Zpetná vazba Diskusia: Galaxy Trek

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Punisher, Sep 25, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. nero3

nero3 User

Ahoj
    chci se zeptat zda postup v mapě po skončení akce zůstane zachován a při spuštění následující akce budu pokračovat tam kde jsem skončil? A nebo zase začnu od první planety??

2. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

nero3 Postup ti nezůstane zachován. Při dalším spuštěním akce, budeš začínat od začátku (tj. od první planetky).

Tess and Hrabě_von_Morava like this.
  3. nero3

nero3 User

Hmmm takže pokud dobře počítám
    akce trvá 7 dní ..... během kterých se dá získat max 245 klíču RNS
    planet je 40 a na jednu planetu je potřeba cca 20 klíču.... což je celkem cca 800 klíču RNS

Jak lze ze hry splnit 40 planet?? Může mi to někdo vysvětlit?

A nebo to lze splnit jen tak že těch zbývajících cca 600 klíču RNS se musí koupit za peníze (tj cca 8.000,-Kč) ????

4. ZOHAN

ZOHAN User

nero3, Ano přesně tak, sekce obchod- speciální nabídka, balíčky.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

pepan70 likes this.
  5. tataras

tataras User

Ahoj Tess, musim se zastat Zohana, jelikož po xx letech ve hře jsem nikdy neměl až takovou potřebu něco řešit s podporou hry (většinou to bylo zanedbatelne). Ale akce Galaxy Track je opravdu problemova tak jsem tedy Poprve a Naposledy využil podporu hry. Chapu že muj prvni ticket nebyl asi uplně srozumitelny i když jsem se domnival že když zprava bude k věci tak je i pochopitelna (nic se neděje). Poslal jsem tedy druhy ticket kde jsem podrobně rozepsal problem a bylo mi odpovězeno že mi již bylo odpovezeno a berou to jako uzavřene. Neřešil bych to ale vzhledem k tomu co se ve hře děje (vlaky atd..) je složitějši shanět suroviny o ktere jsem zbytečně přišel. Takže pro mě to znamena jediné že tahle podpora hry je nedostatečná. Nechci to nijak řešit ve vysledku jsem na řešeni problému přišel sám. Ale trvdit že podpora "děla to co má" tak neni uplně pravda. Ale třeba se pletu, každopádně prvni a posledni zkušenost s podporou hry.
    Přeju hezky den.

6. nikdydost

nikdydost User

Ahoj ,chtěl jsem zeptat zda se klíče z galaxy treku stále mažou po ukončení akce ,nebo nastala nějaká změna a převádí se neproměněné klíče do příští akce? Díky

7. ZOHAN

ZOHAN User

nikdydost, Zkus si někdy přečíst celé FAQ k této akci. Určitě by jsi na to odpověď tam i našel, byť praxe někdy ukáže, že to může být i jinak, než tam tvrdí.:eek:
    P.S. A je to tam dokonce napsáno větším i barevně odlišným písmem.

8. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

nikdydost žádná změna nenastala, nevyužité klíče RNS jsou po ukončení akce odstraněné.

Locker likes this.
  9. nikdydost

nikdydost User

Ano četl jsem a viděl rudě napsáno ,že se mažou . Jen jsem po minulé aktualizaci a to z 11.3,možná na discordu špatně přečetl, přeložil a nejpíš i pochopil její obsah obsahující vylepšení v galaxy treku a to přeci v této hře není neobvyklé ne?.-)Díky za odpověď

---------------------------------------

Díky :)

Last edited by moderator: Mar 19, 2026
    Delta-7925H likes this.