Zpetná vazba Diskusia: Galaxy Trek

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 25/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess, Vždyť to funguje líp, než kdyby to fungovalo správně ne? Stabilně mám každej den 35+ klíčů. Už to takhle funguje takovou dobu, tak se tomu prostě přizpůsobím. Však tady všechno trvá sto a jednu zimu, než něco opraví. Dělá jako by tu byl tejden.

Můžu si nějak jeho posty tady skrejt?

Upraveno moderátorem

Naposledy upraveno moderátorem: 13/5/26
  2. nero3

nero3 User

Ahoj
    může mi někdo vysvětlit jak funguji odměny (klíče) po obnovení již splněných misí?? Nejspíše, (admin/mod), Delta.... ty tady píšeš že ti to funguje.

Po obnovení již splněných misí, když jsem je začal dělat znova se mi z nich již nepřipisují klíče...... Jak to tedy funguje?
    Delta ty tady píšeš že to jde, plss tak jak na to?

Naposledy upraveno: 8/5/26
  3. [​IMG]

Bylo to teda drahý, skoro každej den GGEU a Vír, kterej jsem se už asi naučil, takže klíčů víc než jindy a poprvé jsem se dostal přes 15 planet.

nero3: Jsem to tady někde poměrně detailně popsal. Za stejnou misi klíče znova nedostaneš...

Hrabě_von_Morava tohle ocenil(a).
  4. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

Delta-7925H,
    omlouvám se za pozdní reakci-dovolená.:D
    Nemám zkušenost s tím, že by hráč mohl skrýt příspěvek jiného hráče.
    Tvůj předchozí příspěvek byl upraven v souladu s pravidly fóra hry.

Co se týká úprav či oprav některých funkcí v Galaxy Treku, zatím nemáme žádné nové informace.:(

5. nero3

nero3 User

hlásím chybu v "FAQ Galaxy Trek"
    máte tam uvedeno toto :
    Použij 1 GGEU 4x klíč RNS
    ----
    Ale ve hře je toto :
    Použij 3 GGEU 4x klíč RNS

což je o dost více GGEU

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  6. Tess

nero3,
    konkrétně u této akce je ve FAQ i toto upozornění.
    Upozornenie: Všetky informácie a čísla v tomto FAQ sú poskytované bez akejkoľvek zodpovednosti. Môže dôjsť aj k zmenám na poslednú chvíľu. Všetky hodnoty uvedené v hre sú správne (aj keď sa líšia od informácií vo FAQ).

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  7. To upozornění tam sice je, ale ty 3 exkurze jsou tam snad od začátku. Ostatní změny jsou tam taky opravený...

8. Tess

Delta-7925H,
    koukala jsem zpětně do emailů a už od prvního spuštění akce bylo napsané 1 GGEU.
    Veškeré změny, které se měnily v průběhu roku jsou ve FAQ označeny barvou. Při druhém spuštění akce se doplnilo upozornění pro hráče.;)

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  9. Tomu rozumim. Tak to formuluju jinak. Ty 3 exkurze jsou tam "poněkolikátý" a evidentně to někdo hledal, tak je to zavádějící, když to říká jednu.
    Mně osobně to je tak nějak jedno, Trek už mám zmáklej, takže to byla jen poznámka...

10. Tess

Delta-7925H,
    to chápu, ale pokud nám nepřijde informace o tom, že to máme změnit, tak to změnit nesmíme.:(

11. No, tak u tohohle bych se ani neptal a prostě to tam změnil. Nedělal bych tu práci tady místo vás ani za peníze!

12. nero3

nero3 User

No to je tedy alibismus.
    Místo aby jste to opravili, tak takové výmluvy.... no koukám, že hlásit v této hře nesrovnalosti je úplně zbytečné.
    A to jak sem, tak i na podporu.

Nepostihujete hráče za podvádění!
    Neopravujete informace!
    Překládáte názvy rozdílně od toho jak jsou uvedené ve hře (vnucujete své verze překladu) !!
    Bible funguje jen díky práci předchozích adminu! A díky současným zásahům už jen částečně!
    Na foru se tady lze něco dozvědět jen díky hráčům co někdy jsou ochotní poradit!

Prostě se hra řítí do propasti ....škoda.

Kontysak a ZOHAN tohle ocenili.
  13. Tess

nero3,
    není to alibismus, ale holý fakt. Pro srovnání ti zde pošlu odkazy na FAQ Galaxy Treku z jiných fór EN , DE , FR , RU a TR.
    Nemůžeme svévolně zasahovat do FAQ k akcím, s výjimkou překladu názvů a titulů. V případě této akce navíc platí poznámka, že rozhodující je stav přímo ve hře, i když se v některých případech neshoduje s informacemi uvedenými ve FAQ.
    Každopádně se na to během týdne podívám a pokusím se zjistit, zda je možné tuto nesrovnalost vyřešit.

My nemůžeme postihovat hráče za podvádění. To je plně v kompetenci BP a řeší se primárně prostřednictvím herní podpory. Pokud máš podezření na porušování pravidel, je potřeba jej nahlásit právě tam.
    Co se týká úprav informací na fóru, ty provádíme pouze v rozsahu, který máme povolený. Jak už jsem psala výše, neměníme názvy ani překlady podle vlastního uvážení a nevytváříme vlastní verze překladu. Překládáme podle toho, jak jsou názvy uvedeny přímo ve hře, a u nových akcí vycházíme z podkladů, které dostáváme od BP. Je hezké, že zmiňuješ, že „Bible“ funguje díky práci předchozích administrátorů. Bohužel v minulosti došlo k situaci, kdy byla část jejího obsahu znehodnocena, a proto dnes některá témata nejsou dostupná.
    Kromě toho se za poslední tři čtvrtě roku výrazně změnilo fungování týmů. Změnil se systém herní podpory, některé týmy i herní fóra byly zrušeny a řada věcí se stále mění. Ani my v tuto chvíli nevíme, jaké další změny nás v budoucnu čekají, proto se průběžně přizpůsobujeme novým podmínkám a fungování celého systému.
    Chápu, že můžeš mít pocit, že se na fóru nic neděje. Ve skutečnosti ale průběžně pracujeme na jeho údržbě, aktualizaci i doplňování informací. Není možné dát vše do pořádku ze dne na den, ale postupně na tom pracujeme.
    Tvoji zpětnou vazbu k fóru beru jako konstruktivní. Je zde určitě řada věcí, které lze zlepšit, a budeme se jim postupně věnovat.

14. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Možná by bylo někdy vhodné hráče neuvádět v omyl, když jsi v březnu napsala, že bible bude hotová do konce měsíce?

P.S. Spíše hráče zaráží tohle v FAQ :
    Upozornenie: Všetky informácie a čísla v tomto FAQ sú poskytované bez akejkoľvek zodpovednosti.
    Není to nějak moc absurdní?

nero3 a Kontysak tohle ocenili.
  15. Tess

16. nero3

nero3 User

Tess
    kdybys původně napsala to co nyní (Každopádně se na to během týdne podívám a pokusím se zjistit, zda je možné tuto nesrovnalost vyřešit) tak bych poděkoval a ocenil tvou reakci. Ale tvá první odpověď byl v podstatě zdvižený prostředníček.

neber si to osobně, ale vy i podpora tady zastupujete provozovatele hry .... ať se ti to líbí, nebo ne :) a proto když píšu že vy nic neděláte s podvodníky, mám na mysli samozřejmě provozovatele hry
    A ty pravidelná oznámení o tom, že byla provedená kontrola a uděleny bany jen slouží k naštvání. Stačí se přihlásit a hned je vidět, že se nic nezměnilo a botky lítaj stále stejné !! ( a mají z těch tzv kontrol srandu a už i se rovnou nazývají např. pavel1, pavel2....a ani se nenamáhají skrýt, že jeden hráč spustí rovnou třeba 20 botek)

