Diskusia: Ozveny Vesmíru 2025

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 6/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Delta-7925H, jaké máš moduly na dmg, boostery, cc munici? hi techy a podobné věci...
    a hlavně jakou lodí?

2. Už jsem to nedal 3 nej loděma co mám. Co je možný mám a hi techy (krom přenosu, kterej zapnu před) tam nejdou. DMG jsem se třeba teď v Území těm nejlepším celkem vyrovnal. Jestli je tohle jedinej tip, tak nemám šanci, výhledově tak rok dva a možná :cool:

3. Drift1

Drift1 User

Mě se nedaří přejít 23 vlna...to je v pohodě...co mě trápí spíš že se mi v unity neukazujou ani suroviny,boxy,boxiky...prostě nic. nastavení mám udělaný,občas při kliknutí na upravu rozhraní se mi to rozhází a stává semi že nemůžu z té vlny nakliknout jedno jediné npc...ostatní jsou v pohodě ty vystřílím normálně,fps mám nastavený na 60.

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Drift1 - mas aktualnu verziu unity? Lebo jedna sposobovala to, ze neboli na mape vidiet boxy, ale uz to fixli

5. ZOHAN

ZOHAN User

A jak jsi na tom s výbavou? čistě prometheus? odysseusky máš? upgrade a hlavně kolik máš boosterů na dmg? myslím si, že jde mít 63% jenom na boosterech...a full pet je taky samozřejmost

6. Zohane, kdybych nestíhal 5 NPC, bude to DMG. Ale já neudělám ani půl mapy, to s nej pravděpodobností znamená, že tu mapu dělám špatně. Opravdu tam nechodím s Nostromem.

7. ZOHAN

ZOHAN User

Delta-7925H,Nechci ti samozřejmě radit, ale čteš si i popis zadání, před tou vlnou, co v ní máš jako dělat?

8. To já vim, že mi nechceš poradit :D Zadání je tam celkem jasný. Ono je navíc docela podstatný vědět, co mě v tý který vlně čeká.

Edit: Přes tu vlnu jsem nakonec prošel, ale jen díky tomu, že jsem tam měl úplně jiný NPC. Nechápu to. Před tím tam byla kombinace Kristalinků a nějakejch Sibelonů (možná boss). Teď jsem tam měl Kristalinky, pár Kristalonů a do hrsti Mordoně (asi boss).

Je to tak nastavený? Byla to chyba před tím nebo teď? Proběhla změna? Nebo jak to, že jsem tam měl jiný NPC?

V další vlně jsem teda hned zdechnul, respektive nesundal Boss Lordakii, nebo co to tam bylo.. Snad to dám jinou lodí...

Naposledy upraveno: 29/6/25 v(e) 3:24 PM
    ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  9. Nakonec jsem se dostal do vlny, kdy skončili všichni a byl ve finále pátej (na čas - co ten čas počítá?)

Podle mě jsem trefil tu úpravu, kdy povolili techy a buď se na těch mapách NPC střídaj, nebo to byla součást úpravy a ta mapa, která mi nešla, s jinejma NPC "v pohodě" a došel jsem kam jsem došel.

A jelikož jsem několikrát resetoval, ztratil jsem se, kde jsem a buď ty vlny byly fakt lehčí, nebo jsem resetem poskočil o mapu dopředu. Což je asi kravina.
    Rozhodně je to teda vysavač munice. Ale pokud zvolíte správný lodě do konkrétních map a trochu vám to střílí a máte na to munici, asi dobrý. Přes flash by mě to bavilo víc, to unity je otřesný. Pár Kristalinek na hromadě a netuším, kde mám loď natož kurzor.