Diskusia: Warbond - nájezd na piráty

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem |Oromë|, 9/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Já zatím tuhle akci můžu jen chválit :) Vylepšení od minulé akce opravdu k lepšímu. Jen škoda, že se ta akce opakuje po tak krátké době :/ Chce to opravdu každou akci maximálně jednou za rok, aby se na ní člověk mohl těšit a nebylo to takové "jéé už zase" :D Osobně teď využiju jen dropu surovin z uberů a budu čekat na Tunel of Terror, který doufám že letos bude :D

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

pyяø•uиsтøppαblє - dost hracov si stazovalo na minulu akciu, ze bola zamerana na skupiny a jednotlivec sa tazko presadil v tabulke, tak akcia je upravena a myslim si, ze celkom vhodne, kedze mnoho hracov robi tie nove ulohy na piratov, cize jednou ranou dve muchy ;)

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  3. Punisher no jak tak koukám do té topky na CZ1, tak se toho moc nezměnilo :D prvních 100 míst vedou hráči z aktivních klanů, tak sem zvědav jaké výmluvy se tady na fóru najdou tentokrát :) a co se týká úkolů, můj názor je takový, že pro příště to chce třeba takovouhle odměnu rozdělit do menších úkolů po dobu celé akce ať je co dělat a ne si to nejlepší vyplácat za 4 dni a pak už jen bezhlavě střílet piráty :) I když chápu, že takhle je to pro vývojáře jednodušší a menší šance, že se něco pokazí. Navíc, příležitostní hráči určitě ocení menší časovou náročnost :)

4. Punisher

pyяø•uиsтøppαblє - teraz je to o tom, kto do toho da viac casu. Ja si tiez sam strielam a som v TOPke ;) Uz teraz nemozu mat hraci vyhovorky, ze skupina a tak. ber to tak, ze mas cas na tie ulohy a nemusis robit kazdy den novu, lebo niektori hraci na to nemaju tolko casu, ale skor im vyhovuje, ze si to porobia skor, lebo potom cas byt nemusi :)

5. Tahle akce je opravdu po dlouhé době povedená, vše funguje jak má. I sám se člověk prosadí, ale bohužel, kdo má víc času, ten bere.

6. Badmaniak

Badmaniak User

Přesně tak, dva dny jsem nehrál a z TOP15 na TOP25, ale počítal jsem s TOP50 do konce akce, tak snad na to ty dva dny budou ještě stačit. :)

Nezávidím těm, co u toho seděj pořád a stejně to první místo zas tak super odměna neni. :D

bhagira22, *SATKO* a -baghira2- tohle ocenili.
  7. Sentiero

Sentiero User

Badmaniak to jsou většinou ti, kteří plní úkoly na piráty. Tak to berou naráz. Mají 1. místo a splněný úkoly.

8. Punisher

Badmaniak - niektori to robia napriklad aj kvoli titulu, ze ho velmi chcu. Poznam takych zberatelov ;) Ale zasa ten olej je velmi lakavy, pretoze nie kazdemu sa chce strielat NPC na tie CPU a potom ist branu a takto ako som uz pisal, ze plnia sa ulohy na piratov a hrac moze ziskat pekne odmeny :)

9. Badmaniak

Badmaniak User

Jenže titul dostane jen první, co těch zbylých 20 co se tam žene. :)
    Olej je rychleji z karanten než sedět tady 12 hodin denně.
    Taky mám ty ukoly a nevyplatí se mi to ted když se tam furt jen rube.
    A nakonec i ty úkoly jsou za ai 50 hodin hotové, to jsou 4 dny. Co těch zbylých 10.

No nemyslím si, že se vyplatí víc jak TOP30. :) S těmi body v TOP30 ty ukoly musí mít splněné taky.

10. tiež si myslím že sa to neoplati sice tam travim vela času neh som top 30 ale už mi stoho šklbe okom všetky taketo akcie by sa mali inak robit tolko dni robit to iste dokoliečka je o nervy nie o zabave ale inak fajn hlavne že nejaka akcia vlastne je

11. lorduriel

lorduriel User

top 30? :D to staci udelat 500-800 bodu denne ;-) kdyz vidim top 3 hraci pres 100k bodu to musi byt teprve na palici :D

12. Punisher

***SAK∑.feat.CR∑Đ*** - nik ta do toho nenutil, aby si bol TOP30. Si myslis, ze zahras hodinku denne a budes tam? To by mohol byt potom kazdy. O tom to je, ze kto hru aj hra a niekto zas chce za malo casu velke odmeny :rolleyes: Vela hracov si porobilo ulohy na piratov vdaka tejto akcii, to je velke plus ;)

13. Punisher , som tu denne minimalne 10 hodin a to hram aj v praci pointa bola uplne niekde inde zjavne si ma nepochopil ja nechcem nič zadarmo ale povedz kolko ludi si dovoli hrat 16 hodin vkuse ? malo to byt limitovane časom ja zadarmo nechcem nič len treba mysliet aj na inych

