Zpetná vazba Diskusia: Plutova Rukavica

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 20/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *SATKO*

*SATKO* User

Esnyron ako som ti pisal,chce to elitnu lod a vybavu.Minies minimu a ziskas celkom slusne odmeny aj z lahkej verzie Pluta,kedze po kazdom kole je bonus box.Pred chvilou som dokoncil tu lahku-19 minut a som spokojny.

*Firefox1* tohle ocenil(a).
  2. *Firefox1*

*Firefox1* User

Asi to bude v tvém vybavení jak říká Satko. Já dělám lehkou na Pusat+ abych ušetřil munici a čas. Krom poslední vlny Plutuse jedu celou X2 munkou, žádný bomby od Npc teda nepozoruji a ty mraky těch Npc v jedný vlně likviduju atomovkou - tam je ten ušetřený čas ....

*SATKO* tohle ocenil(a).
  3. dekov02

dekov02 User

za mě je ta brána celkem v pohodě, lepší hráči to dávají pod 10 min v pohodě.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  4. Asi se vám to co padá z brány líbí :eek:.
    Nechápu smysl akce, kde jsou 3 úkoly na munici, kterou nemám, nedá se vyrobit ani koupit, a z brány nepadá. Zato RSB si můžou naložit víte kam? Že by si opět vymyslitel akce jen popletl munici?
    Dejte akci už konečně do propadliště dějin, když ji neumíte upravit na lepší podmínky. Má pravdu Esnyron - jen plácání munice a nic moc za to.Je to ztráta času a žádná zábava.

5. neneman321

neneman321 User

*Irenka49•™* co to zase plácáš ? vždy jsem ty úkoly na rcb 140 munici splnil, dělám jen lehkou verzi brány a pokaždý s dvojnásobkem co sem si koupil sem na konci akce byl v plusu cca 65 k munice rcb, ta brána není k ničemu, navíc každý lepší hráč má takovou zásobu x2 munice, že s ní může točit bránu po celou dobu akce(osobně x2 vůbec nestřílím a mám jí přes 3 miliony), vzít si bedničku v každým kole brány a mít šanci na rcb 140 munici, stačí mít jen dobrý dmg, tahle akce patří k jednomu z toho nejlehčího co BP dává a bosse plutuse sem dával se solace a 14 lf-4 zbytek lf-3

6. Já jsem teda upřímně zklamanej, co mi tentokrát (ne)padá. Jestli mi padne jednou za bránu (nějaká) munice a jednou jsem měl na konci 20k ABL a párkrát 50 ABR. K tomu výčtu z loňska se nepřibližuju ani náhodou. A spoluhráč mi každej den posílá odměny po Plutovi a jen tiše závidím. Kdyby brali všichni stejně, nikdo tu brečet nebude. Žel takhle je to v týhle hře nastavený prakticky u všeho, náhoda prej...

Doufám, že mi zas pomůže, že jsem tady zaplakal a dneska mi brána naloží :-D

7. ZOHAN

ZOHAN User

Zkušený pilot ví, že potřebuje na tuto akci 20 k. RCB-140, tak v průběhu roku mezi touto opakovanou akci dělá vše proto, aby ji získal a byl připraven. Vše co píšeš není pravda, protože tuto munici lze občas koupit, vyrobit, nebo získat v obchodě při mhh a v těch výhodných balíčcích.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    Tohle je nejjednodušší akce pro hráče, který je připraven.
    P.S. Je pravda, že odměny na konci jsou opravdu náhodné a hodně frustrující.:(:cool::eek:
    Někomu padají moduly, někomu bloby a atomovky.....

*SATKO* tohle ocenil(a).
  8. Jsi chytrý, ba vychytralý :). Ale mluvíš jen o víceletých hráčích. Co ti hráči, co nemají ponětí o akci Plutus??? BP, když nasadí akci, musí zajistit také možnost získat potřebnou munici v reálném čase, tak je to běžné v reálném světe, jen asi ne pro BP, který si z hráčů dělá srandu. A to se netýká jen této akce, vždy něco nového vymyslí a předvede jak snadné je něco získat (narve to do kalendářů např.), takže aktuální hráči předměty mají, a ti co přijdou potom mají hold smůlu a ani za rok to nemají. Hlavně, že by chtěli návrat těch, co to radši vzdali :D
    "Nejjednodušší akce pro hráče" ??? To jsi asi spadl z višně.

9. Tohle vydání Pluta mě celkem zklamalo. Ty pravděpodobnosti co komu padne jsou fakt zlo. Většinou mi to dřív nebo pozdějc naložilo, ale tentokrát to stálo zaprd celý. Snad příště, ale je demotivující nedostat "nic" a vidět screeny s odměnama od spoluhráčů...

Taky je za cíle podle mě málo klíčů...

A žebříček EBG. Sice jsem si vylepšil rekord a skončil na titulovým umístění, ale stejně si myslím, že by se hlavní odměny měly rozšířit aspoň na prvních 10. Když se kouknete do žebříčků, kde je potřeba DMG, u nás na serveru jsou to pořád ty stejný jména a když si někoho z nich prolustruju, je to vždycky podvodník. Já už mám munici tak na jeden žebříček v EBG a možná na jednu Ozvěnu. Střílím většinou AB-L municí s RSB (CC+RCB mám málo, tak šetřím na Baráže a dostřely UberKristalonů) a ty vysoký vlny mi trvají i přes 3 hodiny, takže mezi prvních 5 jsem se dostal podruhý (a poprvý to bylo nějak rozbitý a žebříček byl nízko). Teprv! Kdybych chodil každej žebříček na top, už jsem bez munice rok možná dva... A tihle frajeři, protože to minimálně dřív valili na matech, maj podle mě hromady CC munice, když to ještě šlo měnit za bílou a RSB bez omezení. Já tehdy nějakou CC taky udělal a žiju z toho do dneška. Tím, že jsou furt v topce dostávaj taky nejvíc modulů a vyhrávaj kde co. Jsou v klanech, který vlakama ovládaj Behe a....

Vlastně nevím, proč to hraju :-D