Zpetná vazba Diskusia - Nový PVE server Unity

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 18/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

2. 504 Gateway Time-out

The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application.
    Powered by Tengine

3. slovi87

slovi87 User

preco to tu vymazavate chcem hrat tuto hru tak mi to pomozte spravit nie vymazavat lebo podla vasich postupov to proste nejde

4. UUJJUUJJ

UUJJUUJJ User

Ahoj,Až budu moci stáhnout Unity tak se mi zase vše oběví ?Přihlásil jsem se a učet je prázdný komplet vše zmizelo.Děkuji za odpověd.

5. Tess

Unity už jde stáhnout. Pro spuštění musíte mít nejnovější verzi 1.0.21

6. odinstaloval jsem, znova nainstaloval a potize pretrvavaji,podpora me ma na parku ,akorat je divne ze diky unity mi nefunguje ani stary klient ani MX

https://ctrlv.cz/imS8
    Jdu hrat piškvorky,zdar

7. Tess

ChorazyTorpeda vyzkoušej to znovu prosím a dej vědět.
    Něco se tam opravovalo a potřebuji vědět jestli ti to funguje.

Punisher tohle ocenil(a).
  8. UUJJUUJJ

UUJJUUJJ User

Ahoj Tess,Unity jsem ztáhl ,Malej ůčet se mi převedl ale velkj ne.Uplne se vše smazalo.Nevíš co z tím?Serwer mám správně protoze vidím hráče na topce.

9. uz to jde ale nefunguje klavesa 1-9, klan a vic sem uz nezjistoval,rovnou off

10. Nalogoval som ... Skocil na 2-6, na mape +10 automatov. Nepisal tu niekto ze po prichode UNITY zmiznu botky z map ? :D :D :D :D
    Co sa tyka hry...
    Pet sa stale bguje, ako sa bugoval aj v starom DO, (poskakuje cez pol mapy, z nicoho nic sa zasekne a po case prileti...)
    To ze tam neni ziadna (predhala / hlavna stranka) je dost otravne.
    Po kliknuti (PLD rakety, masku) som ledva videl ci mi to zakliklo alebo nie.
    Na hlavnej stranke po "misskliku" na hodnoceni ma to naloguje na mapu...
    Na tej "hlavnej stranke" nevidim nikde X tlacidlo ako vypnut hru ?

11. Tess

UUJJUUJJ bohužel s tím ti zde nemám jak pomoci, musíš se obrátit na podporu hry.

ChorazyTorpeda klávesy by ti měli jít znovu nastavit.

FrOg!_Is_Back_[SvK] nikdo z nás neřekl, že na Unity už nebudou botky. Byl to pouhý názor, že by se jich tím mohli zbavit, ale byli jsme vůči tomu skeptičtí.:(
    Unity ještě není 100% a vždy se nějaké chyby najdou. Teď je důležité, aby se tomu v BP primárně věnovali a vychytali různé mouchy.
    Ano po kliknutí na TOP tě to přihlásí na mapu, protože pak bude TOPka v herním okně. Co vím tak by se měl přepracovávat systém zobrazení žebříčků, ale kdy to bude, to je ve hvězdách.
    Jinak na té hlavní stránce v pravém horním rohu najedeš myší, kde se ti zobrazí křížek a můžeš celý klient vypnout. Pokud nechceš vypínat celý klient a přihlásit se na jiný účet, tak vedle výběru lodí vlevo je červené tlačítko, po stisknutí tě to hodí na přihlašovací stránku.

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  12. CROW

CROW User

Malé info stahl jsem podle návodu unity nvm co to je:):) nahrál loď. střílím Zatím 15min. nastavím klávesy. po Nějakém měsíci jsem poslal seprom :p:)

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).