Zpetná vazba Diskusia: Večný zväzok

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 9/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

všech 5 nej dostávaj

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. ZOHAN

ZOHAN User

co kdo dostává? já nikde nic nedostal...

3. ENDY1913

ENDY1913 User

to by aj mna zaujimalo::):):):D:D:D:D

4. Předpokládám, že to byla od *Firefox1* reakce na toto:

5. KrtekGE2

KrtekGE2 User

u nas na ge2 je to v pohode , par hracov a nic v pohode sa da spravit event . Taky mensi eventik pre vsetkych

EDIT : Video dolozene mi bolo zmazane ako OT , cize prikladam len video , ako vypada event na GE2 , relativne malo lodi , aj novačik si zalieta . Ospravedlnujem sa za hudbu , mal som tam zapnute niake random DO video :D

Naposledy upraveno: 20/2/23
  6. *Firefox1*

*Firefox1* User

Borec:D

7. -Kante-

-Kante- User

FAQ: Lodní design Amor Cyborg

Staň se díky lodnímu designu Amor Cyborg kavalírem kosmu! Ve spojení s jakýmkoliv lodním designem Psyche získá tahle loď 10% navýšení štítů a 5% nárůst zásahových bodů.

Vůbec tomu nerozumím, jak mám spojit dva designy? Použít se dá jen jeden. A kde získat Armor Cyborg design? V obsahu balíčků, ani receptů není.

8. Drift1

Drift1 User

-Kante- pokud jsi ve skupině a máš jeden design a člen skupiny druhý tak máš ten bonus

-baghira2- a -Kante- tohle ocenili.
  9. Akce nám opět pomalu končí, tak si dovolím to za sebe trochu shrnout.

Věčný svazek je sice akce, která je díky vláčkům apod. poměrně složitá, ale s trochou trpělivosti a střídáním map se dají ty fragmenty také nasbírat (uznávám ale, že se mi rozhodně nepovedlo nasbírat fragmenty na všechny recepty a už to ani zkoušet nebudu, co jsem si chtěl v montáži prioritně vyrobit, to mám). Musím pochválit, že počet hráčů, kteří dostanou za bossy odměnu byl od minula zvýšen, a také chválím 8 receptů v montáži na moduly (byť mi teda nepadly zrovna nějak dobré, ale i tak jsem za ně rád).

A teď si dovolím opět shrnout, co mi padlo z boxů (taktika uživatele CharlieSheppard):

Získal jsem všechny klíče, ale využil jsem koupi designu na Psyche Goliath plus, takže ze zbylých 151 klíčů mám:

9,000 A-BL
    100 logdisků
    950 šrotu
    130 zelených klíčů
    9,000 UCB-100
    1,050 Extra energií
    1,000 polychromia
    15,200 VB-142
    10,000 uridia (kompenzace za design)

Moduly:

SPC-XV02: 9 % šance na zásah raketami -3 % štít pro Cyborg
    SPC-XV02: 4 % ZB a 5 % vyhýbání pro Retiarus
    SPC-XV02: 5 % rychlost -1 % štít pro Solaris plus a Liberator plus
    SPC-XV02: 7 % průraznost štítu pro Liberator plus

HP-XV02: 7 % ZB 5 % průraznost štítu pro Liberator plus
    HP-XV01: 25 % ZB pro Solaris

DMG-XV01: 7 % raketové poškození -2 % rychlost pro Solaris plus
    DMG-XV02: 20 % poškození jiným frakcím -1 % rychlost pro Hecate a Goliath plus

Ve výsledku jsem s odměnami z boxů velmi spokojen, i když je trochu škoda, že se mi tentokrát nepoštěstilo získat fragmenty věčnosti (podle FAQ měly také padat), ale aspoň jsem nedostal ty zbytečné emotikony :D. A s moduly jsem velmi spokojen - vypadá to, že si z Goliath plus udělám PvP loď a další plus lodička bude asi Solaris plus ;).

Takže za mě to byla, i přes ty nedostatky, poměrně vydařená akce.

-baghira2- a Delta-7925H tohle ocenili.
  10. ZOHAN

ZOHAN User

kdy vlastně tato akce končí?
    informace na zadní stránce píšou úplně něco jiného, než ofiko na foru.
    asi chybička v překladu zase?

11. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ZOHAN ano akce skončila včera, ale dnes 24.2. jsou k dispozici ještě recepty v montáži.

12. Coach

Coach User

Milá Tess, stačilo dát Zohanovi za pravdu, ano datum u akce je uvedené chybně. Protože jinak bezchybný, skvělý a precizní Punisher (nebýt jeho, tak nevím kolik hráčů by zde na tomto fóru zůstalo po zmatených ofikách ala Forkys a spol.) se taky jednou přepsal. Je tam totiž i chybný rok což jsem si bohužel nevšiml ani já.

13. Coach: Však Zohan, evidentně jedinej, kterej si všimnul tý chyby, mohl, myslím si, ten příspěvek nahlásit a napsat do zdůvodnění, že je tam chyba. To, že tady ze sebe dělá "hloupýho", je prostě jeho styl a nedivil bych se, kdyby ho admin tým už nebral moc vážně :)

Nic to nemění na tom, že v tom ofiku je vážně loňskej datum, ale myslím, že teď už je to úplně jedno.

-baghira2- a Platan tohle ocenili.
  14. Coach

Coach User

Delta-7925H ahoj, to máš asi pravdu...pokud si však toho všiml dříve než včera, kdy psal svůj post. Jinak by to bylo už asi taky bezpředmětné nahlašovat chybu. Zohana znám a vím přesně o koho jde, ale to je fuk, to tu neřešme. Já jen doufám, že si ostatní hráči nenechali proměnění klíčů pernamentky na poslední den jako já :D :D

15. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Dany datum som uz prepisal, dakujeme za upozornenie. Ako uz Tess napisala, jedna sa o chybu v preklade, obcas nam prijde proste chybny datum a veru ani "bezchybny" Punisher si toho nevsimol, pretoze som datum kopiroval z informacii, ktore nam prisli. Mozno ten clovek videl datum, do kedy su dostupne recepty a ten datum napisal, to uz nevieme. Kto si mysli, ze nam chodia stale spravne cisla, tak pokial ma cz jazyk, nech si pozrie, co je pisane pri osmiu v hre a to uz je tak roky zle ;)

16. To jsem rád, teď zas bude mír.

Sdílet tuto stránku