Zpetná vazba Diskusia: Galaxy Trek

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 25/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Aha, tak moje chyba, jsem byl přesvědčenej, že to končí dneska :oops:

Nerozumim, co se s tímhle eventem řeší. Tak jak to funguje, už to funguje několik sezón, tak s tim prostě pracuju.

Co víme?

>>> Mise se přesypou (a progres se ztratí) po odlogování, po pádu spojení, po sestřelení, po "PROSKOKU PORTEM".

Co s tím?

> Je možný to uplně ignorovat, dělat mise po jedný a nebo nevim. Každopádně je dobrý prakticky hned odlogovat a nalogovat, abyste věděli, co tam teda nakonec máte.

>>> Protože se to chová furt stejně, vyberu (den předem) mapu a dám si tam loď pro první nalogování, na který vydržim i hodinu a než to odloguju, nebo někam skočim, udělám 23 klíčů. Zbydou mi mise na škody Vír/Ozvěny a brána. Odloguju a zjistim, co to po mě ještě chce. Misi, kterou už jsem udělal, dělat znova nemusim (Povolení/+, exkurze určitě ne). Pokud to dáte po přesypání "celý" = nejmíň jsem měl 40 klíčů.

+ a protože je to ještě zejtra, nejspíš si zas připíšu 15 planet.

Ještě je tu někdo, kdo tomu nerozumí?

Naposledy upraveno: 7/7/26