Zpetná vazba Diskusia: Skúška hrôzy

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 15/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. neneman321

neneman321 User

tak začala akce, skočil jsem do brány a opět věčné zamrzání už při odečtu 15 vteřin ,naštěstí zamrznutí trvá tak 5 vteřin a bránu jsem zatím dostřílel na béčku po 4 uber sibelony, rovněž tam občas zamrzne při přeskoku do další fáze i petík, ale po kamikazi se normálně znova dá načíst, asi budu muset bránu dělat zase ráno jako minulý akce, jinak uber kristaloni kopou zásadně méně než v minulých ročnících akce, kupoval jsme díky tomu kruh a připravoval jsem si ISH a vůbec to není potřeba, loni myslím kopalo stádo uber krys okolo 90 000, letos o polovinu méně. Jinak všem doporučuji koupit si dably na boxíky a mít pak zase měsíce čím střílet, jediná akce kde se vyplatí to koupit snad z celého roku.

▲ŦĦΣ•ПΣO•™SK▲ tohle ocenil(a).
  2. vilo68

vilo68 User

preco to nerata splnene cile s pernamentky do sp

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  3. Do brány jsem šel teď, bez problémů. Ze SP mě zmizel sezonní úkol na Zkoušku hrůzy, mám tam svár, protegity a Hitac. Tak nevím, ale úkoly do Hitac se mi započítaly. Asi chybičkao_O

4. MuadDib85[CZ] a nezmizel že jsi ho splnil,jednou bránou se dá 15 cílů do SP splnit

5. ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  6. A zase nesmyslný cíl v SP. Poslední cíl: Monstrózní spoušť = 1700 cucurbitor v bráně.
    Vychází mi to na 22 brán, a to se udělat nedá.

maronon tohle ocenil(a).
  7. Munice mi zatim padá, ale to co se teď děje minimálně na MMO na horních mapách, to je co? Proti loňsku je to rozhodně ikskrát horší. Co s těma loděma ti lidi dělají? To jsou snad až stovky lodí. Nechápu to.

8. mk981

mk981 User

12 hodín cooldown braná je nedomyslene.
    Príklad: keď mam rannú šichtu stíham prejsť bránu iba raz a na druhy krát už nemám čas pretože treba aj spať a aj pracovať.
    Skôr by mi vyhovovalo otvorenie brány 00.00 do 12.00 a od 12.00 do 24.00

9. mk981 za mě je to v pohodě. Brána je oproti minulému daleko jednodušší :).
    Nevím co víc si přát ;):):)

10. ZOHAN

ZOHAN User

•ŞĦΘCK▪, A čím je ta brána lehčí než ta loňská, když je stejná?

11. ZOHAN kristalloni a melteři dávají o mnohem nižší dmg než minulý rok. Vlastně i ostatní NPC.
    Tím je brána vhodná pro všechny hráče.
    Minulý rok byla brána od dost těžší :):)

neneman321 tohle ocenil(a).
  12. Nebude to spíš tim, že máš lepší výbavu? Mně to taky nepřijde jiný než loni.

13. Dudlajdá

Dudlajdá User

A už jsi viděl, aby někdo byl schopný dodržovat neustále 12ti hodinový vstup do brány po celou dobu akce a vlastně ani nespát? :D

-------------------------------------------------

Brána fajn, ale ty podmínky pro výrobu OIL a IAC i jejich množství se mi vůbec nelíbí. Udělat 2x 95 000 candy corn není jednoduché, když je na to jen pár hodin denně, kdy naletí spousta "hráčů" a dostat odměnu z Bosse je víceméně o náhodě. Nemluvě o tom směšném množství za tu dřinu a strávený čas. 70 IAC nestačí ani na 1 upgrade z 16 na 17tý level, podobně OIL. Jak se dostat k IAC je čím dál větší problém, aby šlo upgradovat (totéž ABR) a současně vyrábět lodě PLUS.
    To BP nedomyslelo.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/10/24
    *SATKO* tohle ocenil(a).
  14. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Dudlajdá nepiš víc příspěvků pod sebe a používej funkci upravit příspěvek.;)

Y*o*D*i*A*k* a Punisher tohle ocenili.
  15. Naopak, vymyšlené to mají skvěle, můžeš si to koupit, diametrion,IAC, všechno za živé. To je obchod. Takhle to funguje. Mě to nevadí.

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  16. Dudlajdá dávat zbraně na 20 lvl je nesmysl. Aspoň co jsem tak zjišťoval to nemá snad nikdo :):).
    Maximálně to potřebuješ na plus lodě :):):)

*Firefox1* tohle ocenil(a).
  17. neneman321

neneman321 User

•ŞĦΘCK▪ má s tou bránou pravdu, uber krysy kopou o polovinu méně než loni, vždycky to byl problém i odkamikazovat na kruhu a letos se to dá normálně i střílet se schopkou orcuse bez opravy, podle mě brána doznala úprav tak aby si tam škrtli i slabší hráči.

18. Je to dobre lebo aj slabsi to vedia spravit ale odmena je velmy slaba predosle roky s brany som mal 240k u teraz 38k :( a tak isto aj municie. Branu mohli opravyt podla lvl

19. ***Janci*** brána je každý rok stejná s odměnou,mimo jiné jak by sis to představoval,že ji budou upravovat pro každého hráče podle levelu extra?:D:D:D

Naposledy upraveno: 26/10/24