Zpetná vazba Diskusia: Zradné Územie

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 14/6/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mám sice asi 13 cílů hotovejch, ale asi se na to taky vykvajznu. Od čtvrtka jsem každej večer pryč a ne vždycky dopoledne u toho můžu sedět, takže co? V tý bráně jsou desítky lodí, jak si tam napsat toho bosse? Jak si napsat ty věže? Však cíle, při tom jak to je, splní jen pár lidí, ne? Nebo zas něco nechápu? Poslední rána je o štěstí a potom, co jsem viděl v 39 mapě Ozvěn, mají někteří tolik munice a tak silný lodě, že si připadám jak flaksový nostromo, takže nějaký umístění v žebříčku je pro mě uplně mimo.

Nechápu, pro koho je tenhle event vymejšlenej.

2. EXTRAZERO

EXTRAZERO User

To se nedá hrát,tahnto event je lechce nedomyšlený:confused:

3. No já vubec nepochopil, o co jde, a to jsem FAQ četl 2x

4. uUu

uUu User

fragmenty sa nezapocitavaju do pernamenky, veze sa nedaju zostrelit (tak ako ich zapocitat do permanentky) bos toho akoze ako zapocitat do ked je vstup za den 4 krat a to sa musi porazit, sposob poskodenie 525 mega to akoze tiez blud

5. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Chyba s připočítáváním fragmentů do bitevní permanentky je nahlášená.
    Na zbytek věcí zatím nemám odpovědi. :(