Zpetná vazba Diskusia: Perseova milosť

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 31/8/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. neneman321

neneman321 User

St555 ze srandy jsem koupil na slabším cca 20 klíčů a zkusil nějaký ten modul a co myslíš ? modul žádný, jednou polychromium, zbytek rakety, emp pulsy, které na pve fakt využiju když odsraní pve mód, takže ne nevyplatí se to, zkusil sem i double na boxíkování, ale celkem nuda, když padnou nejhorší kreditové rakety, pld a další odpad a mapy jsou prázdné, sběrači nesbírají, jako třeba při mistrovtví evropy kde dali mraky EE do boxu, rozhodně je lepší počkat si na bitevní permici a koupit pak tu pokud jde někomu o moduly jako mě.

2. Podle mě akce čistě pro platící autoboty (čímž se nechci dotknout nikoho, kdo si v rámci akce něco koupí), protože to je založený na tý VIP směnárně, nebo jak tomu říkaj. Nebo tuhle akci moc nechápu. Klíče z jakýkoliv akce mi od určitý doby nedávaj vůbec nic (co měli rozbitou tu Bitevní, jak to dávalo jenom moduly), zobu jen logdisky, abl, klíče a EE. A v modrejch kostičkách fakt není nic užitečnýho, podle mě ani pro slabý lodě. Ale živý prachy asi z dost hráčů dostanou...

3. ZOHAN

ZOHAN User

Delta-7925H, a co bych si měl při této skvělé akci jako zakoupit?

4. Je to trapná nepovedená akce :eek:.
    Na mapách 5 a půl trapných modrých bedýnek se zoufalým obsahem, takže nasbírat cokoliv užitečného ani nejde.
    Z udělané potřebné brány daly klíče, ale obsah bedýnek je jen zoufalost.
    Hra BP s pravděpodobností, že padne zajímavá odměna je jen pro smích. Připadá mi, že je to hra na kočku s myší nebo vlk se nažere a koza zůstane celá? :rolleyes: Dáme akci, něco nám přinese penízků, ale moc se nerozdáme? Nebo je to jen hloupost, lenost něco změnit (hlavně obsah beden).
    Spoustu let pořád to stejné umořilo i osla. Sice vymýšlí nové předměty, jejich výrobu pak, ale je jich až moc, a podmínky k získání surovin či věcí potřebných pro výrobu jsou někdy tak nesmyslné, že trvá velmi dlouho něco získat.
    Nacpou to kalendáře, vypadá to, že to nebude problém a stačí si počkat a ouha, dnes je například problém dělat upgrady, protože získat ABR jen za klíče v akcích je strašně málo a v kalendáři je jich také málo, zato spousta zbytečností jako boostery, které vydražím nebo vyrobím nebo koupím. Také kombinace potřeby něčeho pro více produktů je taky hrůza, např. do + lodí a upgradů IAC, do raketometů a spartanů schism apod. Prostě si hráči vyber, bud to nebo to druhé a pak až tak za rok.
    Pamatujete si jak rychle jsme měli všichni spartany? Byla na to i akce a bylo to bleskové. Jenže přišel útlum (jako po každé novince), nikde nic, pár kousků schism v kalendáři a pár za klíče v akcích. Za bránu je taky pár kousků, no spočteno je třeba asi 30 bran na 1 blbý spartan, a tolik jich za 1 měsíc nedám. A dalo by se pokračovat...chtělo by to inventuru na BP :oops:

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).