Zpetná vazba Diskusia: Průlom Agatusů

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 5/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

*Irenka49•™* - v montazi nie je predsa dany tech k dispozicii. A ci daju do obchodu minu je uz na BP. Vo FAQ plati tabulka montaze, ze by dane predmety sa mali dat vyrobit, vysvetlivky k predmetom su tam kvoli tomu, ze naco sa dany predmet pouziva ako ta mina napriklad, pripadne ake ma parametre ako modul.

2. Nějak mi chybí popisy předmětů v montáži, např. SPC-SL01, DMG-VP01. Díky tomu se mi např. SPC-SL01 popletl s SPC-NPC01 a vyrobila jsem ho zbytečně, není nic moc.
    V popisu k akci je totiž sice uveden v seznamu receptů modul SPC-SL01, ale podtím je jako nový modul uveden SPC-NPC01, takže zavádějící, a já v rychlosti vzala na vědomí tuhle chybu.
    U modulu DMG-NPC01 je přímo i chyba v popisu, chybí tam že je také na Solace +, což je zase naopak bezva modul s 15% poškození :)

Naposledy upraveno: 29/10/24
  3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

*Irenka49•™* - zial co sa popisov v hre tyka, je to narocnejsie, lebo uz sme dali vela poziadaviek na opravu a cakame mesiace, na nieco aj roky, kedy sa to konecne opravi. Preto je lepsie pracovat s forkom, pozriet si presne aky modul, ake ma parametre a az tak vycraftit.

Tess tohle ocenil(a).
  4. na Ge1 jsme povl,že tu není info o agatusu,nebo je to utajená akce pro autoboty?

5. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

6. Ve FAQ je chyba, modul SHD-SL01 není za 15.000 fragmentů, pořizoval jsem ho v montáži za 5.000 fragmentů.

7. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Punisher tohle ocenil(a).
  8. On to takový rozdíl není, lítat den, nebo tři dny :D. Dík, od toho tu jsem :D.

9. Další chybička ve FAQ - ABR se dá vyrobit 3x.
    No, neuškodilo by vždy FAQ, speciálně na Agatus ověřit, zda to sedí v montáži. Pravidelně jsou tam chybné údaje.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).