Diskusia: Ozveny Vesmíru 2025

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 6/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tohle je opravdu reklama na unity... Tolikrát, kolikrát jsem se musel dneska přihlásit, tolikrát jsem se nemusel přihlásit od začátku roku.

A teda, podle žebříčku to udělat jde, ale nejsem schopnej se dostat přes 24 level. Je tam nějakej trik? Ty potvory co střílej přes půl mapy mě rozbijou, než k nim vůbec doletim a pokud je přežiju, nestíhám limit. Poradí někdo šikovnej? Dík.

A ty klíče jsou fakt jen za real peníze, nebo je jen v obchodě nebo montáži nevidím?

Humanoid84[=Z=] tohle ocenil(a).
  2. majka11116

majka11116 User

citace smazaná
    Kluce len za real peniaze ....tie potvorky :p treba skor znicit az potom mozes ostatne npc strelat da sa to len musis byt rychlejsi ...Transfer mozes pouzit ale prv si musis zapnut na x-1 mape a tak skocit do brany

Naposledy upraveno moderátorem: 12/5/25 v(e) 8:27 AM
    Delta-7925H tohle ocenil(a).
  3. Díky, to jsem pochopil celkem rychle, že musim vyřešit ty petky. Ale dost mi dělá problém lítat ve 3D, to co naklikávám ve 2D i za letu, tady prostě neumim a u všeho musim zastavit :-D takže mě vždycky dobijou tak, že než to trochu spravim, je pryč čas... Co už. Petka se po každym skoku přepne do pasivu a všechno se chová jinak než jak jsem za ty roky zvyklej. Nová hra, ne novej klient...

Ještě mám asi 6 cestovních povolení a nějaký klíče z SP asi. Vymlátím a jak dojdou klíče (pokud je nedaj za rozumný U nebo do montáže), celou bránu si můžou strčit kam chtěj.

Jak jsem se na UNITY těšil, tak už netěším. Věčně mě to vykopává, co pět minut to musím buď na sílu shodit, nebo mě to samo vyhodí až k přihlašovací obrazovce.

A co mě teda rozčiluje fest. Lodě, co mám vybraný do tý brány, jsou po přihlášení na flash uvězněný v tý bráně. Takže musim zase zapnout unity a s tou lodí vyskočit, i když jsem tam před tím skákal lodí uplně jinou. Ráno už jsem málem zahodil myš. Musel jsem tam pro loď 2x, protože jsem chtěl pak lítat jinou lodí a ta tam byla taky.

4. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher,?? Nějak mi chybí na foru ofiko k této akci a pokud se jedná o časově omezenou akci s žebříčkem, tak mi zde chybí termín konce akce, neboť údaje na serveru unity jsou docela zavádějící a nepřesné a zcela určitě je to proto, že každý hráč tam má jiný časový údaj o serverovém času?

5. [​IMG]

Tohle ukazuje flash. A odpočítává to zatím správně (jakože tak, že tam bylo před dvěma dnama o dva dny víc minut).

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - vsetky dostupne informacie ktore sme dostali su aj tu uvedene na fore hry.

Tess tohle ocenil(a).