Zpetná vazba Diskusia: Test server Open beta

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 27/5/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Proč jsem to zde nenapsal dříve? Protože stejný problém měl i jeden spoluhráč, který se vrátil do hry po pauze a chtěl hrát na titanu na unity a měl ten samý problém. Psal na podporu a na základě jejich odborných odpovědí tuto hru ukončil, překvapivě.
    Chtěl jsem to včera ještě zkusit znovu, jen když jsem se k tomu dostal, tak jsem četl, že to překvapivě a předčasně ukončili....

Takže vy jste tam včera hráli a měli jste také problém s výbavou? Jaký konkrétně?
    Takže hodím herkules do lodi a vypnout a zapnout hru?
    Tomu ti pracovníci z BP říkají vyladěná hra? wau:cool:

2. dekov02

dekov02 User

Problém s tím že jsem neobdržel irisky jsem měl také, ale nějak jsem to neřešil, bral jsem to jako standard že jim nic nefunguje.

V tom stavu v kterém ten test server to byla spíš alpha a né beta.

Nechápu taky proč cca po hodině hraní na unity clientu to stále komplet padne...

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

4. dekov02

dekov02 User

Oboje, ze začátku jsem myslel že je to jen chyba v první verzi unity, ale i přes všechny aktualizace se to nepodařilo opravit.
    Vždycky cca po hodině hraní se hra sekne a spadne. Druhý problém je že ti hra náhodně dá pokus o opětovné připojení.
    Všechno toto se děje pouze na unity, na flash to funguje v pohodě.

5. Punisher

dekov02 - na testaku som teraz sice nebol, tak neviem posudit, ale inak mi unity spadlo vlastne len raz. Nemas nastavene efekty a tieto veci na maxime, zeby dochadzalo k prilis velkemu zatazeniu?
    To s tym opatovnym pripojenim sa mi obcas tiez stane, hlavne, ked prepnem medzi uctami a zapnem PETku. Vtedy proste uplne vypnut unity a znovu zapnut treba.

MuadDib85[CZ] a Tess tohle ocenili.
  6. dekov02

dekov02 User

Grafiku jsem měl na max, ale tak nemělo by to padat ne? Měla by to ta hra zvládat a ne spadnout, když se spawne víc NPC najednou.

Počítač by mi to měl zvládat, když mám: Ryzen 7 9800X3D, 64 GB DDR5 RAM a RTX 4070 ti...

7. Punisher

dekov02 - tazko povedat, napriklad deje sa aj to, ze hrac prepne medzi uctami a v okamziku zapnutia PETa mu vyskoci tabulka o odhlaseni a je nutne uplne vypnut unity a znovu sa prihlasit do hry. Cize odhlasenie/vypnutie unity mozu sposobovat aj ine veci este.

Tess tohle ocenil(a).