Diskuze: Bitva o vliv

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Belgam, 22/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. chcem sa opytat ze to kvoli boju o vplyv sa nenicia stihacky ked ma niekto pukne?

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Nepřipisují se mu asi jako mě - žebříček akcí-osobní vliv.Boj o vliv se mi od včerejška taky nezobrazuje.

3. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

ničia sa okyno

ps. nepi už tú okenu;)

4. ale mne sa nenicia neviem preco
    ----------------
    opravim ich pre istotu

Naposledy upraveno moderátorem: 28/1/15
  5. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

okyno nespamuj nabuduce pouzi upravit aby si nedostal body :)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

▀▄~σκyπσ~▄▀ nepiš multiposty, používej tlačítko Upravit. Letouny se pokud vím normálně poškozují, maximálně je možné že při některé akci která zrovna probíhala se nepoškozovaly. No jejich opravením, pokud je máš na kritické hranici, i tak nic nepokazíš. ;)

7. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

marvin kolko mas vplyvu?? a ako je to na tvojom servery?

dáš mi na seba kontakt ? skype...

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

-HeJkO33- vlivu mám okolo 30 bodů, akci jsem letmo okouknul a dál se jí neúčastním. ;) Naprosto pravdivě v jednom tématu Zafod napsal, že moderováním se zbavíš závislosti na hře.. :D
    Server na kterém hraji, ti neřeknu, po tom nikomu z hráčů nic není, stejně jako po osobních kontaktech. Pokud něco potřebuješ, je tu fórum, případně podpora. A už zase zpátky čistě k tématu.

9. Asi uz to tady bylo zmineno,ale necekal jsem od bitvy o vliv,ze nejdulezitejsi cinnosti hracu bude strileni streneru a lordakii. Ale dalo se cekat ,ze si zas hraci najdou nejakou skulinu. Treba priste nebude za jakekoliv npc stejne bodovani.

10. Deborka[TVL] a co je na tom spatneho, ze se sbiraji body strilenim NPC? Kdyby byly napr. body jen za setrel, tak si kazdy stezuje. Kdyz jsou body za npc a kazdy ma moznost se pekne umistit, tak si taky kazdy stezuje. Nevim co byste tedy chteli. Kazdy ma stejne podminky to musite pochopit.

Pokud nekdo nehraje fer, tak to nema cenu zde resit. Jak jiz urcite vis, system se zabyva kontrolou a ver tomu, ze jim to neprojde.

-baghira2- a Eρεβος*SK tohle ocenili.
  11. ano, vyčistil jsem cache a cookies pomocí ccleaneru a body jsou pořád stejné. na mapě se přičítají, ale v hodnocení ne

12. zdravim, chci se jen zeptat, zda nekdy bude fungovat zebricek hracu boje o vliv..

13. Selendix

Selendix User

Deborka[TVL]:
    jakou skulinu si hráči našli?
    Vždyť jedou podle pravidel, kdyby nejeli, tak je čeká postih.
    Za sestřel jakéhokoli NPC 2 body. Co se nejsnadněji a nejrychleji nastřílí, to se střílí.

Když ta akce bude příště nastavena odstupňovaně, tj. tak, že za Streuner a Lordakie bude 1 bod, za saimon 2, devo 4, sibelon 8, atd. tak se budou střílet NPC jinak.

14. Zdravim,chtěl bych se zeptat jestli nejde zatrhnout ted během akce na vliv přechody s jiných firem hráči toho začínají využívat a přecházejí k firmě která vyhrává aby získali odměnu..děkuji za odpověd

15. Chtěl bych se připojit k dotazu ωαηтση[635CSi].
    Také bych rád věděl jak na tom sem.

16. |Oromë|

|Oromë| User

Humanoid84[=Z=] To snad nemyslis vazne? Nic take sa obmedzovat nebude, kazdy si moze slobodne prejst do ktorejkolvek firmy.

**GOLI*PETR** a co presne nefunguje? Mne funguje vsetko a rebricek sa zobrazuje normalne. Popis prosim ta podrobne problem, nerata ti body, nezobrazuje tvoje body v rebricku, alebo ti zobrazuje zle cely rebricek?

17. Nefunguje mi boj o vliv-žebříček.Kliknu na jakékoliv žebříčky tak se zobrazí.Už mi to nefunguje cca dva dny.Včera jsem se pokoučel asi deset minut v kuse a nic dnes to samé.

18. |Oromë|

|Oromë| User

19. Bohužel se tabulka nezobrazí.
    Můžu tě poprosit pokud se Ti Vše zobrazuje jak má na kterém místě jsem se strátou na 100.místo.
    Pokud to nejde tak děkuji i tak za ochotu.

20. |Oromë|

|Oromë| User

**GOLI*PETR** Prosim ta, precitaj si tie odkazy a precisti si PC cleanerom, inak sa nikam nedostaneme. Rebricek ukazuje spravne, nemyslim ze problem bude v hre, skor u teba v PC. Preto si prosim prejdi tie odkazy a skus ist potom cez iny prehliadac.

Preco ja? ja neviem na akom serveri hras...Ak to chces vediet hned, popros niekoho na chate alebo v klane nech sa ti pozre na poziciu.