Zpetná vazba Diskusia: Moduly do lodí

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Punisher, Sep 9, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

Tak a já budu chválit :)
    Zároveň jsme přepracovali vzhled rozhraní v hangáru s ohledem na zobrazení nestabilních modulů k dané lodi ......... tak to je dobrá vychytávka - palec nahoru !!!

2. -baghira2-

-baghira2- User

*Firefox1* souhlas. Konečně něco užitečného pro hráče, kteří ještě ve hře zůstali.
    Tentoraz si zaslouží BP chvály a velké +

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

lootboy2023 - uzavrel som ho a hodil ti link na diskusiu, cize tie screeny dodaj sem. Este som si nevsimol, zeby bola pri module pisana firma a nie frakcia. Mozno po SK je tak a CZ inak, to neviem.

4. Punisher tady jsou ty slíbené screny

1: poškození lodím jiné frakce
    2: poškození lodím hráče
    jaký je mezi tím rozdíl dík za pochopení

5. V tom uzavřeném tématu ses ptal na něco jiného
    a ted se zeptáš na tohle?
    1.dmg na hráče jiné frakce(rozuměj firma)
    pokud jsi vru, tak do hráče vru(bez klanu, s klanem, s válkou i bez, terčík) do takových hráčů ti tento modul dá 0% dmg
    do hráčů eic a mmo firmy poskytuje ten modul 10% dmg

2.poškození lodím hráče - tento bonus z tohoto modulu dává 10% dmg do všech hráčů které ve hře potkáš:)

6. citacia zmazana
    Díky za vysvětlení a omlovám se za špatný výklad v předchozím vlákně :)

Last edited by moderator: Sep 10, 2022
  7. Punisher

lootboy2023 - predosly prispevok sa necituje. Citaciu som zmazal.
    Nabuduce sa vyjadri presnejsie a hned ti budeme vediet poradit a nebudu nutne screeny, az vdaka ktorym sme zistili, ze tam je cosi ine.
    Tvoj spoluhrac ti to uz vysvetlil, aky je tam rozdiel a nemam nic, co by som doplnil.

8. Šlo by, prosím, posunout vejš dotaz, jestli se taky neplánuje zvýraznění osazenejch modulů (některý ty statistiky na nich jsou podobný) přímo v Restabilizaci, nebo možnost Recyklace modulu přímo z hangáru? Než to najdu, hra mě odhlásí pro neaktivitu a je to votravný. Dík.

9. Punisher

Delta-7925H - recyklacia je sucastou montaze, takze dost pochybujem, ze ju daju do hangaru. Ono ide o to, ze napriklad budes mat zvyraznene moduly v hre pri recyklacii, ale netreba zabudat na to, ze moduly mozu byt na viac lodi sucasne a napriklad moze sa stat, ze mas 24% dmg na Pusat Plus a dalsi modul mas len 20%, tak si povies, ze naco ti to je zrecyklujes to, ale zaroven ten modul moze byt sucasne aj do inej lodi, ktoru vyuzivas a to by bola skoda prist o to nie? A pritom mozno je tam tiez na tu druhu lod viac modulov, co mas s tym, ze nejaky tam moze byt lepsi. Zial toto je problem, ked je jeden modul pre viac lodi. Narocnejsie to je pri recyklacii.

10. Ty, o který nechci přijít, mám v těch lodích osazený. Mně by to prostě pomohlo, abych nezrecykloval některej, kterej si chci nechat. Už se mi to žel stalo.

11. Punisher

Delta-7925H - jaj tak to ty myslis, ze tie, ktore su pouzite v lodi. Ale ak prehadzujes vybavu, nepouzivas ulozenu? Tym padom, ked ju zmazes v oboch konfach, tak aj moduly sa vyhodia z lodi.

12. Já to hraju asi trochu jinak než většina. Na každou činnost mám vybavenou loď s jinou sadou lejzrů a tak (pro dvě už jsem vyráběl Hydru třeba)... Takže moc nepřehazuju výbavu :)

13. Punisher

Delta-7925H - ako je pravda, ze dobra by bola moznost obsadit modul a tefa, aby nebol pristupny na recyklaciu alebo restabilizaciu, nech to clovek omylom nezlikviduje.

14. Jen tak mimochodem bylo by dobré doplnit informace co se týče těchto modulů :)
    Které jsou v sezonní permanentce člověk to hledá a nemůže to najít :)

a ty další.. díky

-baghira2- likes this.
  15. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

16. *brutus*

*brutus* User

SlowMode-Skywalker oni jsou v hangáru i tak trochu barevně rozlišeny takže se opravdu nedají přehlédnout:p

-baghira2- likes this.
  17. CROW

CROW User

Už nevím kde ale padl hp-zpve 27% pro mimesis takze to je fajn.

-baghira2- likes this.
  18. kokis-007

kokis-007 User

Ahojte potrebujem poradiť. Mám modul SHD- XT 10 pre lode centurion a pusat plus pri centurion sa mi zobrazuje v inventári a pri pusat plus nie. Ako to mám vyriešiť aby sa mi zobrazoval aj pri pusat plus? Ďakujem.

-baghira2- likes this.
  19. Punisher

kokis-007 - si si isty, ze je pre pusat plus a nie len pusat? AK ano, tak skus ist na centuriona, kedze ti ho ukazuje v inventari a daj vymazat obe konfi tym ozubenym kolieskom.

-baghira2- likes this.