána. Aj titul Vesmírny pyrotechnik sa dá v nej, rovnako získať.
    Vysvetli, Prosím Ťa, aký je v tom rozdiel? A prečo by to nemalo rovnako platiť na dvojnásobné odmeny brán v sobotu, pýtam sa?
    Aký by mal byť, toho dôvod? Pretože všetko by malo mať, svoje odôvodnenie. ;)

Hráči by ten rozdiel, očividne mali poznať.

EDIT: =Marvin= vďaka za vysvetlenie.
    Moja chyba, nevedel som; že deň dvojnásobných odmien z brán, je len v nedeľu.

Naposledy upraveno: 7/12/17
    bhagira22, jan42 a Honzin tohle ocenili.
  8. =Marvin=

=Marvin= User

-baghira2- skoll brána není stejná brána jako jiné, je to brána pro event a je nastavená jinak. Podle slov přímo od členů QA týmu z BP se na ni prostě dvojnásobek nemá nevztahovat. A den dvojnásobných odměn je v neděli, ne sobotu.

-baghira2- a jan42 tohle ocenili.
  9. Tie oleje su dosť luxusne čiže nemusim po tom 25. robiť žiadne karanteny a bude Cyborg. A ktomu tie 2 LF4 ako , tolko vela som nečakal.

bhagira22, jan42 a -baghira2- tohle ocenili.
  10. ZOHAN

ZOHAN User

Punishere? Posledně, když jsem plnil úkoly a chápal akci po svém, tak jsem dostal ban a odpočet? Už mě chápeš?
    btw. V BP vědí, nebo umí dělat 2 brány současně,nebo přijmout 2 mise akce najednou? Pokud je to jen zase drobná zavádějící chybička v překladu, tak se zase já omlouvám?
    Takže pokud budou 2 brány pro level 24 dostupné, tak je mohu projít včetně úkolů?

11. Punisher

Punisher User

ZOHAN - to, ze sa spytas bo si chces byt isty, ti predsa nikto nevycita. To je praveze spravny postup, aspon si si tak isty, ze to je v ramci pravidiel. A ano mozes spravit aj ulohu s lahsou obtiaznostou a ulohu s narocnejsou obtiaznostou brany Skoll. ;)

12. Tielck

Tielck User

a kolikrát se muže brána dokončit?

jan42 tohle ocenil(a).
  13. Punisher

Punisher User

14. stefan.sv

stefan.sv User

hm ta hard brana bude velmi tazka ked je tam az 20 životov? :)

15. mm490

mm490 User

kolkokrat sa bude dat splnit tato brana

jan42 tohle ocenil(a).
  16. Honzin

Honzin User

Je to na 100% jen jednou každou obtížnost jen pro úplnost?

17. Punisher

Punisher User

Honzin - samotny OP32 to povrdil na discorde kolegovi, cize ano ;)

mm490 - nad tebou som pisal, ze len raz bude mozne splnit kazdu obtiaznost. Treba citat aj prispevky nad sebou :)

stefan.sv - nie je to az tak tazke, skor zdhlave. Osobne som tu tazsiu obtiaznost robil s venomom a teraz pojdem s cyborgom. :D

18. podľa kalendára je každý deň do 26.12 bude sa dať každý deň spraviť ?

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  19. stefan.sv

stefan.sv User

Ja¢k~Şvk brana sa bude dat prejst len raz ako lahka tak aj tazka obtiaznost do 26.12 ju mozes dokoncit cize na moje meniny :D

bhagira22 tohle ocenil(a).
  20. Sentiero

Sentiero User

Vy vůbec nečtete, co se píše jen o kousek nahoře. :(

Ja¢k~Şvk.