Zpetná vazba Diskusia: Plutova Rukavica

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 20/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Taky se zeptám nevím kam to dát a nechci dělat nové téma...

Bylo by možné vytvořit sekci všech eventů na celé hře darkorbit za celou dobu co tato hra existuje?

nemůžu si vzpomenout který event to byl kde byli melteři a hodně kusů a do toho UVK s malým HP :)

Fakt nevím co to byl za event.

Díky!

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

3. neneman321

neneman321 User

-baghira2- tohle ocenil(a).
  4. Tess, děkuji za info - asi jsem to oznámení přehlédl :)

-baghira2- a Tess tohle ocenili.
  5. Dobré odpoledne,rád bych se zeptal.dnes sem chtěl otestovat zaměřovací mechanizmus pet co byl v montáži k dispozici ted při akci plutova rukavice,ale nějak jsem nepochopil co má přesně tenhle mechanizmus dělat,spustil sem jej přímo ve hře a příjde mi,že to nedělá vůbec nic. děkuji za vysvětlení a potřebné onformace.

6. [†Marquez†] utočí na nepřatelské pety v okolí tvého peta. Má pak cooldown a když ho použiješ zmrazí ti to tvé mechanismy :rolleyes::rolleyes:. Dělá to co má, postav se na před kolotoče, vyšli peta a bude to střílet ty jejich pety :rolleyes::rolleyes:

-baghira2- a SlowMode-Skywalker tohle ocenili.

Sdílet tuto stránku