Zpetná vazba Diskusia: Miniakcia vďakyvzdania

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 24/11/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher,
    Nás ve škole učili, že den má 24 hodin a ne necelých 14. Zcela evidentně v BP to mají už jinak.

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - zial mohli uviest aspon do reportu, ked bol dnes restart, ze subezne s nim spustia aj boxy.

3. ahoj bando co se deje ze se nemuzu nalogovat furt to pise 503 tak v poho ale dve hodiny sem nemohl

4. Punisher

5. Taky mi to hlásí chybu, ano, mezipaměť promazána (ani tam nemohla žádná být, když jsem teď zapnul počítač a DO). Ale zkusil jsem trochu popřepínat servery (URL) a pustilo mě to dál. Uvidíme, jestli to bude fungovat, stará ohraná písnička - něco chtějí spustit a nejde jim to...

6. oje takze dnes vsude auta co luxujou boxi o_O děkujeme za akci a podporování těchto hráču vážíme si toho.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  7. PaRazZziTeK tahle akce je každý rok a ještě jednou během roku a trochu dýl,tak nevím jestli ta hra je úplně pro tebe,protože mapy jsou takle plný autobotů

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  8. Máš pravdu tato akce pro mě není . sedět a cucat boxi celej den muže jen blázen nebo robot :D:D přenechám hru automatum protoze poslouchat další rok , a čekat na velké banování nebudu .

9. ZOHAN

ZOHAN User

Stejná akce, stejný problém, hlava mi už tolik neslouží?
    Jak sežene průměrný hráč ty nové designy?
    děkuji

10. ZOHAN speciální brány verze 4,jak dlouho že to hraješ a oháníš se tu FAQ?

11. PaRazZziTeK já tě vůbec nechci odrazovat od hraní,ale znova u toho sedím tři roky každý den od rána do půlnoci a buď si zvykneš nebo to hrát nemůžeš,boj autoboty se tady vyhrát nedá stejně jako s vlaky

PaRazZziTeK tohle ocenil(a).
  12. ZOHAN

ZOHAN User

•Dαηuвιuş•ƒт•çαтα•, Co má verze 4 společného s designy a jaký vliv na to má délka mého hraní?
    Jen na okraj se mi moc líbí, jak BP vybral tu náhodně verzi bran 4, ze které padají jen barvičky a nic využitelného pro hráče a žádný potřebný materiál nebo odměna.
    P.S. Nebylo by možná na škodu to u těch designů trochu rozepsat pro méně chápavé a ohánějící se nepřesným FAQ.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Už jsem na to přišel, ještě se snad spustí dny Promethea...

Naposledy upraveno: 28/11/24 v(e) 12:22 PM
  13. Punisher

Co konkretne s designami povazujes za nepresne?

14. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher,
    Přesně tato informace, protože s touto miniakcí nesouvisí ne? Nebo jo?

15. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ZOHAN bohužel neovlivníme, že některé oznámení na eventy jsou tak jak jsou.
    Ano akce spolu souvisí, ale vždy máme daný čas na vyhození a ten musíme respektovat.
    Pak to dopadne tak, že jsme za blbce my na fóru, protože to nedává smysl.
    Snad ti to jako vysvětlení stačí.;)

Cruenta†Ultionem, Locker a Punisher tohle ocenili.
  16. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Však to nebylo myšleno na vás. Večer jsme vedli vášnivou debatu o této akci a boxíky naskočily hned po půlnoci a loni je pustili až po restartu v 10:00, takže BP nikdy nepřekvapí a hlavně při spuštěné miniakci se pokoušejí migrovat servery na zabugované unity servery. To bude super klid na volno o Vánocích.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    Stále čekáme na tu bombu roku 2024.:)

17. Punisher

ZOHAN - zalezi od toho ako to pripravia, obcas na to potrebuju restart so synchronizaciou preto to spustia az po 10:00, ale nie je to podmienkou.
    Zrejme to chcu spravit do konca roka a preto sa s tym tak ponahlaju, no musime dufat, ze to budu implementovat, ked to bude overenejsie a nebude to robit vacsie problemy hracom.
    Ta bomba bola prave tie unity a teda prechod na unity.

Tess a Locker tohle ocenili.
  18. ZOHAN

ZOHAN User

A od kdy tuto informaci víte, že jste se dříve nepochlubili?

19. Punisher

ZOHAN - odkedy sa zacal testak unity a odkedy to vies aj ty aj ostatni hraci, co citali forko a teda spustenie testovania unity. No drzme sa danej diskusie a ta je ohladne akcie, nie ohladne ocakavanej "bomby" ako si spominal

Cruenta†Ultionem, Tess a Locker tohle ocenili.