Zpetná vazba Diskusia: Plutova Rukavica

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 14/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

2. Opět stejný problém splnit úkoly akce kvůli munici/nemunici RB-140. Zásoby po několika akcích Plutus jsou pryč a místo toho, aby se munice dala aspoň koupit, dostavávme bojové roboty (proč pro boha, ty se dají vyrobit) a jiné nepotřebné věci. Munice ABL se dá taky vyrobit, asi má souběžní akce přednost.
    Nové předměty za 45 a 30 klíčů??? To už se na BP fakt zbláznili. Pokud budou chybět klíče kvůli munici a úkolu na 15 bossů (nejde to většinou načasovat - pomohlo by zkrátit na 12 hodin, tedy 2 brány denně), tak za klíče už moc kromě novinek nekoupím.
    Jiné akce mají více klíčů za akci, tohle je hold stará akce a žádně úpravy neproběhly.

3. Jsem dneska cíle dodělal, ale souhlasim, že RCB je málo. V Chrominu naposled před čtvrt rokem (hledat se mi to nechce, ale v minulosti to - řeknu radši většinou - vyšlo na Chromin před Plutem) a za 12 bran mi RCB munice padla 2x (na cíle by to teda stačilo) a to mi přijde fakt bída. Kdyby mi semtam nepadlo Cerebrum, uplně by mi ta akce spíš sr... hodně nebavila ;) Na to, v kolika novejch sezónních akcích a branách je RCB potřeba (nebo aspoň já používám), je toho k dispozici krutě málo.