14. Punisher

***SAK∑.feat.CR∑Đ*** - ja vravim z vlastnej skusenosti a som v hre 4 hodky denne a nie kazdy den a som v TOP30, zvlastne :) Poznam hraca, co to hra tolko ako opisujes ty(16 hodin) a je prvy. Dalsi spoluhrac to hra menej ako 10 hodin denne a je v TOP10. Ja som to velmi dobre pochopil, ale bud prehanas s tym casom alebo si niekde na 5-1, ci 5-3, kde obcas preleti jedno NPC za niekolko minut a potom niet divu. Nuz nikdy to nedaju tak, aby to vyhovovalo vsetkym, vzdy si bude niekto stazovat. Ked to daju len v urcitu hodinu, tak sa to nebude pacit tym, co vtedy nemozu, ked to daju len na den, zas bude zle, ze nie kazdy bude mat ten den volny, ked to daju na pol roka, tak bude zle, ze je to dlho, nikdy to nebude vyhovovat vsetkym. ;) Ale mozu sa hraci vyjadrit kludne, ze kolko casu nad tym travia a aku maju poziciu.

bhagira22, -baghira2- a *SATKO* tohle ocenili.
  15. Punisher

konečne je naša debata osožna ja sa nestažujem len konštatujem tak ako to bolo na teste to bolo super na 6 hodin sa to zaplo a ideš jak mašina potom sa čas zmeni a može vyhrat zase niekto iny ano bojuješ za klan šupeš jak ty hrači čo to robia teraz a ideš 18 hodin ak na to máš čas neh sa páči ale mne to prvých 28 hodin vobec nešlo prihlasit napriklad času mam hodne menej ako iny tak potom je takato sutaž len pre tych čo su non stop pri mašine? a čo slabši hráči? celý evant je len pre určitu skupinu hráčov my sa divime že su servery poloprazdne tu máš hned živý dôkaz že prečo to tak je , ja nikoho nekritizujem ja to tu nepíšem preto že sa sťažujem ale vy moderatori ste to spojitko medzi nami a BP ja mám hru rád a chcem aby tu bola aj dalších 10 rokov preto si vobec dávam námahu niečo napísať neber ma ako chronickeho sťažovača ja chcem pomôcť a nie hanobiť a len pre zaujimavost prvá 10 je tu minimalne 18hodin denne tak podla počtu bodov to ostaných hračov asi nebavi ked maju tak male čisla ?
    Đ₳ЯĶ☩ĶИIGӇŦ☩ЭЄ [​IMG] 142,954
    2 [​IMG] †›♠Hµgg¥B£aR♠‹† [​IMG] 112,163
    3 [​IMG] [​IMG] 101,476
    4 [​IMG] ✌(◕‿-)✌Ⓡ [​IMG] 85,677
    5 [​IMG] †»FAB•VS•AŁŁ«†[Č4Ğ] [​IMG] 81,549
    6 [​IMG] Maℓúma●Baby [​IMG] 73,008
    7 [​IMG] •»ÑΣŴ«‡»ŚŦΔЯŦ«•†SK† [​IMG] 72,629
    8 [​IMG] ⋩╬ųńĮ©µḿ╬⋨ [​IMG] 69,751
    9 [​IMG] Duro [​IMG] 67,382
    10 [​IMG] ♦Ł♦Ø♦Ǧ♦A♦Ń♦ [​IMG] 65,256
    90 [​IMG] FORG1VEN [​IMG] 11,203
    91 [​IMG] -loganN1spacehunter- [​IMG] 11,060
    92 [​IMG] Đѓίâиǿ[₣¹ºҝ] [​IMG] 10,956
    93 [​IMG] ☩ÏХ₦ӇŁ₳ŦӇŚ☩ [​IMG] 10,898
    94 [​IMG] Shinra_Tensei(₣¹ºҝ) [​IMG] 10,698
    95 [​IMG] ●Tђë●Ħσввït● [​IMG] 10,679
    96 [​IMG] ✨pilot71✨[Rع] [​IMG] 10,675
    97 [​IMG] ☜☆☞The_Jester.彡 [​IMG] 10,613
    98 [​IMG] ☜TRY††AGAIN[ΘDT☩]☞ [​IMG] 10,459
    99 [​IMG] Úηṧтø℘ραßł℮†Ðαґкηεṧṧ [​IMG] 10,189
    100 [​IMG] -5151-55 [​IMG] 9,820

