Diskuze: Bitva o vliv

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Belgam, 22/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -baghira2-

-baghira2- User

Zajímavé, co se týče bitvy o vliv a za poslední dobu, poslední co schází; je akce banana.
    Schválně, kdy byla naposled? Ptám se.

A ta, by se neměla jen týkat autopilotování; ale také pushingu.
    Doufám, že nová vylepšená akce banana, bude řešit i tohle. ;)

Naposledy upraveno: 23/10/17
  2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

-baghira2- - ked nam pridu informacie od BP, ktore mozeme zverejnit, ze kolko hracov dostalo permicu, tak to urcite zverejnime ;) No a spat k teme: na jednej strane je smutne, ze tolko hracov sa kvoli akcii odhodlalo k porusovaniu pravidel, ale zasa sme radi, ze trest ich za to neminul a pohybujem, ze im to stalo za to:D Akciu sice nehodnotim tak kladne ako predoslu piratsku, ale vsetkym poctivcom, co sa zapojili a hlavne tym, co dostali odmeny prajem, nech si tie odmeny uziju, lebo to zbieranie bodov dalo celkom zabrat :)

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. ZOHAN

ZOHAN User

to baghira2
    A co to má společného s touto akcí?

Já se jen znova ptám na boostery pro vítěznou firmu? Může mi prosím někdo z kompetentních lidí zde sdělit nebo zjistit, jaké výše tyto bonusy dosahují a že opravdu fungují?? Jak to poznáme ve hře a zajímá mě, jestli jsme tou osekanou akcí s minimem zisku bodů vlivu dosáhli alespoň na 1 procento?
    Dále pak zrušené mise akce a nemožnost zisku všech úspěchů při akci se asi řešit již nebude , protože úspěšná akce zase již skončila.??

4. Borat

Borat User

ZOHAN na tie odmeny sa zajtra opýtam nakoľko nie si jediný kto sa pýtal.
    A teraz k tej misií. Vedel by si mi povedať jej názov, popis a približnu odmenu?

5. Bambino

Bambino User

Borat a aké tresty za ten pushing dostaly?Ak je to of tak pardon.

6. ZOHAN

ZOHAN User

Jednalo se podle mne o tu velkou epickou misi, kterou jsem ještě v sobotu měl dopoledne a pak mi zmizela. Neměl jsem ji sice přijatou, ale snad pokud běží akce, tak by to nemělo mizet ne? Začínalo to upgraduj lasery a rakety sepromem. Proto jsem chtěl tento úkol přijmout až v neděli večer, až vystřílím promerium z laserů? Odměna byla snad 5000 uridium a přesný název bohužel nevím. Třeba to někdo dohledá, kdo bude tak hodný a tuto misi splnil?

7. -baghira2-

-baghira2- User

Aj napriek tomu, že sa na mňa hneváš, pomôžem Ti. Volala sa Lovu zdar.

10.06.2017 - 07:22 Mise „Speciální úkol“ byla úspěšně splněna!
    10.06.2017 - 07:22 Obdržel jsi 10000 cti
    10.06.2017 - 07:22 Obdržel jsi 3000000 BZ
    10.06.2017 - 07:21 Obdržel jsi extra-energii pro galaktické brány (40)

Bilancia:
    10.06. 07:22 Mise byla úspěšně splněna. + 5,000 U.
    10.06. 07:22 Mise byla úspěšně splněna. + 2,000,000 k.

Mise Lovu Zdar.
    Popořadí:
    1) znič 10x streuner
    2) znič 10x lordakia
    3) znič 10x devo
    4) znič 5x sibelon
    5) na mape 4-1 vyhoď 3 míny
    6) na mape 4-4 vyhoď 3 míny
    7) znič 10x sibelonit
    8) znič 10x kristallin
    9) znič 5x kristallon
    10) upgraduj laser pomocou sepromu
    11) upgraduj rakety pomocou sepromu
    12) spôsob poškodenie cubikonu 30 000
    13) navštív mapu x8 vlastnej firmy

Presne tak si to pamätám, obsah tejto epickej misie.

Naposledy upraveno: 16/6/17
  8. ZOHAN

ZOHAN User

Já se nezlobím, já se jen trochu čertím s Tebou...
    Velký dík za info. Ano to je ta mise.

9. Borat

Borat User

ZOHAN tak túto misiu neprehlásili za chybnu, ale tak opýtam sa aj toto, že čo s tým.

10. ZOHAN

ZOHAN User

BP neprohlásil tuto misi za chybnou, ale v sobotu mi zmizela odpoledne z nabídky a do konce akce už nenaskočila včetně ostatních misí akce. Od neděle nenaskočil už žádný úkol.

11. Honzin

Honzin User

Nové mise
    Každý den akce bude k dispozici nová mise, která musí být dokončena ještě v tentýž den. Počínaje prvním dnem akce bude navíc k dispozici jedna epická mise, která musí být dokončena před koncem akce.

12. ZOHAN

ZOHAN User

A co mi tímto chceš milý Honzine sdělit? Že jako neumím číst?

13. Honzin

Honzin User

Né Jen doplňující informace nic víc.

14. Kerny

Kerny User

Nejaké info o tých firemných bonusoch ?

15. Badmaniak

Badmaniak User

Však to máš napsané na hlavní stránce, co jsem si všiml. :D

16. ZOHAN

ZOHAN User

Ty vidíš na hlavní stránce někde napsáno, jak vysoké boostery jsme dostali za boj o vliv? Můžeš mi to vyfotit a hodit sem? Já to tam opravdu nějak nevidím?

17. Honzin

Honzin User

Odměny pro firmy
    Každá firma získá odměny pro všechny své členy:
    • V závislosti na celkovém počtu nasbíraných bodů vlivu získá každá firma až 15% bonus ke cti a zkušenosti.
    • Vítězná firma navíc získá 10% bonus k zisku z prodané rudy a 10% navíc k obsahu bonusových boxů.
    Tyto bonusy vejdou v platnost přesně o půlnoci prvního dne po skončení akce a vyprší ve 23:59 hod. sedmého dne po skončení akce (14. června 2017 0:00 hod. – 20. června 2017 23:59h MSČ).

Bonusy budou připočteny ke všem ostatním firemním bonusům, které mohou být v dané období aktivní.

18. Borat

Borat User

Nie všetko po akcií ide tak ako ma. BP zhromaždilo info a dajú nám v priebehu týždňa vedieť čo presne sa neaktivovalo/nejde.

19. Badmaniak

Badmaniak User

Ano, předevčírem to tam bylo.

20. ZOHAN

ZOHAN User

A tak MMO na cz1 to předevčírem bylo a firmě VRU nic? Bade? A kolik máte procent ty boostery vy?