Zpetná vazba Diskusia: Zradné Územie

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 14/6/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

IR.I.PI fragmenty do cílů se nepřipisovaly asi 3 dny a tím, že hráči fragmenty obdržely, tak to asi nikdo řešit nebude.
    Pokud jsi dále chodil do brány po opravě připisování fragmentů do cílů, měl by jsi je mít hotové.

Delta-7925H
    1) Je to tak nastavené a vysvětlené zde
    2) Guradiana jsi schopný sestřelit těsně předtím než může být zabitý Dreadfyre Fortress. Má to ale háček, musíš ho mít nastřelený jako první a nebo někdo ve tvé skupině. Pokud ty a nebo někdo ve tvé skupině sestřelí Guardiana, zapíše se to do deníku.
    Ono to chce mít skupinu aspoň se 3 hráči, a rozdělit si ty věže no. Jinak může se i stát, že se sestřelí věže, ale nestihne se sestřelit boss.

Řeknu to asi takhle, pokud člověk pochopí, jak ta akce funguje, tak je to docela jednoduché a i zábavné. Pokud ti tedy neskočí těsně před koncem nové spojení a nebo se dostaneš do lagu. :D Opravdu je u této akce důležitý mít stabilní skupinu spoluhráčů a postupně cíle plnit. Jinak já mám už 5 dní bitevní permanentku hotovou a co se týká titulu za 20 level, tak toho se dosáhne asi jen na některých serverech.:cool:

Každopádně všechny tyto poznatky budeme psát do zpětné vazby s přáním některé věci upravit a vylepšit.
    Jinak budeme do zpětné vazby psát i o tom, aby se zamezilo používání ohňostrojů v bráně a aby byl neutralizovaný mask, protože se parkrát stalo, že si chceš poodletět a klikneš na hráče v masku.

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  2. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Určitě nemáš pravdu o tom, že musíš mít něco nastřelené první a je to o náhodě klasicky od BP.
    Akce je jednoduchá pokud hra funguje na 2-5 fps? je k tomu nějaké vysvětlení od BP, jak to máme hrát?
    Určitě to není zábavné a jen netuším, proč tento event měnili a ještě do toho klasicky pustí agatusy?
    A co mi vadí nejvíce, že není jako žádný žebříček a závěrečná odměna pro nejpilnější? Proč?
    O čem to pak je- splň permici a hotovo...
    nemyslím si, že někdo ten 20-tý level bosse překoná i kdyby tam jezdilo milion vláčků...
    takže titul nebude

3. ZOHAN, tobě to jede na 2-5 FPS a řešíš odměny pro nejlepší? :D Ale to je si dobře, že není celková odměna. Málokdo mohl jít všechny brány. Třeba já, v těch kterjech jsem byl, jsem od druhýho dne nebyl horší jak 6 (první brány jsem si nechodil pro odměnu, tak nevím), ale hromadu bran jsem jít nemohl, přišlo by mi pak nefér, kdybych skončil třeba jednáctej :cool:

Těch málo FPS máš přes unity nebo flash a přes 2D nebo 3D? Jak jsem kvůli unity začal lítat ve 3D (i na flashi), tak mi připadá, že to ve 3D tady v těch branách pro víc lodí, že se mi to tolik neseká, jak když jsem to hrál ve 2D, která je (nebo byla - už to nezapínám) mimochodem v unity podle mě uplně nehratelná...

4. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ZOHAN no tak v tom, že musíš mít Guardiana nastřeleného jako první v té fázi kdy se dá sundat, aby se po sestřelení připsal do cílů bitevní permanentky mám 100% pravdu.:) U Bosse je to opravdu o poslední ráně a tím, že střílí třeba 30 hráčů, tak se to dá brát teoreticky jako náhoda. Proto jsem už kdy psala zde na fórum, že je dobré si sestavit skupinu a tím pádem máš větší šanci na to, že někdo s té skupiny a nebo ty dá poslední ránu.
    Ano FPS je jeden z problémů, který budeme řešit, to už jsme zde psali. Nevím proč měnili koncept této akce a Agatuse spustili 4 dny před koncem této akce. No to že není celkový žebříček za akci mi vůbec nevadí, právě naopak, protože má více hráčů šanci na umístění a odměny. Tak vesměs jsou všechny akce o tom aby jsi splnil bitevní permanentku. Ono jedním s cílů této akce je přimět hráče spolupracovat a když spolupracují tak se dobře plní permanentka. ;)
    Jinak jak psal Delta-7925H, že neměl možnost využít každý vstup do brány, tak to jsme řešili jako jedni z prvních týmů, aby přidali ještě nějaké časy. A povedlo se jeden 9:00 a druhý v 16:00. :)

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  5. Mně pomohly hodně tyhle dva časy (9 a 16). Do háku chodím na pátou a na devátou jsem už většinou živej :cool:

A ty věže tak nějak musí fungovat. Jednu jsem si napsal bez skupiny (jednu možná ve skupině) přesně tak, že jsem při průletu s bossem před finišem kolem kliknul cvičně na věž a záměr měl červeně, i když ji střílely další lodě. Zbytek pořešila na 2x skupina. Bossa jsem si napsal několikrát a praskal s posledním mixem (i když jsem teda vždycky v tom případě na začátku viděl záměr bossa červeně).