Diskusia: Ozveny Vesmíru 2025

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 6/5/25 v(e) 6:00 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

2. vubec mi nejde dostat se na mapu vubec ji tam nemam

3. Punisher

4. mne napriklad na Unity nejde prepnut konfiguracie, niektore NPC sa nedajlu kliknut ,neda sa nastavit minimalne rozlisenie/expozie sa nedaju vypnut/

-----------------------------

otazocka ohladne brany tych 5 lodi musim v hangari vybavit ?alebo ?

Naposledy upraveno moderátorem: 9/5/25 v(e) 7:24 AM
  5. v bráně nefunguje sežehnutí u solaris+ a pet nestřílí, je to chyba nebo to tak má být?

6. V bráně jsem byl zničen, chtěl jsem vzít jinou loď ale nepřišel jsem na to, jak do ní dostat vybavení. Jak na to?

7. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

®¯¯¯¯¯¯ωΣ©ΣЯη†K_____ doporučuji si zapnout 3D zobrazení, ve 2D je problém s naklikávání NPC. Ano ty lodě si musíš mít vybavené, aby jsi je mohl přepínat.

TΔNØŞ•UN™ po včerejší synchronizaci je problém se schopností na lodi Solaris, chyba je už nahlášená.

MuadDib85[CZ] ty lodě si musíš označit hned na začátku. Je lepší mít vybaveno více lodí právě pro případ, že jsi zničený.
    Jinak je pak další možnost, bránu resetuješ a pak ti vyskočí nabídka, že zaplacením uridia můžeš dělat bránu od určité vlny a nemusíš jí dělat od začátku.

8. Žebříček v tý bráně je na tři tejdny. Pak ta brána zůstane a bude to fugovat jako Eternalka? Chápu to správně?

9. Tess

Delta-7925H to zatím nevíme.
    Zde je ještě přikládám info z DC kvůli dnešní synchronizaci.
    Samozřejmě po synchronizaci dorazí oficiální email, kde vše bude upřesněno.

+++ Předběžné informace pro dnešní synchronizaci opravy +++
    Ahoj vesmírní piloti,
    Od včerejška jsme v nové funkci Ozvěny Vesmíru objevili několik závažných problémů, které je dnes třeba opravit. Také jsme prošli zpětnou vazbu od uživatelů a mohli jsme vidět, že spousta hráčů ji dokázala velmi snadno dokončit na 50. úroveň a že hráči již zmínili, že by to mělo být těžší.

To budeme realizovat pomocí následujících opatření:
    -Vynulujeme celý žebříček Ozvěn Vesmíru a vymažeme postup všech hráčů, kteří se ho již zúčastnili.
    -Všichni hráči si ponechají odměny a předměty, které již v Ozvěny Vesmíru získali.
    -Jako kompenzaci za úsilí vynaložené v bráně rozdáme všem hráčům kód voucheru.

Podrobnosti o kódu voucheru budou sděleny po dokončení synchronizace.

Punisher a Delta-7925H tohle ocenili.
  10. Souhlasím, aby byla brána těžší, ale ne nemožná - byl jsem v 6. vlně, kde mám ochránit loď NPC. Jak je možné, že ji zničí 4 rány od Saimona - od Saimona! Asi nemusím zdůrazňovat, že jsem na této vlně vypadl se všemi loděmi...
    Oceňuji nápad s "novými moduly", které se dají vylepšovat. Ale získat klíče z brány rozhodně nepůjde, pokud se hráči nedostanou dál. Krásný princip lootboxu - po 5. vlně dostanete zářivou krabičku, ale klíč k ní získáte buď zakoupením, nebo pokud se dostanete do dalších vln v bráně (momentálně téměř nemožné).

Jsem zvědavý, jak se to ještě vyvine, pokud to vypilují, mohlo by to být skvělé nové rozšíření hry.

Mimochodem - design PET Citadel emperor PETa promění v Santu. Dost mě to vyděsilo, když se tam najednou objevil :D

11. Punisher

123zelenina - tak je to novinka v hre a kedze sa to netestovalo na testaku, tak to musia za pochodu po implementovani do hry doladit.

Tak to vies, ten Santa len poukazuje na to, ze cas tak rychlo leti, ze za chvilu dalsie Vianoce :D

Tess tohle ocenil(a).
  12. vilo68

vilo68 User

dalsia vydarena synchronizaci bol som v25 vlne a bum som v 1 vlne kto mi uhradi municiu co som tam minul hram to na novom pveserveri takze tej municie moc nemam som zvedavy na tu odpoved asi dedo mraz

13. Tess

Punisher tohle ocenil(a).
  14. Drift1

Drift1 User

15. Drift1 jo jo, jenom na Unity. Nemáte někdo návod na 13. kolo?

16. majka11116

majka11116 User

Nema to velmi zmysel ked som bola na 41 lvl mala som zostrelit vsetke npc a som nestihla lebo vela zivota maju a hned zacalo odpocitavanie a potom ma to vyhodilo ze som bola znicena a npc-cka ma ani nezostrelili.Aj som pouzivala ccc municie aj tak som to nestihala. :( a ani tie kluce na bedne sa nedaju zohnat za uridko len za peniaze tak isto ako nova lod.

17. Anubys31

Anubys31 User

já třeba tu bránu ani nemam neví nikdo čím by to mohlo bít

18. majka11116

majka11116 User

citace smazaná
    Tu branu maju vsetci len musis hrat na uniti kliente

Naposledy upraveno moderátorem: 12/5/25 v(e) 8:28 AM
  19. Anubys31

Anubys31 User

20. dekov02

dekov02 User

Aktuálně ta brána moc nefachá, píše to maximální počet instancí dosažen, zkus to prosím znovu.

To samý některý galaktický brány, tě ihned vykopnou s touhle hláškou.