Zpetná vazba Diskusia: Galaktický svár

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Komunikační Satelit, 12/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Návrh: po zničení na mapách PvP při tomto eventu nemá logiku možnost opravy "na místě" nebo "u brány", protože kterákoli z nich vyústí prakticky vždy v další rychlé zničení vaší lodi, buď stejnými hráč, kteří vás sundali, nebo těmi, co číhají u brán. Mnohem větší smysl by dávalo "oprava na náhodném místě" trochu jako při použití skokových brán na PvP mapy nebo při promíchání.

2. Osobně netuším jak to dělají a ani mě to nezajímá, osobně mě zajímá, kdy tomu BP zamezí, zkus se občas nalogovat na polský server, standardně tam mají hráči při tomto eventu 20-30 tisíc bodů v obou topkách, určitě poctivě nahráno...

[​IMG]PaniTruskawka[​IMG]2024-09-12 09:21:19[​IMG]5524
    2[​IMG]kotek775[​IMG]2024-09-12 09:21:19[​IMG]5523
    3[​IMG]Brisek[​IMG]2024-09-12 21:45:27[​IMG]1121
    4[​IMG]Nightmare.[​IMG]2024-09-12 18:05:01[​IMG]1107
    5[​IMG]ːːˑːːː[​IMG]2024-09-12 20:04:07[​IMG]1072

1[​IMG]kotek775[​IMG]2024-09-12 09:21:19[​IMG]2967
    2[​IMG]PaniTruskawka[​IMG]2024-09-12 09:21:19[​IMG]2887
    3[​IMG]MASNY-BEN2137[​IMG]2024-09-12 22:01:56[​IMG]686
    4[​IMG]ᴃᴀᴋᴜṡ.[​IMG]2024-09-11 22:15:31[​IMG]672

Takhle vypadá polský server a to je druhý den akce....

A ten první účet má level 22 a nahráno 200 hodin, ten má určitě výbavu na to aby nastřílel takové body....

3. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

RimmaKillDieBeat a jak to tedy máme řešit, když nevíme jak to funguje. o_O
    Ano při této akci se hráči rádi střílí navzájem a souhlasím s tím, že to není domyšlené.
    Na polský server se logovat nebudu, to mají na starost polští kolegové. Moje priorita jsou hráči CZ/SK komunity.
    Jsme schopní řešit chyby a nahlašovat je, ale pokud nevíme přesně jak fungují tak je to nemožné.:(

EDIT: Tak to je slušné skóre, hmm.

4. citace smazaná

Vzhledem k tomu, že ta chyba je tady už pěkně dlouho, nahlašování těch účtů už taky probíhalo snad na všech serverech tak bych předpokládal, že se na to někdo v BP podívá. Promiň, ale já se na jejich účet jako vývojáři v BP nedostanu. Tudíž fakt netuším jak toho docílit ale netvrď mi, že pokud jim vývojáři vlezou na účty, tak neuvidí co přesně stříleli. Musí to mít jasný "pattern"

Naposledy upraveno moderátorem: 14/9/24
  5. Tess, děkuji ti moc za doplnění v bibli. Mě taky jeden střílí přes půl mapy, no poctivá akce to je :D.

Naposledy upraveno: 13/9/24
  6. U nás na serveru teď celej autobotí klan (mám je ve válce už od nostromek) lítá na 4-4, slezou se nahoře pod lištou a tam se ty autoboty sekaj mezi sebou (samozřejmě jsou mezi nima i červený) a nejspíš je u toho minimálně jeden živej. Na pár minut jsem se postavil na 1-8 k základně a nestíhal jsem je střílet (ty lodě jsou relativně slabý, ale uplně všechny rychlejší než já). Bejt Venušák, mám cíle hotový. Fakt smutný.

7. Sice moc nevidím, ale barvy rozeznávám :D. Jsem taky EIC.
    Byl jsi zničen uživatelem 9KKO (EIC).
    Začal mě střílet s modrým tagem a po chvíli mu tag zčervenal, jako by změnil firmu. Stalo se to opakovaně. Asi 15x, tahali jsme se o saturny. Jak kdyby měl na druhé konfě VRU.

8. Když tě na bojovce sundá vlastní, tak vždycky zčervená na poslední chvíli. Ale firma je furt stejná. Dělo se to i dřív a skoro si myslim, že se to děje minimálně na bojovce i mimo tuhle akci (ale tím si fakt jistej nejsem).

9. Tak dlouho na PvE, lecos zapomenu, dobré vědět. A má za mě i body?

10. ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).