Zpetná vazba Diskusia: Vír Chamtivosti

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 26/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher User

2. V obchodě nejde proměnit. Tuto akci jsem ještě neměnil. Je to u vícero hráčů.

3. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

.R-E-XDark. teď jsem to zkoušela a vyměnit mi to jde. Jak v Unity tak i ve Flash klientovi.o_O
    Snímek obrazovky 2025-09-27 135728.png

Máš aktuální verzi klienta Unity 1.1.65 a pokud hraješ přes Flash zkoušel si vymazat mezipaměť ?

Punisher tohle ocenil(a).
  4. Vyzkoušel jsem už vše. Unity klient i Flash klient a promazat vše co se dalo. Pořád mám 0/3 a 100% jsem nic neměnil jelikož jsem na to neměl mince. Teď když mám nemám co :/

5. Tess

.R-E-XDark. no v tom případě jsi je již musel vyměnit. o_O
    Bude možná lepší když si napíšeš na podporu hry, kde se na to kolegové podívají podrobněji.

6. Tess neměnil ale to už jsem psal. Chyba je nahlášena administrátorům, počkáme až to opraví. Děkuji za snahu Rexík :D

7. ZOHAN

ZOHAN User

.R-E-XDark.,Oni to opraví!

8. Tess

9. Pustili to v deset. Když se ptal, ve hře Vír nebyl.

10. Tess

11. Dobré Ránko... Vír Chamtivosti začal včera. To už se nebudou dávat informace kdy co začíná.. končí? Děkuji a přeji dobrý lov vesmírem. Rexík

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  12. Já si teda všiml až dnes, ale taky bych uvítal, kdyby o tom dávali vědět.

.R-E-XDark. tohle ocenil(a).
  13. Tess

Kdyby nám přišla informace je oznámená na fórum hry. Pokusím se zjistit více informací.

.R-E-XDark. a Delta-7925H tohle ocenili.
  14. nero3

nero3 User

hmm když má pár dotazu k víru chamtivost, tak tady a nebo do Galaxy Trek?? mám v tom zmatek

15. Tess

nero3,
    pokud se to týká Víru chamtivosti tak zde.
    V Galaxy Treku se jedná pouze o jeden úkol.

16. nero3

nero3 User

Aha,
    Hrál jsem to poprvé tak mám pár dotazu:
    ad 1) mince se mi připíšou "POUZE" když jsem v evakuační zóně? takže i když přežiju do konce tak se mi mince nepřipíšou pokud nejsem v evak. zóně?

ad 2) kde najdu ty evakuační zóny? a jsou nějak označené v minimapě a jak vlastně vypadají? proletěl jsem snad vše a nenašel jsem je :-(

ad 3) ma význam střílet lodě které nemají mince?

ad 4) lze ve víru používat vlastnosti lodě, jako např. super maskování?

17. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

nero3 1) Ano mince se ti připíšou pouze pokud opustíš mapu přes evakuační zónu než dojde čas. Pokud budeš mít mince a neopustíš mapu přes evakuační zónu, tak o mince přijdeš.

2) Evakuační zóny se objevují různě po mapě, nejsou označeny na mini mapě. Objevují se pokaždé někde jinde a poznáš to tak, že jak do ni vstoupíš, tak se ti začne odpočítávat čas, pro opuštění mapy. (Vypadají formou červeného kruhu, ve kterém musíš zůstat)

3) To záleží pouze na tobě, lodě které nemají mince ti žádné nedají pokud je sestřelíš.

4) Ve víru je možné používat vlastní lodě a funguje tam maskování, u super maskování si nejsem jistý.

Tady máš odkaz na FAQ - Vír chamtivosti pokud by jsi potřeboval ještě nějaké informace.