Zpetná vazba Diskusia: Galaxy Trek

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 25/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess, Vždyť to funguje líp, než kdyby to fungovalo správně ne? Stabilně mám každej den 35+ klíčů. Už to takhle funguje takovou dobu, tak se tomu prostě přizpůsobím. Však tady všechno trvá sto a jednu zimu, než něco opraví. Dělá jako by tu byl tejden.

Můžu si nějak jeho posty tady skrejt?

Upraveno moderátorem

Naposledy upraveno moderátorem: 13/5/26 v(e) 4:53 PM
  2. nero3

nero3 User

Ahoj
    může mi někdo vysvětlit jak funguji odměny (klíče) po obnovení již splněných misí?? Nejspíše, (admin/mod), Delta.... ty tady píšeš že ti to funguje.

Po obnovení již splněných misí, když jsem je začal dělat znova se mi z nich již nepřipisují klíče...... Jak to tedy funguje?
    Delta ty tady píšeš že to jde, plss tak jak na to?

Naposledy upraveno: 8/5/26 v(e) 7:20 AM
  3. [​IMG]

Bylo to teda drahý, skoro každej den GGEU a Vír, kterej jsem se už asi naučil, takže klíčů víc než jindy a poprvé jsem se dostal přes 15 planet.

nero3: Jsem to tady někde poměrně detailně popsal. Za stejnou misi klíče znova nedostaneš...

Hrabě_von_Morava tohle ocenil(a).
  4. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

Delta-7925H,
    omlouvám se za pozdní reakci-dovolená.:D
    Nemám zkušenost s tím, že by hráč mohl skrýt příspěvek jiného hráče.
    Tvůj předchozí příspěvek byl upraven v souladu s pravidly fóra hry.

Co se týká úprav či oprav některých funkcí v Galaxy Treku, zatím nemáme žádné nové informace.:(