BIBLE přesně jak psal ZOHAN.... v březnu jsi napsala že oprava bude hotová do konce měsíce..... no a je červenec..... ale musím uznat že jsi napsala že bude hotova do konce března, ale už ne v kterém roce :))) takže máte stále spoustu času na dokončení :)))

Bohužel to že chybí info o lodích je asi to nejpodstatnější z Bible.... no ale jde to dohledat v německé i anglické verzi :), takže v poho

Překlady ---- ve hře je uvedený nějaký název a vy to tady na foru přeložite jinak..... pak to dohledávat tady je děs.... a mám za to že by se názvy zde na foru měly držet a respektovat názvy uvedené ve hře a nevytvářet zde jejich verze !! ...

17. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

nero3 Chtěl bych tě požádat, aby byla další diskuze vedena v klidném a věcném tónu. Nikdo na tebe nevztyčil prostředníček, jen se snažíme hráčům pomoct a předávat oficiální informace od provozovatele hry.
    Zároveň bych rád připomněl, že toto vlákno je určeno k diskuzi o aktuální akci. Témata, která ve svém příspěvku otevíráš (boti, Herní bible, překlady nebo činnost týmu), s touto akcí nesouvisí. Kolegyně se navíc k těmto bodům vyjádřila už ve svém příspěvku výše, kde vše potřebné vysvětlila, a v tuto chvíli k tomu nemáme žádné nové informace.
    Pokud bude diskuze i nadále pokračovat mimo téma této akce, budeme nuceni další příspěvky, které se jí netýkají, odstranit, aby vlákno zůstalo přehledné a plnilo svůj účel.
    Díky za pochopení.

18. nero3

nero3 User

klasika.
    takže nic se akce netýká, jen to co je uvedeno ve FAQ :)

tak to chápu že se nic nezlepšuje a jen je to horší a horší ... a vy zase chápejte (a nebo ne---vaše svobodná volba) že hráči jsou z toho rozladění

No jak jsem psal ještě, že jsou hráči ochotní se podělit o své zkušenosti a znalosti hry a to jak tady, tak na německých a anglických stránkách

19. Po tomhle Treku považuju "přesypávání misí" za součást hry a ne chybu. Myslím si to proto, že podle mě do nastavení zasahovali, ale upravili jen procenta průzkumu, nebo jak to říct.

Trefuju to první spuštění po půlnoci. Měl jsem Ozvěny, takže 35 klíčů a pak už 40 a 40+ klíčů denně. Minule a předminule to stačilo na patnáct planet, tentokrát jsem se k tý patnáctý ani nepřiblížil. Takže je to opravený, ne? ;)

Květen:
    Červen:
    Červenec:

Hrabě_von_Morava tohle ocenil(a).
  20. ZOHAN

ZOHAN User

Delta-7925H, Ty jsi na 14. planetě a trek bude ještě 2 dny a napíšeš, že jsi se ani nepřiblížil? Co mají říkat hráči, co dají s bídou tu 10. planetu, protože se ty úkoly stále mění i v průběhu jejich plnění.
    Kdy konečně admini dají jasnou zpětnou vazbu o tom měnění úkolů v průběhu dne.
    Pilot naloguje, udělá co mu jde, nachystá si brány a lodičku, dá relog a ejhle, má tam úplně jiné úkoly a co je na tom nejlepší, že je dokončí a klíče nedostane a komunikace s podporou je marná. Jen to prý UI někam údajně předá a že se mi ozvou. Neozval se nikdo. Nevíte někdo, kam se mi teda ozvou?
    To mám při každé chybě v tomto eventu psát nový a nový tiket na každý účet, aby to konečně pochopili v BP?:rolleyes::rolleyes::rolleyes: