Zpetná vazba Diskusia: Perseova milosť

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 31/8/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

2. *brutus*

*brutus* User

No uvidíme,každá nová akce je vítána hlavně ať hra funguje jak má

*SATKO* a -baghira2- tohle ocenili.
  3. kokis-007

kokis-007 User

hra je rozbitá a dávajú ďalšiu akciu?

-baghira2- tohle ocenil(a).
  4. coroner

coroner User

takovou pikantní, že?:)

5. Nevím, dál?

*brutus* a -baghira2- tohle ocenili.
  6. Bože další kravina kterou BP vypustí na orbitu :D hlavně hromadá chyb ve hře a oni dají další a další akci ještě více "zasmradí" celou hru :D

-baghira2- a Už_horod tohle ocenili.
  7. Asi už jim úplně hráblo :D. Hitac Underlig, Spinely, další akce a k tomu vyskakovací a maximálně obtěžující VELITELSKÉ CENTRUM, které se neustále otevírá a zabírá třetinu nebo čtvrtinu obrazovky. Tahle hra už mně fakt přestává bavit, stálé klikání na zrušení něčeho co mně ani nezajímá, každý přelet kolem portu, základny apod. Navíc to zakrývá oblast, když je např. boj. Hrůza a děs :eek:

8. Mno tak stačilo mě 5 minut se podívat na mapu a sesbírat pár těchto modrých boxíků abych zjistil co dávájí :D
    Zde je výsledek, moc zajímavé to fakt není :)

01.09.2023 - 15:20[​IMG]Obdržen předmět: Palivo pro P.E.T. (134)
    01.09.2023 - 15:20[​IMG]Obdržen předmět: Munice - ECO-10 raketa (9)
    01.09.2023 - 15:20[​IMG]Obdržen předmět: Munice - R-310 (6)
    01.09.2023 - 15:20[​IMG]Obdržen předmět: Munice - R-310 (12)
    01.09.2023 - 15:20[​IMG]Obdržen předmět: Munice - FWX-M
    01.09.2023 - 15:19[​IMG]Obdržen předmět: Munice - FWX-S
    01.09.2023 - 15:19[​IMG]Obdržen předmět: Palivo pro P.E.T. (115)
    01.09.2023 - 15:19[​IMG]Obdržen předmět: Munice - FWX-M
    01.09.2023 - 15:19[​IMG]Obdržen předmět: Munice - SAB-50 (7)
    01.09.2023 - 15:19[​IMG]Obdržen předmět: Palivo pro P.E.T. (119)
    01.09.2023 - 15:19[​IMG]Obdržen předmět: Xenomit (11)
    01.09.2023 - 15:18[​IMG]Obdržel jsi extra-energii pro galaktické brány
    01.09.2023 - 15:18[​IMG]Obdržen předmět: Munice - PLT-2026 (10)
    01.09.2023 - 15:18[​IMG]Obdržen předmět: Munice - R-310 (8)
    01.09.2023 - 15:18[​IMG]Obdržen předmět: Xenomit (11)

9. *Brisingr*

*Brisingr* User

hmmm skutečně skvostné odměny a ty počty munice, tak to musím mít ...

-baghira2- a pepan70 tohle ocenili.
  10. Bravo Tleskám Slavný BP místo opravit chyby ve hče,odstranit problémy se zabezpečením.proč raději nepřidat další akci,je jich málo,dejte jich ještě víc at je hra uplně nehratelnou. toto už absolutně odporuje zdravém rozumu. jen tak dál.

11. dotar5eP

dotar5eP User

Za mě je to blbost. Ostatně stavět Deltu,Epsilon,Zetu,Kappu jsou drahý. Abych se vyjádřil k tomu V.I.P obchodu diť je to k ničemu :cool: Proč je skoro u všeho uridium na výměnu ? jako nestabilní modul za 330k uri fakt hustyý :cool: a pak dostanete směšný hodnoty :cool:

12. No to je bomba :eek:.
    BP oprášilo nějaké boxíky, kde je hlavně opět R-310 (kdo tohle potřebuje) a další věci, které bývají vždy v těch starých spaciál boxech. Absolutně zbytečně ztrácet čas se sbíráním. To jsou ty "vysoce cenné odměny" :rolleyes: ? No mají být v těch co padají z bran, ale protože známe BP, tak nejsem zvědavá na to, že pracně postavím a udělám bránu a dostanu z boxu 10 ee :D,
    Takže nezájem o takovéhle akce.

13. *brutus*

*brutus* User

Já teda nevím,ale ve slušném počtu plt20206,acm1,SP-100X! jenom to chce protokoly do peta!Ale jak tak koukám vám stejným plačkám se prostě BP nezavděčí ničím,když vám tak všechno vadí že něco padá zadarmo tak tu hru vypněte!

Naposledy upraveno: 1/9/23
    Cruenta†Ultionem a -baghira2- tohle ocenili.
  14. No nevím teda, jestli na těch boxech budu ztrácet čas a palivo do PETa. Přijde mi to jen jako přechválené bonusové boxy, které jsou na mapách neustále. Zisk té trochy EE, min nebo raket mi za palivo co stojí uridium nestojí, to raději zapnu lokátor NPC a budu lovit krystallony. Když už to s takovou pompu uvedli, tak bych teda čekal něco víc.

15. *brutus*

*brutus* User

123zelenina sorry ale ty opravdu zapínáš lokátor na krysu ke které doletíš a tu točí auto,já vydělám lodí a pet s protokoly a dablem prostě sbírá boxy,ale každý máme jinou strategii hry

16. Jistěže, to ti nevyvracím. Já třeba ale do hry nic neinvestuji, takže nemám premko ani double a tak se mi boxíkování holt nevyplácí (byť mám všechny protokoly záchrany na lvl4). Když už si chci DO zahrát, tak chci do něčeho střílet, a ne se dívat, jak mi PETka zobe boxíky. A to, že si zapnu lokátor na kristallony, snad není tak strašné. Docela se to hodí do úkolů, když potřebuji lovit hlavně je :)

17. -baghira2-

-baghira2- User

Když jsem hrál, taky sem zapínal lokátor na kristallony. A teď?
    To rozčilovaní u nefunkční hry, mi za to nestojí.
    Tak to nehraji a díky tomu jsem šťastnější.

Také i tuhle akci: Perseovu milosť, ignoruji.
    Taková ostuda, mrhat svým životem za PC.

Radši vyjdu ven na hory, na chatu, nebo na nákupy.

*brutus* dobrý nápad, lepší je tuhle hru, již nezapínat vůbec.
    Člověk si ušetrí zbytečné rozčilováni a své nervy. Pak je klidný.

EDIT:

Osobně, čím méně mám s problémem DO společného, tím jsem šťastnější.

Naposledy upraveno: 2/9/23
  18. dotar5eP

dotar5eP User

Brutus- já vyjadřuji svůj názor na tenhle event a to snad můžu ne ? Vem si kolik na orbitě lítá beden, spousta. A ten tvůj slušnej počet munice nepouživám...

19. Koukám, že tohle mělo loni úspěch a skoro to vypadá na poslední hřebíček pro baghiru :-D Vůbec si nevybavuju, takže jsem zvědavej!

20. St555

St555 User

Chalani nejaka recenzia priamo od hráčov? Oplatí sa kupit double boxy a zbierat tie ich fancy boxíky alebo tento event skor nie?

GIGA EDIT: Prečo nie sú uvedené percentá dropu z tých spešl klúčov? Robil som brány za vidinou získania modulov. Z 8 klúčov iba rakety a suroviny na robenie astral cpu.

Naposledy upraveno: 4/9/24