Diskusia: Pozor, nákaza!

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Jessie, Apr 11, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

Nejde akorát si ho můžeš posunout jinam

bhagira22 and -baghira2- like this.
  2. Warden

Warden User

pecko: Momentálně se ho nezbavíš. Problém je ale již hlášený.

3. Badmaniak

Badmaniak User

Stejně nechápu, k čemu to tam je. :)
    Teď, když na to nejsou úkoly, jsou veškeré NPC na X-6 zbytečné. A stejně jako zrušili ty na X-4, mohou zrušit i tyhle.

4. pecko

pecko User

a vieme niečo o tej bráne čo sa nachádza v nej a aké sú tam vlny?

5. Warden

Warden User

6. pecko

pecko User

ahoj chcem sa spýtať o koľko percent mám vyššiu DMG pri nakazení? pretože nevidím ja žiadny rozdiel, ovšem keď to + % na dmg funguje.

7. Punisher

Punisher User

pecko - Je-li hráč nakažen, ať už při explozi bonusového boxu nebo zásahem infekční municí, aktivuje se u něj následující efekt:
    • Poškození: +10%
    • Zásahové body: -15%
    • Rychlost: -10%
    • Účinek pomine po 15 minutách nebo v moment smrti hráče.
    • Účinek nelze zrušit pomocí EMP.

8. pecko

pecko User

ok vďaka som si myslel že 20 :) ale to asi by som chcel vela

9. *Firefox1*

*Firefox1* User

Punisher ještě bych doplnil, infekci lze zrušit léčebným CPU

10. Punisher

Punisher User

pecko -to by hraci davali este vacsie pecky. Uz aj tych 10% je dost si myslim. Zamalicko. :)

*Firefox1* - ano da sa zrusit pomocou toho CPU.

11. Badmaniak

Badmaniak User

No oni to využívají i lovci, že hodí minu nebo nakazovací munici, aby hráče zpomalili, i přestože bude mít 10% větší dmg, což je netankuje. :) A taky jim to sníží HP, i když nepatrně.

12. -baghira2-

-baghira2- User

Také to využívají i Ti méně zdatní, pokud infekční munici nebo míny, vůbec mají.
    Výhoda? Spomalí to lovce. Zatím co slabší hráč s hbitejší lodí mu může díky tomu ujet.
    - Poznal sem pár hráču, co mi právě tohle napsali.

bhagira22 likes this.
  13. Badmaniak

Badmaniak User

Mě se tohle za celou dobu stalo jednou. :D
    Jinak hází zmrazky.

14. Ty úkoly už nejsou dostupný? Já je hledam všude a nikde nic, to je naprd :-( Ty odměny a nic z toho nedostanu, sakriš.

15. Borat

Borat User

Shadowhacker tá akcia už davno skončila takže úlohy už nie sú aktívne k tejto akcii.

16. lorduriel

lorduriel User

Rad bych vyjadril svuj nazor k teto nove brane, obtiznost super i hratelnost je dobra, ovsem co je tragedie je konec teto brany a kdy z bosse vypadne box s I-olejem. Jakmile mate ve skupine nejakyho truhlika co si stoupne na box tak ho ostatni nemohou nakliknout a sebrat :D bohuzel uz se mi toto stalo :D a je to velice nemile :D

17. Warden

Warden User

lorduriel: Nezkoušel jsem to, neb jsme byli vždy na TS a nebylo problém se domluvit, ale nebere náhodou ten boxík i PET? Třeba někdo poradí.

18. Badmaniak

Badmaniak User

Warden: Nebere.

lorduriel: Sebrat jde. Zapni 3D a pak odjeď na strany a boxík se bude "hýbat", jelikož je na jiné vrstvě než lodě, jakoby za nimi, tedy se překryvné vrstvy lodě a boxíku budou navzájem měnit. Další možností je přiblížení na max a pak sebereš boxík úplně vždy, protože náklik lodě bude oproti boxu malý a jde sebrat cokoliv co je pod lodí, až na malinký prostor, který zase obejdeš tím, že se o něco posuneš do strany.

19. lorduriel

lorduriel User

Jak uz nekdo nekde psal " 3D vypada jako laciny cinsky hracky!" :D takze 2 D a tam to nakliknout neslo :D bohuzel jsem prelitaval celou mapu a nez jsem na to zkusil dat peta cca 5 vterin brana se odlogla sama takz smolicek :D