Zpetná vazba Diskusia: Galaxy Trek

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 25/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. [​IMG]

Co je prosím vás Neutronovej fragment?

Orbitmetry zkrátili, ale ty nesmyslný škody v Víru tam jsou furt. Mínus 5 klíčů nebo kolik :confused:

2. Punisher

Punisher User

3. ahoj,galaxy trec-jak přepnu mezi snadná-přiměřená-těžká.tuto věc nemohu najít.nedává mi to žádné možnosti. za radu děkuji

Naposledy upraveno: 17/10/25
  4. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

LIFT-TO-HELL-1 nepřemístí tě to na žádnou mapu, ty pouze mapy prozkoumáváš. Je to na styl deskové hry. ;)
    Zde je FAQ, kde jsou veškeré informace FAQ - Galaxy Trek

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  5. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Dobrý den, chápu, že to opravovali a úkoly se nemění po půlnoci teda prý už. Takto vypadají moje úkoly dle faq ted. Je k tomu prosím i nějaké vysvětlení? děkuji
    jsem na tom jejich mini paskvilu flash
    https://ctrlv.cz/sce6

★KloKan★CZ™ tohle ocenil(a).
  6. Takže lítám po starých mapách X-1/X-8 dávám miny,sbírám boxy.A kde je to prozkoumávání.je to vlastně jen dělání úkolů jako denní mise z řídícího centra na základně.jen jsou lepší odměny.a kde přepnu na přiměřeně těžkou a těžkou.nenašel jsem tu možnost.

7. [​IMG]
    Už se tady o tom píše, ale co s tím? Po prvním zapnutí tam byly úkoly všechny, ale následně to vypadá takto. Přepnul jsem z MXT i na UNITY a stejný. Najede to během dne, nebo to takhle zůstane už? Díky za postřehy...

8. Punisher

Punisher User

Delta-7925H - mal som podobny problem, ukazala sa mi len jedna uloha, ale ked som hral hru a nejake misie, co sa nezobrazovali som splnil, tak mi riadne za to dalo kluce. Sice neviem, ci za vsetky, kedze sa mi ukazala len jedna rovnako ako tebe a nevedel som ake tam mam tie dalsie a po splneni mi tam ukazalo dalsie splnene, ale len 3. Zial mne to behom dna nenabehlo, je to nejaka chyba, ale nevieme cim je sposobena.

Tess tohle ocenil(a).
  9. [​IMG]

Jsem měl štěstí, že jsem si ty mise stačil prohlídnout... A nakonec jsem udělal asi všechny (35 klíčů se mi zdá je limit). Každopádně doufám, že aktuální restart to spraví. Chyběl mi jeden úkol a nebyl jsem si jistej, ale poslal jsem 3 exkurze a nasypalo.
    Dělat to uplně naslepo, by mě trefilo...

10. Punisher

Punisher User

Delta-7925H - tak je to dost velky problem, ked sa nezobrazuju ulohy a potom clovek nevie, ake tam su a naslepo to plnit je velmi narocne. Nic blizsie zatial neprislo, coho sa bude tykat restart so synchronizaciou, tak uvidime. Kazdopadne bolo to nahlasene.

Delta-7925H a Tess tohle ocenili.
  11. ZOHAN

ZOHAN User

Já přesně vím, čím je to způsobeno.

★KloKan★CZ™ tohle ocenil(a).
  12. *BJZ*

*BJZ* User

změna veškerá žádná:))

13. Tess

ZOHAN
    A čím je to způsobeno? Pokud by se potvrdilo, jak se chyba reprodukuje, mohlo by se to předat hernímu týmu a tím ten problém vyřešit.

Locker a Punisher tohle ocenili.
  14. Tess

vilo68 pokud jsi neobdržel po splněném úkolu klíče, musíš si napsat na podporu hry, protože na fóru hry to nevyřešíme.
    My nejsme žádní alibisti, jakékoliv rady a informace, které máme hráčům poskytujeme a problémy řešíme.
    Vždy se snažíme hráčům pomoct jak je to možné, ale opravdu tu nejsme od toho, aby jsme opravovali chyby ve hře a nebo se nechali urážet, že neumíme nic udělat pro hráče.
    Nehledě na to, že porušuješ pravidla fóra hry psaním multipostů a není to poprvé, tak ti budou udělené body a tvé posty budou smazané.

pepan70 a Punisher tohle ocenili.
  15. [​IMG]

Během dopoledne se mi "přesypaly" mise. Ráno jsem měl poslat Povolení plus a sbírat karga a pak jsem si všiml, že tam mám nově 3 povolení a vyzvednout montáž a resetoval se mi progres v raketách a minách. Za něco jsem dostal druhou odměnu v klíčích a za něco asi ne... Každopádně mám dnes o 4 klíče víc.

Tipnul bych si, že se to stalo zároveň, kdy se načetly dnešní bonusový odměny v branách (který tam bejvaly hned po půlnoci, tenhle tejden se to mění někdy dopoledne - a pěkně mě to štve).

Naposledy upraveno: 13/11/25
  16. Tess

Delta-7925H podle všeho by se měly mise resetovat dle času serveru.
    Je zvláštní, že se resetují v jinou dobu, a taky je více než možné, že to ovlivnil i dnešní hotfix.

17. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Těch rozhašených věcí je trochu více. Úkoly treku se dneska ranním restartem neresetovaly a po půlnoci se mi nepřičítaly zase klíče u některých úkolů. Speciální odměny v branách se taky ani po půlnoci a ani po restartu ráno neresetovaly.
    O padání hry se tady nebudu zmiňovat.

18. [​IMG]

Dneska znova. Jestli se to neděje plošně, tak se to asi dá i zneužít a já doufám, že až to budou trestat, mně se to vyhne, protože jsem chybu nahlásil...

pepan70 tohle ocenil(a).
  19. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Mohli by jste prosím dát do zpětné vazby k tomuto eventu jednu věc a to konkrétně : změnit úkol v GT a konkrétně úkol . způsob poškození NPC v bráně Vortex of Greed v v hodnotě :24.500.000. Tato hodnota je nesmyslná, nebo ten člověk co to nastavoval, tak tuto hru asi ani nehraje, nebo neví, jak to v té bráně chodí?
    Možná jsem slabý, nebo hloupý hráč, ale nenapadá mě nic, jak tento "jednoduchý" úkol na určitém serveru splnit, když se tam můžou střílet hráči.
    Možná by bylo vhodné ten úkol změnit, nebo udělat změnu v tom, že by šel ten úkol změnit(byť za uridium třeba) stejně jako je možné to měnit v sezonní permanentce.
    Myslím si, že kdo se věnuje tomuto eventu z určitých důvodů by tuto změnu určitě ocenil.
    děkuji;)

20. Tak já doufám, že to ve zpětný vazbě je už přes 2 měsíce.