Zpetná vazba Diskusia: Zradné Územie

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 14/6/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Já teda doufám, že to nefunguje vůbec. V 11:05 jsem se po restartu dostal na mapu. Hned vyskočila hláška, že se objevila <nevim> pevnost. V 11:08 jsem skočil do brány a byla tam jen hromada lodí. Vydržel jsem několik minut a vyskočil. Ve 12 už skočit nejde, protože Akce skončila. Jestli má ta Pevnost životnost 3 minuty, tak ještěže byl ten testovací server, nebo?

TI.TA.N tohle ocenil(a).
  2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

No chyba nastala pravděpodobně skrz ten restart, takže musíme počkat do večera až se bude spawnovat další boss.
    Bohužel víc informací k tomu zatím nemáme. :(

Punisher a Delta-7925H tohle ocenili.
  3. Každopádně "super" vymyšlená akce, kdy se - pokud to bude fungovat - dostanu do tý brány možná dopoledne ve středu a možná příští úterý večer.

A teda vim prd jak to bude fungovat, ale jak je to tam se skupinama (přestal jsem ty pravidla číst u těch časů otevření bran)? Akce pro multiklany a vlaky? Nebo proč to není podle firem?

4. mk981

mk981 User

časy vstupu do brán sa musia tiež upraviť, ja mam poobednú šichtu a už za 5 pracovných dni -15 vstupov

5. ZOHAN

ZOHAN User

Pracovali jsme na nové verzi, která zase a překvapivě nefunguje.
    Jak BP hodlá zajistit férovost tohoto zpackaného eventu?
    A otázka mrs.Saimon je taky docela zábavná :

6. Tess

Delta-7925H je to na podobný způsob jako je akce na Mimesis. To znamená, že na mapě jsou všechny firmy a nefunguje tam pvp.
    Bohužel taky čekáme až do večera, kdy se půjdeme do té brány podívat.

mk981 tento dotaz jsme položili na DC a bylo nám odpovězeno, že hráči kteří chtějí změny časů, musí napsat na DC ve zpětné vazbě k akci. Odkaz zde https://discord.com/channels/172735686082953216/1384101476690825256
    Je to ten nejpřímější způsob jak se dá změna urychlit, pokud se jí bude dožadovat hodně hráčů.

ZOHAN nevím co je na otázce zábavného.o_O
    Ono napsat jen, že něco nefunguje je široký pojem.

7. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Zkus se podívat s nadhledem na poslední slovo v té anglicky napsané větě? A hlavně, kdo to napsal na oficiálním discordu?
    Mi to připadá docela úsměvné, ne-li tragické.
    A co nefunguje? A co teda z toho skvělého, nového, otestovaného eventu na ge-2 opravdu funguje?
    jj půjdeme to v 19:00 testovat a spadnou servery....( testováno na lidech - BP 2025):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

8. Tess

ZOHAN jako s nadhledem, že místo both(obojí) myslela program?
    Mě přijde úsměvné, tvoje kreativita co se týká překladu z angličtiny. :D

9. U mě to vypadá nachlup stejně jak ráno. V bráně jen lodě. Má se tam na něco čekat? Nebo je to pořád rozbitý?

10. uUu

uUu User

Na Global PVE po vstupe nejake NPC ktore nic nedali ani sa nezapocitali do pernamentky, po 5 min zmizli, bos sa neobjavil

11. Koupil jsem pernamentku a nic se nepřipisuje?!?

12. Tess

Prosím počkejte na oficiální oznámení, které bude k dispozici na fóru hry. :)
    Vyhýbejte se jakýmkoliv urážkám a nadávkám. Děkuji za pochopení

13. ahoj, takže akci vymýšlelo nějaké děcko protože ta akce nedává vůbec smysl.

za 1. na mapě hromada hráčů snad 500 lodí a 1 FPS
    za 2. jakmile byl odpočet tak hromadá lodí no spíše vláčky letěli na střed nahoru kde se měl ukázat boss
    za 3. boss se ukázal ale očividně hráči to sabotovali že se postavili přímo na něj a nebylo možné po něm střílet.
    za 4. minut co tam byl boss a pak z ničeho nic prostě skok na základnu

Takže akce víte na co ... I kdyby to opravili tak akci kašlu protože být na mapě kde je hromadá vlaku fakt nemá smysl hrát. Hlavně že BP furt píše jak banuje tyto hráče ale nic s tim nedělají. Jen dávájí varování já bych prostě ty vlaky zabanoval permanetně. Máš vlaky? nezájem ban na plno a natrvalo! Za mě jen mínusové body co se týče eventu. Nazdar

14. Tak tohle je největší konina, kterou dali do hry, co si pamatuju.

Hodnocení mínus 3685 hvězdiček z deseti!!! Gratuluju!!!

Ta loňská verze byla výzva, i když jsem půl eventu nevěděl, jak to hrát. Tohle je odpad odpadů! Uff!

Edit: Teď ještě čtu něco o tom, že to bude až zejtra. Ta brána teda bude fungovat jinak? A já jsem teda hrál co, teď od deseti?

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  15. dekov02

dekov02 User

Teď jsem projel všechny mapy a kompletně prázdno všude, tenhle event se mi líbí, buďto jsou boti v tý bráně (pochybuju, jelikož skončila před hodinou) a nebo jim to přestalo fungovat.

16. Tess

17. uUu

uUu User

no super pohyb 1 obrazok za 10s grc

18. stale nefungují cíle!!

19. Hraju přes flash (MXT) a lítá mi to tam celkem v poho. Akorát teda nechápu (jako obvykle) jak to funguje? Zatím mi střílení na tu pohyblibovou mrchu plní cíle. Ale jak si mám napsat ty statický potvory do cílů? Však to sestřelit nejde, bílá tomu ubližuje za 13k, HP tomu vidět nejde a v tu chvíli jak zmizí ten pohyblivej, tyhle zmizej taky... Nějakej návod? Díky.

Edit: Ale asi to nepočítá do cílů Frag. Infiltrátoru. V Montáži nějakej mám, ale v cílech nula...

Naposledy upraveno: 17/6/25 v(e) 10:57 AM
  20. Tahle akce je jedním slovem katastrofa - vlaky hrají jako vždy prim, NPC se neobjevují jak by měla (a to včetně bosse), hloupě omezené vstupní časy a za vynaložené zdroje ne zrovna adekvátní odměna. Děkuji, nechci, raději ušetřím uridium za permici i munici na něco víc prospěšného a funkčního :D. Tuhle akci rád vynechám.

Hrabě_von_Morava a Delta-7925H tohle ocenili.