16. Punisher

***SAK∑.feat.CR∑Đ*** - mne sa len nezdali tie cisla, ktore si uvadzal, ze ako dlho treba travit cas na evente na TOP30. Kedze ja som travil o polovicu menej a tiez som tam. Samozrejme zalezi aka mapa a aky mas dmg, pretoze ak mas maly dmg, tak ovela dlhsie ti to trva, to je samozrejme. Chapem tvoje vyhrady a ako to myslis, ale keby to bolo v urcitom case jak si spominal, tak zasa by tu prisiel niekto iny a pisal by, ze v tom case je napriklad v praci. Tym padom by bol uplne odstaveny taky hrac. Preto je lepsie, ked sa nevymedzi cas, ale da sa na cele dni a uz kto bude ako stihat. Ako je dobra spätna odozva hracov ku kazdemu eventu, pretoze podla toho posielame reporty so spokojnostou hracov a ako to vy vidite, co by sa mohlo zmenit, s cim ste spokojny a s cim nie. A co sa tyka tych slabsich hracov a novacikov, tak myslim si, ze tie akcne ulohy dali celkom lahke a velmi luxusne. Nam pred rokmi sa o takom niecom mohlo len snivat a pocas tohto eventu ziskaju slabsi hraci peknu vybavicku takmer zadarmo ;) Samozrejme aj ulohy pre silnejsich hracov dali luxusne na zisk oleja a predmety do montaze na nove LF4, takze uz len kvoli tomu sa oplatilo zucastnit eventu si myslim.

17. Warden

Warden User

***SAK∑.feat.CR∑Đ***: Myšlenka vyhodnocování soutěže jednotlivců a nulování skóre každých např. 6 hodin je zajímavá a sám bych byl zvědav, zda by se častěji objevili na přední pozici jiní hráči než teď. Ale i za stávajících podmínek si myslím, že je tato akce zajímavá i pro slabší hráče a že TOP100 není nedosažitelná i pro ty, co mají dnes střední výbavu. Jde jen o čas. Navíc je tato akce zajímavá i pro jednotlivce. U dřívějších soutěží bylo BP vytýkáno, že se orientuje výhradně na klany a teď to BP napravilo.

18. vznikla s toho celkom pekna debata myslím že to malo zmysel sa ozvať musim uznať že mame pravdu obe strany stale je čo zdkonalovať len pre zaujimavost som lvl 23 čiže nepišem to za komunitu slabších hráčov ale píšem to za komunitu všetkych hráčov aj ked môj názor môže byt len subjektívny a tie časi sa mohli dat na 24 hodin aj tri kto nemôže rano môže vyhrat po obede a ak už raz vyhráš pokračuješ dalej len za klan alebo si dorobiš misie určite by to motivovalo viacej hráčov k činnosti a stále ma šancu aj niekto iny

19. 123812

123812 User

***SAK∑.feat.CR∑Đ*** Hold asi hraješ na hodně plném serveru - na cz2 to vypadá takhle.

1[​IMG]◘«ЯamSep◘»®«BJZ»[​IMG]111,222
    1[​IMG]Sтanᵈᵇʸ[​IMG]111,222
    1[​IMG]●†»GєGє«†●[​IMG]111,222
    2[​IMG]☆╬☆╬☆╬▒ДLIΞΠ▒╬☆╬☆╬☆[​IMG]65,000
    2[​IMG]ÎИFẪMǾỮŚ•MΣPĤÎŚŦǾ[​IMG]65,000
    2[​IMG]DOLČA[​IMG]65,000
    2[​IMG]¨˜”°»Snúbenec«°”˜¨[​IMG]65,000
    2[​IMG]Vrchní꜠꜡Hygienik[​IMG]65,000
    2[​IMG]Яøмaƞ»svк«[★ЯB★][​IMG]65,000
    3[​IMG]Master-of-VRU17[​IMG]62,301
    4[​IMG]✨●βσβęçęκ●øƒ●★ЯB★✨[​IMG]50,000
    4[​IMG]DMX™[​IMG]50,000
    4[​IMG]▔▔▔▔▔▔κџƀαş▔▔āƞāŕȼħƴ[​IMG]50,000
    4[​IMG]☜☆☞FŁΔSĦ•ЯB☜☆☞[​IMG]50,000
    5[​IMG]†»PeŤa«†[​IMG]36,400
    5[​IMG]Sonic88[​IMG]36,400
    100[​IMG]яage,Freeze,Hranilky[​IMG]2,126
    Akce zajímavá, mise akce super, umístění bych určitě změnil ...

Už jste někde viděli, že by třeba na MS bylo 3x 1. místo, 6x 2. místo... ? Měli by to udělat tak, že kdo první udělá 100,000 bodů, tak je první, kdo druhý 100,000 - druhý.

PS: Ještě není konec akce, určitě jich na těch top 3 bude mnohem více...

bhagira22 tohle ocenil(a).
  20. |Oromë|

|Oromë| User

123812 Normalne to nie je, je to vlastne podvod ale je to tak nastavene od BP cize hraci to mozu veselo robit....

Problem preposlany vyssie, uvidime co na to povie BP.

Naposledy upraveno: 25/9/17