Diskusia: Warbond - nájezd na piráty

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem |Oromë|, 9/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. angelexit

angelexit User

me jen fascinuje ze za uberbarakudu je jen 80U a smesna cest 125 a BZ 66k :) kope za 42k a odmena mensi jak za steunera :)

Naposledy upraveno: 11/9/17
    Fazer7λητк tohle ocenil(a).
  2. Badmaniak

Badmaniak User

Tak tyhle NPC nejsou na farmení žejo. Jsou bud na ukoly akce nebo zábavu. :)
    Si točte UVK, tam máte odměnu 8krát ku 8krát HP. Nechci vědět, jak by to tu někteří točili u uberbatla. :D

bhagira22, *SATKO* a -baghira2- tohle ocenili.
  3. storm128

storm128 User

Viem a chapem to a kedz yacina presne ta akcia.

bhagira22 tohle ocenil(a).
  4. Kdy presne, to nejspis nikdo nevi, ale mela by dnes okolo 15:00 zacit.

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  5. Pokud to zase neodloží na zítra :-D

6. Warden

Warden User

Mιℓσš•CZ[ŁσŴ]: Nebuď pesimista. Osobně bych při nejhorším očekával zpoždění maximálně o hodinu. Ale mohu se plést. ;)

7. storm128

storm128 User

Nechame sa prekvapit

8. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

storm128 - treba pockat, ten cas je orientacny, niekedy po 15:00 to maju spustit.

9. akcia už beží ale neda sa hra pustit cez mozilu a na chrome to seka až hroza oprava už to nepustim ani na chrome :p

Naposledy upraveno: 12/9/17
  10. Karlosray

Karlosray User

mam dotaz nebudu tady v patek budu moc ty patečni ukoly udelat v sobotu ,nezmizí mi

11. -Birks-

-Birks- User

jako po 2 úkolech to budou dávat ? boha jeho

12. -baghira2-

-baghira2- User

To by ešte nebolo také strašné po 2 misiách denne.

Viac mi vadí, že akonáhle začala táto akcia, už sa prejavili brutálne a fatálne chyby.
    Hlavná stránka je ešte oveľa viac spomalenejšia ako dnes ráno. To isté hangár, obchod.
    - Vidím, že ešte tomuto eventu, nevychytali všetké muchy.

Hneď o 15:08h som celý nedočkavý splnil prvé dva misie z tohto eventu na GE6.
    Ale ako na potvoru, hneď po 15:00 hodine, odrazu naťahuje všetko z hlavnej
    stránky 3x pomalšie ako dosiaľ. A práve preto, z toho nie som 2x nadšený. :mad:

bhagira22 a »KĦAΘS[Svk™]« tohle ocenili.
  13. to bud rad že ti to aspon ide ja nemam ani to štastie aby som to zapol už hodinu a pol to skušam stiahol som všetky možne prehliadače ale vysledok je ten istý bravooo páni z BP bravooo

14. Tiež mi nejde zapnúť hra.. a to som vitpkoval že zachvílu ani hru nezapnem, a takto to teda je..

15. je to vyše hodiny a pol a žiaden mod nam nato neodpisal uplne super uroven :(

16. Sentiero

Sentiero User

17. na GE4 ale ako pozeram rebriček tak sa to hybe čiže iny hraju v pohode

18. Opravia ešte toto storočie tu hru? Všetko je pomalé neviem zaco berú peniaze ti programatori

19. Sentiero

Sentiero User

***SAK∑.feat.CR∑Đ*** spojilo mě to hned na poprvé a jak píšeš i ostatní hráči tam jsou. Ohledně spojení tam asi nebude nějaký velký problém. Zkoušej to dál. Jestli máš lodě na různých mapách, tak zkus měnit haly a přihlásit se na jinou mapu.

bhagira22, -baghira2- a *SATKO* tohle ocenili.
  20. skusil som všetko aj ine učty čo mam na ge4 som prihlasil ten isty problem to robi zmenim server všetko šlape ale na ge4 sa proste nedostanem už mi dochadza trpezlivost toto nie je myslitelne :mad: