Zpetná vazba Diskusia: Zradné Územie

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 16/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

IR.I.PI fragmenty do cílů se nepřipisovaly asi 3 dny a tím, že hráči fragmenty obdržely, tak to asi nikdo řešit nebude.
    Pokud jsi dále chodil do brány po opravě připisování fragmentů do cílů, měl by jsi je mít hotové.

Delta-7925H
    1) Je to tak nastavené a vysvětlené zde
    2) Guradiana jsi schopný sestřelit těsně předtím než může být zabitý Dreadfyre Fortress. Má to ale háček, musíš ho mít nastřelený jako první a nebo někdo ve tvé skupině. Pokud ty a nebo někdo ve tvé skupině sestřelí Guardiana, zapíše se to do deníku.
    Ono to chce mít skupinu aspoň se 3 hráči, a rozdělit si ty věže no. Jinak může se i stát, že se sestřelí věže, ale nestihne se sestřelit boss.

Řeknu to asi takhle, pokud člověk pochopí, jak ta akce funguje, tak je to docela jednoduché a i zábavné. Pokud ti tedy neskočí těsně před koncem nové spojení a nebo se dostaneš do lagu. :D Opravdu je u této akce důležitý mít stabilní skupinu spoluhráčů a postupně cíle plnit. Jinak já mám už 5 dní bitevní permanentku hotovou a co se týká titulu za 20 level, tak toho se dosáhne asi jen na některých serverech.:cool:

Každopádně všechny tyto poznatky budeme psát do zpětné vazby s přáním některé věci upravit a vylepšit.
    Jinak budeme do zpětné vazby psát i o tom, aby se zamezilo používání ohňostrojů v bráně a aby byl neutralizovaný mask, protože se parkrát stalo, že si chceš poodletět a klikneš na hráče v masku.

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  2. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Určitě nemáš pravdu o tom, že musíš mít něco nastřelené první a je to o náhodě klasicky od BP.
    Akce je jednoduchá pokud hra funguje na 2-5 fps? je k tomu nějaké vysvětlení od BP, jak to máme hrát?
    Určitě to není zábavné a jen netuším, proč tento event měnili a ještě do toho klasicky pustí agatusy?
    A co mi vadí nejvíce, že není jako žádný žebříček a závěrečná odměna pro nejpilnější? Proč?
    O čem to pak je- splň permici a hotovo...
    nemyslím si, že někdo ten 20-tý level bosse překoná i kdyby tam jezdilo milion vláčků...
    takže titul nebude

3. ZOHAN, tobě to jede na 2-5 FPS a řešíš odměny pro nejlepší? :D Ale to je si dobře, že není celková odměna. Málokdo mohl jít všechny brány. Třeba já, v těch kterjech jsem byl, jsem od druhýho dne nebyl horší jak 6 (první brány jsem si nechodil pro odměnu, tak nevím), ale hromadu bran jsem jít nemohl, přišlo by mi pak nefér, kdybych skončil třeba jednáctej :cool:

Těch málo FPS máš přes unity nebo flash a přes 2D nebo 3D? Jak jsem kvůli unity začal lítat ve 3D (i na flashi), tak mi připadá, že to ve 3D tady v těch branách pro víc lodí, že se mi to tolik neseká, jak když jsem to hrál ve 2D, která je (nebo byla - už to nezapínám) mimochodem v unity podle mě uplně nehratelná...

4. Tess

ZOHAN no tak v tom, že musíš mít Guardiana nastřeleného jako první v té fázi kdy se dá sundat, aby se po sestřelení připsal do cílů bitevní permanentky mám 100% pravdu.:) U Bosse je to opravdu o poslední ráně a tím, že střílí třeba 30 hráčů, tak se to dá brát teoreticky jako náhoda. Proto jsem už kdy psala zde na fórum, že je dobré si sestavit skupinu a tím pádem máš větší šanci na to, že někdo s té skupiny a nebo ty dá poslední ránu.
    Ano FPS je jeden z problémů, který budeme řešit, to už jsme zde psali. Nevím proč měnili koncept této akce a Agatuse spustili 4 dny před koncem této akce. No to že není celkový žebříček za akci mi vůbec nevadí, právě naopak, protože má více hráčů šanci na umístění a odměny. Tak vesměs jsou všechny akce o tom aby jsi splnil bitevní permanentku. Ono jedním s cílů této akce je přimět hráče spolupracovat a když spolupracují tak se dobře plní permanentka. ;)
    Jinak jak psal Delta-7925H, že neměl možnost využít každý vstup do brány, tak to jsme řešili jako jedni z prvních týmů, aby přidali ještě nějaké časy. A povedlo se jeden 9:00 a druhý v 16:00. :)

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  5. Mně pomohly hodně tyhle dva časy (9 a 16). Do háku chodím na pátou a na devátou jsem už většinou živej :cool:

A ty věže tak nějak musí fungovat. Jednu jsem si napsal bez skupiny (jednu možná ve skupině) přesně tak, že jsem při průletu s bossem před finišem kolem kliknul cvičně na věž a záměr měl červeně, i když ji střílely další lodě. Zbytek pořešila na 2x skupina. Bossa jsem si napsal několikrát a praskal s posledním mixem (i když jsem teda vždycky v tom případě na začátku viděl záměr bossa červeně).

6. Tess

7. [​IMG]

Vážně?

8. Tess

9. - Doporučil byste tuto hru přátelům?
    - Rozhodně, něco takovýho si v dnešní době nikdo ani neumí představit!
    - Děkujeme, mysleli jsme si to.

Když jsem potom zdechnul znova, po opravě lodi FPS vyskočily sem tam až na 14! Půl brány jsem ale nebyl schopnej přijít na to, jestli vůbec střílím. Boss z první brány na GE1 unikl...

Ten Golík tam za těch 35 klíčů je. Popíše mi někdo situaci, kdy z permice vyndáte 35 klíčů a půjdete je dát za věc, která jde vydražit za 10k kreditu? Na druhym účtu bych třeba chtěl Solarisku ze hry. Čekám měsíce. Tyhle lodě maj bejt za Cíle, zvlášť za ty, kde se dá Solariska (plus, hlavně) použít. Ne kreditová loď... To je fakt strašný, jak tam přemejšlej.

Edit: Jsem byl nakonec v tom leporelu osmej (a to jsem asi 10x zdechnul, pač mi to nedalo vůbec žádný extra HP). Ale podle žebříčku tam bylo "jenom" 70 lodí. Jsem zvědavej na další bránu!

Naposledy upraveno: 17/6/26
  10. Zase spustíte akci a zase začne padat Unity. Plánujete si dělat legraci z hráčů ještě dlouho, nebo to už nevnímáte a jedete na setrvačnost? Já jen, jestli má stále smysl si platit premium ve hře, která buď nefunguje vůbec, nebo funguje blbě a zabugovaně. :)

11. Byl jsem zatím ve 4 branách z pěti. Boss puknul jednou (večer). 3x jsem byl přes MXT jednou přes Unity.

1 - zase musím po každym přelogu vypínat zobrazení letounů - mínus
    2 - přes flash viz video vejš skoro nehratelný - když zdechnu, relognu rovnou i okno. Třeba minutu to lítá tak, že vim co střílim a kde jsem, ale pak zase leporelo (obrázková "knížka") - mínus
    pozn. přesto jsem teď ráno ovládl žebříček - nechápu
    3 - přes Unity je to - aspoň pro mě - nehratelný uplně. Efekty, přestože je mám vypnutý jsou v tý bráně šílený. Navíc musím neustále pouštět myš a znova klikat do prostoru, pač popoletim o kousek a zastavím se. Nadával jsem nahlas - mínus
    4 - ještě ani jednou jsem nezobnul z balíčku to extra HP jako loni. V každý bráně mám teda 5+ smrtí. To fakt není zábava. Jsou tam ty hápéčka nebo ne? Loni to umělo dát i 200mega života - nevím
    5 - na jiných serverech jste schopni dát bossa v každý bráně?
    6 - je to ještě pitomější event než Hitaky?
    7 - nechápu tituly z týhle akce - mám je, nemám je?

takhle Unity:

takhle MXT:

Ode dneška mám teoreticky šanci dělat jen ty denní brány, večery hákuju. Počítám, že přes víkend dá hromada lodí cíle a šance na připsání si bossa a věží bude klesat. Nechápu, jak tyhle cíle dělaj lidi, co se přihlásej na hodinu a půl a netrefí otevřenou tuhle bránu. Za mě špatná akce!

12. Goliath :eek::D:D:D:D:D
    Píšu to poněkalikáté - věci vymýšlí někdo, kdo hru zná asi z rychlíku - viz 10 - 30 energií, 1 AIC nebo OIL.
    Akce na odměny za cíle/klíče bývaly častěji, dnes se prokládají krátkodobými akcemi, takže i když věnuji klíče na AIC, OIL a ABR, tak pořád nedostatek. Nemluvě o tom, že chci taky občas nový design lodi nebo loď, zbraň apod. Vše je bohužel za hodně klíčů, takže buď a nebo :rolleyes:.
    Obsah beden je starý jak metuzalém, hra se neustále posouvá, ale spousta pomocných věcí je ze starověku.

Mimochodem, po skončení brány přišla zpráva od Darkorbit bez textu, jen vpravo ikonka dárkového balíčku. Kliknu na to a objeví se "Nevyzvednuto".
    Co to je? Ony se mají odměny někde vyzvedávat? :D

Naposledy upraveno: 18/6/26
  13. majka11116

majka11116 User

Mimochodem, po skončení brány přišla zpráva od Darkorbit bez textu, jen vpravo ikonka dárkového balíčku. Kliknu na to a objeví se "Nevyzvednuto".
    Co to je? Ony se mají odměny někde vyzvedávat?

