Zpetná vazba Diskusia: Sezónna Permanentka

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 1/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

3. Drift1

Drift1 User

Ahoj. V obchodě se mi nedaří najít zlatou permanentku. Nevíte jak se to jmenuje přesně a co to stojí? našel jsem tam jen extra zlatou. Díky.

Punisher_Bača_Potkan tohle ocenil(a).
  4. Tess

Drift1 příspěvek jsem ti přesunula do správné sekce.
    V obchodě to je jako Sezónní permanentka. Ta cena je s premiem a slevou.
    Screenshot_1.png

5. majka11116

majka11116 User

6. Tess

majka11116 premium s tím nesouvisí. Musíš mít zakoupenou sezónní permanentku a extra zlatou permanentku.
    Podle screenu je vidět, že je máš zakoupené, ale odměny ti vybrat nejdou. Zkoušela jsi relogovat hru popřípadě kliknout přímo na tu odměnu? Pokud ti to nepůjde tak napiš na podporu hry, kde se ti na to podívají. :)

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  7. majka11116

majka11116 User

Tess dakujem za pomoc uz som to vedela prijat mam vsetko

8. [​IMG]

Co to je (obojí) a kde to najdu?

9. Tess

10. [​IMG]

Díky a ještě jeden dotaz. Nebylo tady "počitadlo" průběžně splněnejch levelů? Bych nerad zas řešil, že nemám titul... Nějaký lvl už mám a než jsem dělal screen, vymazal jsem mezipaměť (hraju přes MXT).

11. Tess

Delta-7925H koukala jsem a v Unity se taky neukazuje.
    Je možné, že to odstranili z nějakého důvodu, informace k tomu nemáme.
    Pokud by se tak stalo a neobdržel jsi titul i když budeš mít splněný level Sezónní permanentky, tak si napíšeš na podporu hry.;)

12. Zdravím, asi jsem opět něco zaspal, co je mapa DSE? Díky

13. [​IMG]

Sice je za ty DSE mapy i 40 bodů do SP, ale když to nejde plnit, je tahle úprava misí dost nákladná, když to teda ještě není ve hře...

14. Tess

15. Aha, to je super. Škoda, že teda všude jinde tomu říkáme Ozvěny vesmíru.

Jak tohle vzniká? Něco se nějak jmenuje v originále. Jeden to přeloží do hry nějak a druhej to přeloží do FAQ zase jinak a třetí to přidá třeba do SP zase jinak. Nějak tak? V tý hře je milion věcí. Hraju to přes 5 let v kuse a stejně jsem věčně ztracenej.

Edit: Sice anglicky neumim, ale nejspíš by bylo lepší, kdyby se názvy akcí (surovin atd.) nechaly v originále stejně jako názvy NPC.

16. Tess

Delta-7925H Deep Space Echoes-DSO
    Tak to jsme nemohli vědět jak to napíšou do Sezónní permanentky, protože je to přidané nově. V češtině je to přeložené je až na tu zkratku. Ono se i dost věcí v překladu liší mezi češtinou a slovenštinou.
    Vždy je dobré pokud si něčím nejsi jistý, tak si napsat na fórum hry.;)

Punisher a Delta-7925H tohle ocenili.
  17. Tak já si normálně myslel, že to má něco společnýho s tím nespuštěným eventem. Nenapadlo mě, že to je něco jinýho natož Ozvěna... Jinak bych se zeptal, že jo...

A ty rozdíly mezi CZ a SK lokalizací mi taky štvou. Když se na TS se Slovákem bavím, dost často se musíme ujišťovat, jestli řešíme stejnou věc (ABR, Scrap a já nevím co všechno ještě) a třeba mě uplně dráždí titul "Je čas grilování", kterej napříč překlady máme podle mě jedinej takhle dokur… pitomě, jenom my... Němci, Slováci a anglicky mluvící mají parádní ROCK'N'ROLL BABY!!!

Edit: Upravil jsem ten českej název titulu, teď jsem to potkal na mapě a původně jsem uvedl jinej...

Naposledy upraveno: 5/8/25
  18. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Delta-7925H - tie chyby v prekladoch su obcas nemale zial. A najhorsie, ked to clovek aj nahlasi a nic sa nedeje.

Pozri si tento priklad. Osmium v SK
    upload_2025-8-5_13-6-1.png

Osmium v CZ
    upload_2025-8-5_13-6-18.png

Nahlasoval som to uz pred rokmi, aj kolegovia to riesili a stale to neopravili. v SK to je dobre, ale v CZ to je zle. Na jednej strane si ulahcia pracu, ked do Permanentky supnu skratku brany v anglictine DSE pre vsetky jazyky, no na strane druhej potom dochadza k tomu, ze nie kazdy vie o co sa jedna. Kazdopadne, ked si hrac niecim nie je isty v permanentke alebo celkovo v hre, tak treba sa spytat na fore ako aj kolegyna uz napisala.

*SATKO*, Delta-7925H a Tess tohle ocenili.
  19. Tess

Delta-7925H tak mapa Expedition 2 se ukazuje pouze ve flash klientovi, protože ve skutečnosti se jedná o mapu Ozvěn vesmíru.
    Úkol se správně zobrazuje v Unity. Je to s toho důvodů, že Ozvěny vesmíru jsou dostupné pouze v Unity klientovi.
    Omlouvám se za nedorozumění a svojí předchozí odpověď upravuji.

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  20. Dík. Jsou to vtipálci. A je super, že se v tom vyznaj aspoň oni... Včera jsem byl v Ozvěnách a mapy se fakt jmenujou DSE. Příště se soustředím na to Expedition. Ono to tam někde napsaný bude taky.

Každopádně pořád chybí Vír chamtivosti.