Zpetná vazba Diskusia: Skúška hrôzy

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 15/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Esnyron

Esnyron User

Dobrej. Můžu se zeptat o jaké bráně a kde ji najdu, se píše jak v FAQ tak i tady v diskuzi ? Četl jsem to 5x a nemám tušení kde ji mám hledat. Sestřelil jsem asi 20 těch blech, posbíral pár tych boxíků (jinak bez šance, lítá tu tak 300 lidí, takže něco ulovit je o náhodě že se to vysublimuje vedle mě) Co se týká těch Bossů, sundal jsem 3, odměna nikde.
    Co se týká montáže, musela by ta akce být 3 měsíce abych si mohl něco vyrobit, takže na to kašlu. Co potkám to sestřelím ale snažit se nemá smysl.

Mimochodem, čít FAQ k jakékoliv akci pomalu půl hodiny a stejně z něj moudrý nejsem, taky akcím moc nepomáhá. Pokud to nejde napsat v 5ti větách a 2 odstavcích, ztrácí to pro mě význam.

Naposledy upraveno: 15/10/25 v(e) 7:13 PM
  2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

3. Esnyron

Esnyron User

Před chvilkou jsem na té mapě byl a nic. No už ji tam mám.

4. coroner

coroner User

Dobrá práce BP. Střílečka je zpět. Nevím kam uhnout, ale mě to baví.