Zpetná vazba Diskusia: Plutova Rukavica

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 20/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Jeřen, Protože max. hodnota cooldownu byla omezena na 75%, neboť šlo u této lodi právě v této bráně dosáhnout 100% na cooldown a měl jsi tuto schopnost jakoby pořád a proto byla i upravena tato ''schopnost nesmrtelnosti''.

P.S. ještě takový dotaz k akci?
    jak mám dělat tuto bránu na ge-1 na čas, když mne to 4x vyhodí z brány a ještě na 3-1 a napíše mi toto :
    Kde asi zase udělali soudruzi chybu a proč?
    miluji tyto propracované omezení a akce na čas.:mad::(

Naposledy upraveno: 13/1/24
    Ahoj-zkurvysyne_nemocný tohle ocenil(a).
  2. To s tim vykopnutim na jedničkovou mapu mě taky rozčiluje :-| A ani to na čas nejedu...

Ahoj-zkurvysyne_nemocný tohle ocenil(a).
  3. Proč zase něco nefunguje?
    V bráně Gaunlet Plutus nefungují sloty, takže loď nestřílí. V jiném případě lítá FPS ze 61 na 1, 2 nebo3, takže lag a zabití, protože loď zůstane stát.
    Ani po odhlášení a znovu nastartování se v bráně hrát nedá, stále tatáž chyba.

A ještě dotaz, akce opravdu končí až 4.2.2024 jak je psáno ve FAQ ?

4. Dneska teda nejde fakt nic, jak by mělo. Formace, RSB, kontakty, SezPer... Tak na sbírání kostiček dobrý, ale jinak prakticky nehratelný...

5. *brutus*

*brutus* User

Ono nefunguje vůbec nic,formace,kontakty,montáž

6. Ano, opravdu už od včerejska nefunguje nic, aspoň v rukavici:(

7. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Co se týká serveru GE1, veškeré problémy s akcí(i ostatní jako montáž, kontakty a atd.) jsme nahlásili.

8. *brutus*

*brutus* User

Tess moc si cením toho co děláte,ale tyhle stejné problemy byly vloni a nic s nimy neudělali

9. Teď se nejde vůbec přihlásit do hry...

Edit: Půl hodiny se marně snažím dostat do hry, a v tu chvíli, jak jsem si tu postěžoval mi to do hry pustilo. Nevím, jestli už to jde všechno, nebo jedna mapa, ale aktuálně mi to stačí.

Edit2: Tak už jsem zas mimo hru...

Naposledy upraveno: 21/1/24
  10. Tess

*brutus* a Delta-7925H nesmím to asi říct, ale dnes to nikdo v BP řešit nebude. Je neděle.:(
    Mrzí nás, že si nemůžete užít herní víkend naplno. O dalším řešení problémů, budeme informovat zde na fóru hry.
    Poprosím zde diskutovat na téma ke kterému je diskuze určená Plutova Rukavica 01/24.

Pokud se budou objevovat obecné problémy s hrou související s probíhající akcí, diskuze je zde Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

11. *pukavec*

*pukavec* User

Tak jsem opět přišla o bránu Plutus díky lagům, loď jen stojí dokud není zničena.
    Tess to se netýká jen GE1, ale GE2 a GE5 !
    Sla jsem udělat těžce postavenou Kappa a přišla jsem o ni také. Totéž co v bráně Plutus.

Vzhledem k tomu, že mám více účtů, tak se mi to jeví tak, že určitý účet je něčím postižen a nemůže nic dělat, a jiný účet problém nemá a bránu dokončí. Asi tam řádí mimozemská civilizace :eek:

12. Tess

*pukavec* v bráně Plutus máš 5 životů a to samé platí i pro ostatní brány(kde si navíc životy můžeš dokoupit).
    Pokud máš problémy s lagy a něco je v nepořádku, tak přeci neskáču 5x po sobě do brány.o_O

Mimo to jsi první člověk co zde na fórum hry píše, že problémy se týkají i jiných serverů než GE1.
    Vlastním účty na více serverech. Nikde nemám problém, kromě GE1.
    Více účtů na více zařízeních?:rolleyes:

13. Ty odměny za Pluta ve FAQ jsou podle mě jinak. RCB padá 20k, ABL 10X a buď z Pluta nebo ze záplavy mi vypadnul Cubi portál, ten tam nevidím... Je možný to ověřit? Třeba ty věci na PET a dizajny jsem ještě neviděl...

14. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Delta-7925H - ABL mi padlo 20k a padlo mi aj 50k RCB-140. Samozrejme je mozne, ze padaju aj ine ciastky, pokial sa tak stane, tak to tam dopisem, kazdopadne dobre, ze si spomenul cubi portal ten som doplnil este, tiez mi padol z Pluta. Padli mi uz aj laser, ci stit na PETa z CPU a aj designy mi uz padli z Pluta.

upload_2024-2-1_14-18-0.png
    upload_2024-2-1_14-18-19.png

Tess a Delta-7925H tohle ocenili.
  15. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher,Tato informace v FAQ o rozpětí odměny infekční munice jako odměna za zdolání normal pluta taky nebude zcela v pořádku, nebo admini mají nějaké skryté boombstery či bonusy?
    • 3 000x – 6.000 PIB-100

16. ZOHAN já plus mínus od 3 do 6k PIB dostávám.

Punisher a tobě teda závidim, jak ti to pěkně naděluje. Na mě ta brána tak hodná neni :)

17. Punisher

ZOHAN - pytas sa, ci admin dostal dodatocnu odmenu neuveritelnych 86ks infekcnej municie navyse a este k tomu na mensom ucte? No nie, nemame ziadne taketo bonusy a tie cisla su orientacne, v takom rozpäti byva odmena. To, ze padne o par kuskov viacej ako sa udava dane mnozstvo, tak to vies, ze teraz na to urcite nasadia cely tim vyvojarov, aby zistili, preco to tak je.:rolleyes:

Delta-7925H - tak ono asi raz za tyzden mi dalo peknu odmenu, inokedy nedalo vobec nic len infekcnu muni a sem tam CPU, 50 ABR alebo 10 000 xenomitu :)

Tess a Locker tohle ocenili.
  18. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher, Tak pokud jsi tento bug v bráně oznámil na podporu, tak je vše v nejlepším pořádku.:)

19. Punisher

ZOHAN - myslim si, ze viem, co clovek ma ohlasit ako bug a co nie, ale aby si kludne spaval mozes napisat aj Saimon na DC, ze 86ks infekcnej municie mimo rozpätie je podla teba vazny bug a musi sa to promptne riesit, najlepsie cez vikend ;)

upload_2024-2-1_21-5-1.png

Delta-7925H - padlo mi tentokrat 20k RCB-140, cize pada aj 50k aj 20k :)

Tess, pepan70 a Locker tohle ocenili.
  20. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher, Když mi laskavě vysvětlíš, jakým způsobem se jí(jemu?) dá na tom DC napsat, tak to klidně udělám. Nemám s tím žádný problém.
    P.S. já spím velice dobře, neměj péči.:rolleyes: