Zpetná vazba Diskusia: Galaktický svár

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Komunikační Satelit, 12/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hodně stěstí , budeš dělat práci za BP ? :) A stejně ničeho člověk nedosáhne a budou si lítat pořád dál .. no aby se neřeklo tak dostanou učty po xxx jen 3 dny ale perma ne . bodeť by nebyly penízky .

2. Ono čert bert tento event,ktory je aj tak uplne zle spraveny. Ale vlaky na behe su proste rakovina hry.

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  3. MaronEZZ

MaronEZZ User

PaRazZziTeK presne tak, raz som napísal svoj názor na BP ohľadom hlásenia chýb v hre(posielať tickety s chybami na podporu, ktorá je aj bez nich zaneprázdnená a výsledok takmer žiadny) a hádaj ako to dopadlo? Mám ban na ofiko dis. DO, takže odomňa sa už feedbacku nedočkajú...

Až sa vymení vedenie BP, tak potom môžu nastať zmeny a riešenie problémov hry(vlaky, klikačky, rôzne bugy v hre)

CZ/SK team je fajn, ale kedže iné teamy a podpory si robia čo chcú, tak to funguje takto :D

4. Tento event jsem vynechal nebudu ho ani dělat z důvodu, že když se člověk ukáže na mapě tak ho sejmou 5 vs 1 bez šance.
    Klikačky apod

Za to jedno plus to má pokud hráči někteří používají maty, a přeletí z 5-3 aby vyměnili paladium na 5-2 ztratí ochranu a já tím pádem je můžu pak pukat na 5-3 všechny na koho dosáhnu a udělat si tak úkoly celkem fajn nemusím lovit saturny na mapě (PVE)

5. Proč byla možnost získat design na Spearhead Plus jen jednou od doby co je ve výrobě?
    Bezva, že jsou na ni nové designy, které ale může získat jen 5 hráčů v každé sérii a my ostatní zase nic.
    Nějakou dobu už spírka+ leži v hangáru, ale s tím jak vypadá ani náhodou na mapu nevyjedu :eek:

6. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

*Irenka49•™* myslíš jednou z této akce? o_O
    Za dobu co je Spearhead Plus je už vydáno 5 designů a další 2 teď přibydou.
    Chce to sledovat akce kdy se jaký design objeví.
    Lodě a ich designy
    V bibli jsou zatím uvedené pouze dva a to z toho důvodu, že ne ke všemu je obrázek.;)

Hrabě_von_Morava tohle ocenil(a).
  7. Zpětná vazba:

Obecně: Od loňska tyhle cíle vynechávám (málem jsem se nechal zlákat CC municí v BP, ale než jsem na bojovku skočil, z bojovky mi vyskočily naproti 2 vlaky a tak jsem si to zas rozmyslel). Přestože se dají cíle do BP zvládnout poměrně rychle, PVP eventů se neúčastním, protože tyhle eventy (Svár, SpaceBall, Bitva o Bóje...) dávají smysl jen v případě, kdyby platilo (jako dřív), že je to hra tří soupeřících firem. To multifiremníma klanama skončilo a tyhle bojovkový akce nedávají smysl. Ve spojení s vláčkama, je to nesmysl uplně holej. A že poslední dobou jsou ti, co ve hře používají vlaky, uplně odbržděný. Už to není jen Behe a teď Svár. Včera mě tři různobarevný vlaky naháněly po 1-8, před chvílí mě jeden nepustil 2x kolem 4-5. Vlak už jsem (poprvý) potkal i na 5-4... Zpátky ke sváru:

1) Nehratelnost:
    - vlaky - Není možný to hrát proti vlakům, navíc to teda není ani zábavný (platí i mimo Svár). Já vím, že hromadu toho hraju proti matům, a někdy mě to i motivuje. Ale jeden proti 8 Cita+? Co to je? Zábava? Fakt? Kde?
    - multiklany - PVP akce prostě postrádají smysl a logiku. Buď se musí zrušit multiklany nebo firmy. Oboje je prostě kravina.
    - kombinace multiklanů a vlaků - asi bez komentáře, protože bych musel napsat něco vulgárního

- reputace - jestli to funguje furt stejně, reputaci si můžou sebrat i lodě stejný firmy i s tím, že ta vítězná má tu poraženou za mínus čest. Body cti mínus, body reputace plus. Nesmysl. Útočící modrej má vždy výhodu, od červenýho to čekám, od modrýho primárně ne, i když jsem hodně poučenej už.
    - zatížení hry - nevím jestli je to vyloženě svárem nebo tím nadměrným počtem vlaků, ale přes víkend i včera nefungovaly některý mapy (lagy i přes 15 sekund). Já kvůli tomu nešel žebříček EBG a hratelná byla Top5 (mrzí dost, protože včera to vypadalo, že EBL jela normálně). Problémy na mapách jsou každej Svár.

SPECIÁLNÍ MÍNUS - Nečinnost BP vůči vlakům. Pamatuju si, jak je na pěkně dlouho vyřadila ta velká banovací akce (3 roky zpátky?). Je to prostě mor. A stejně jako jme si zvykli na maty, jsme si asi zvykli na vláčky. Ať jim postaví nějakou arénu, zapnou mapu, kde se tihle chudáci s těma vlakama můžou řezat mezi sebou, ale na mapách by to tolerovat neměli, když už teda tolerujou (i my všichni) klasický maty.

Naposledy upraveno: 25/9/25
  8. GoldenLane

GoldenLane User

citace předchozího příspěvku smazaná

Úplne zbytočne to sem píšeš. Ich to vôbec nezaujíma :D

Naposledy upraveno moderátorem: 24/9/25
  9. Delta-7925H, zpětnou vazbu zabalit a poslat nahoru. Sice to ničemu nepomůže, ale pro ten pocit. 72 hodin ban, výbavu, studijní body, to sice pamatuji, aspoň trochu tu hru očistit.

Naposledy upraveno: 25/9/25
    Hrabě_von_Morava a Delta-7925H tohle ocenili.
  10. Nepochopeno :), za 1. až 5.místo design na Spear+ je mi k ničemu.