Ahoj ano cez Unity klienta si to vies vyzdvihnut.Cez flash sa to neda.

---------------------

Ahojte vsimla som si ze boxi v brane ktore zoberiem v prvej vlne tak nedavaju HP ani stit ako minulej brane.Je to chyba u mna ale bo celkovo dakujem za odpoved.

Naposledy upraveno moderátorem: 20/6/26
  14. Protože to nedává ty extra HP, nejsme schopný bossa sundat. Teď jsem to viděl ve skupině, jak jsou furt všichni rozhadrovaný.

A co nejvíc zalaguje hru, když ta věž (asi) vyhodí těch "tři tisíce" min. V tu chvíli se mi to začne sekat a musím shodit herní okno.

Nějaký info zevnitř? Pláču jenom já, nebo je nás víc?

majka11116 tohle ocenil(a).
  15. ZOHAN

ZOHAN User

Měl bych pár připomínek na "foraře" této hry.
    1. Proč nám dáváte nějaký kupon, když už dávno expiroval?
    https://ctrlv.cz/Eiog
    2. v FAQ se píše :
    To mi taky nějak nesedí.
    3.taky se v FAQ píše :
    Proč to nefunguje správně, když alespoň ty HP občas vloni i fungovaly?

Kam se poděla loňská zpětná vazba a proč letošní reakce na povedenou akci ze strany BP je nulová?

Pokud budete komunikovat s někým BP, rád bych ocenil nějaký návod k této akci a hlavně jaké komponenty mám použít v PC, abych dosáhl větších FPS na miniklientu(0-1) a když použiju ten jejich "supermodernísporťák" unity, dokonce jsem nucen použít to falešné 3D, tak ping dropuje jako by server nebyl v Bangladéši ale někde na konci mléčné dráhy a mohu zkoušet jakékoliv nastavení.

P.S. už vím, co je to leporelo BP2026
    Ještě by mne zajímalo, jak vysvětlí BP tohle co postoval kamarád ze hry na DC
    legenda ke snímku je, že puknul s plnými HP, pet byl na sběrače a opravovala se loď...
    co způsobuje to, co to píše v logu?
    to samé se děje, když střílí jediné npc(bosse) které je v té době na mapě....
    https://ctrlv.cz/nXz8

P.S.1 . Myslím si, že by asi hráči ocenili větší snahu o komunikaci z vaší strany(pokud tedy zase nemáte nějakou dovolenou nebo nějaký moribundus).
    Je vás tu dost, tak se starejte o nespokojenou komunitu. děkujeme

16. majka11116

majka11116 User

Delta-7925H tie lagy maju vsetci ja stojim na jednom mieste a strelam len tu vezu a som v skupine ale aj tak nespravym tie misise ako aj minule lebo sa neda ani pohnut.

17. Tess

Delta-7925H tvé připomínky budou i s videem zanesené do zpětné vazby k akci.

*Irenka49•™* a majka11116 odměny z akce se dají vyzvednout na klientu Unity.

ZOHAN u kupónu je datum opravené. Byla to moje chyba june-july, lehce se to poplete.
    Loňská zpětná vazba byla velice obsáhlá, ale to jaké změny udělají do další akce my už neovlivníme.
    Co se týká spamlock zprávy o které píšeš je zde k tomu vyjádření od BP Vyjádření k Spam Lock zprávám.
    A k té komunikaci. S hráči komunikujeme. To, že nedostaneš vyjádření během několika minut, neznamená, že nekomunikujeme nebo že tvůj příspěvek ignorujeme.
    Řada připomínek, které zde hráči uvádějí, se týká technických problémů. Ty však na fóru hry nejsme schopni vyřešit, protože jejich řešení spadá do kompetence herní podpory. Naší úlohou je takové podněty zaznamenat, předat je dál jako zpětnou vazbu a případně hráče nasměrovat na herní podporu, kde lze problém řešit.

18. Tak proč dáváte akci, u které jde vyzvednout odměny jen na Unity? To jako vážně? Tam mně nikdo nedostane, stačí co čtu o Unity.

Akce je stejně k ničemu, protože se úkoly nedají splnit. To se opět BP povídlo :eek::D

19. [​IMG]

Ta hra sem tam zamotá i same sebe, že jo... Musel jsem to shodit a znovu spustit a vyzvednout to šlo. Takže to sem dávám spíš pro zajímavost případně pobavení...

Včerejší mimořádnej restart sice nevyřešil (moje) problémy s lagama, podle všeho ale upravili HP bossovi v bráně, ne? Stih jsem zatím druhou bránu, ale boss prasknul s rezervou v obou...

20. nero3

nero3 User

ahoj
    může někdo dát info co dělá letoun Xanthos?!
    Ideálně ty vlastnosti vložit do DO bible (tedy pokud ještě někdo aktualizuje Bibli)