Zpetná vazba Diskusia - Sprevádzkovanie Unity klienta

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 11/1/25 v(e) 12:33 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

2. Ryshacek

Ryshacek User

I pokud mám vše splněno, a stale to vyhazuje tabulku nepřipojeno, byla by nějaka rada? Verze 1.0.23 spouštěno jak přes DO tak launcher. Dostanu se jen do menu, dal už jen pořád vyskakuje nepřipojeno. Systém nehlasi, že by blokoval soubor, počítač 3 roky s win 11.

Zkusím tedy počkat na další aktualizaci, a když tak podpora, snad se dočkám časem též plynulejší hry na unity :)

Naposledy upraveno: 11/1/25 v(e) 2:55 PM
  3. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Ryshacek víš co napiš na podporu hry, kde popíšeš svůj problém a kolegové se ti na to podívají.;)
    Já už nevím jak ti poradit.

Cruenta†Ultionem a Punisher tohle ocenili.
  4. neneman321

neneman321 User

Zdravím všechny, mám otázku ohledně unity, mohu ty staré stažené verze v zipech z pc mazat a nechat si jen vždy nejnovější , nebo je musím nechat v pc i ty staré aby mě unity šlapal jak má ? ptám se protože po čase by mě nové verze unity zaplnili uložiště na pc, díky za odpověď.

5. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Punisher tohle ocenil(a).