Diskuze: Chrominová horečka

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Arya, 14/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

dotar5eP,Tak výška odměny rinusku je úplně zdrcující :chladný:
    A vůbec nejlepší odměna v chrominu je : mozog :chladný::chladný:
    Nad takovou odměnou musel někdo hodně dlouho přemýšlet.:cool:
    P.S. A ta lodička v odměnách je po slovensky správně, nebo tam něco chybí, nějaká písmenka?

*brutus* tohle ocenil(a).
  2. dotar5eP

dotar5eP User

Zohan - komedie je i v tom, že chromim padá hlavně z bran :cool: a upřímně bez zdvonásobovače to je jako bez booster na fragment agete, zbytečně dlouhý. Agete alespoň lítá po mapě, ale chromim jen z bran tudíš chromim=uridium, nebo etra energie :cool: za sebe si myslím, že brány se vyplatí stavět hlavně když jsou v akci:) Jinak kolik by si potřeboval uridium,extra energie aby si nasbíral 80k chrominu :D ? Hodně

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. ZOHAN

ZOHAN User

Slovo ''hodně'' mají v BP náramně rádi, ale dát hráčům za to ''hodně'', co dostanou od nich, i nějakou rozumnou a vzhledem k vykonané snaze hráčů i odpovídající a rozumnou odměnu, je jiná pohádka asi.:)

4. mk981

mk981 User

dva krat za sebou ten isty modul

5. STEIN

STEIN User

Dobry den modi,je nejaka moznost dat spatnu vazbu vyvojarom ohladne chromin eventu a odmien z neho? Je šialene dat 80k chrominu za 800 rinusku. 80k za diminishera a podobne,chcelo by tie odmeny prisposobit na aktualny rok a stav hry.

6. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

STEIN dobrý večer,
    velice rádi vaše připomínky-návrhy pošleme BP, pokud bude trošku soudný a nebudete z nás dělat blbce.;)

S pozdravem Tess :)

7. STEIN

STEIN User

Ahoj @Tess náražka na to že su vyvojari odtrhnutí od reality nijako nesuvisi s moderatormi,vas mame radi,miestami vas až lubime. (skutočne to nebolo nijakym sposobom myslene zle na teba alebo punishera)

Ale je pravda že BP s hračmi nekomunikuje,alebo komunikuje minimalne,sama musis uznat ze 80k chrominu za 800 rinusku je proste nezdrava hlupost,prajem pekny tyzden :)

8. neneman321

neneman321 User

STEIN ty ceny jsou dost přepálené, osobně na pve sem nikdy chromin nedělal, protože štíty nejsou potřeba, ale mohli by jsme být už zvyklý, například když BP dá tu zlodějinu jménem VIP směnárna kde je to taky nehorázně předražené ty ceny, ale musíme brát v potaz i fakt že se najdou hráči co si to prostě koupí a proto to BP dá znova a znova pro lidi co neřeší peníze.

9. ZOHAN

ZOHAN User

neneman321,Kdo normální by si cokoliv kupoval ve VIP směnárně a ještě dobrovolně? Možná ti hráči, co mají turecký payment a nebydlí v turecku, ti možná jo.:cool:

10. Nepřišly informace, nebo fórum tým zkouší, jaký by to bylo bez nich? :cool:

11. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Delta-7925H my nic nezkoušíme.:p
    Jak byly svátky tak informace chodí později, to není naše chyba. Dneska teprve došel kalendář na Leden a to už je 2.1.
    Poprosím tě o strpení. :)

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  12. dekov02

dekov02 User

Ahoj,

stopa černého světla je jen špatně přeložený blacklight trace, nebo je to jen nějaká novinka?

Pokud je to Blacklight trace neboli v ofiko překladu Trasovač Black Light (trace), mohu poprosit o opravu?

díky

13. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

14. dekov02

dekov02 User

Ahoj

promiň nedošlo mi že to ve Slovenštině překládáte takhle nešťastně, protože v Češtině to máme takto.
    Myslím si že Česká varianta je lepší protože když si zadáš do google: stopa čierneho svetla tak ti to nic nenajde.
    Mezitím když zadáš trasovač blacklight nebo trace tak ti to najde hned odkaz na wiki a forum.

15. Punisher

dekov02 - ak niekto nieco hlada, nech pride na forko a pozrie do biblie alebo pouzije vyhladavanie, ak nieco nenajde, tak sa spyta, nechapem preco by mal pouzivat google. Za dalsie viem o pripadoch, kedy nieco do Slovenciny prelozili v pohode a naopak v Cestine to bolo ako cez nejaky prekladac. No v tomto pripade nevidim nic zle na tom ako to prelozili. Kazdopadne takto je to prelozene v hre.

Tess tohle ocenil(a).
  16. Tiez som mal problem s tymito translate breptami :D niekedy tie preklady su zbytocne. Ale v poriadku. Otazka je či sa niečo oplati z chromina? Okrem toho že je do seasson permanentky potrebny,tak k čomu služi?

17. Punisher

PoodleTroubleDouble - problem s prekladmi povazujem skor vtedy, ak napriklad nejaku schopku zle prelozia, co uz moze byt problem, ak to neprebieha tak ako je to v popise. Co sa tyka chrominu, tak urcite sa oplati Osmium, kedze zvysuje silu stitu o 50%, zatial co seprak len o 40%. Pripadne ak nemas Cyborga tak jeho postavit. No a potom uz len kozmetika v podobe designov by som povedal. Ten modul akoze zly tiez nie je, ale ja osobne mam na tie lode lepsie no.

Tess a PoodleTroubleDouble tohle ocenili.
  18. dekov02

dekov02 User

Dobře dejme tomu že použiju fórum pro hledání co znamená Stopa čierného svetla.

1) dám hledat :Stopa čierného svetla
    2) rozkliknu Herná Biblia >Stopa čierného svetla
    3) ten odkaz tě odkáže na stránku kde slovo Stopa čierného svetla neexistuje, tak mi pověž jak se v tom mají nováčci i zkušení hráči mají orientovat?

Na tom odkazu je trasovač, ale jak si asi mám domyslet že trasovač = Stopa čierného svetla? (podotýkám že ne každý má dokonalou angličtinu)

U třeba Mindfire cerberum je alespoň v závorce napsáno Mozok, tak se to trochu dá domyslet, ale u toho to opravdu nejde.

V češtině se to nikde nepřekládá jako Stopa černého světla, na wiki tento termín kompletně chybí a v bibli také není správně obsažen. viz odkaz níže:

https://board-cs.darkorbit.com/threads/suroviny-rudy-sutry-surky-zdroje.107560/#post-993249

19. ZOHAN

ZOHAN User

dekov02,Pokud chceš něco změnit, musel by jsi od úplného začátku vše projít a skontrolovat, včetně nezobrazených obrázků....
    Pokud se v budoucnu neoddělí cz/ sk forum, tak bude neustále docházet k těmto nedoruměním díky nepřesným překladům, nebo jen nepřeložením z angličtiny.
    Systém vyhledávání je zde na foru hodně špatný, to asi nikdo nezmění.
    zde máš odpověď při jiném problému :
    P.S. Abych nebyl úplně OT, mne by zajímalo, i když mám ve štítech osmium, nebo cokoliv jiného a i když mám formaci krab, či hvězda, tak mi hráči střílejí pouze HP a už několikrát jsem puknul s plnými štíty a to mou lodičku střílejí třeba na vrtačce?

Tak na co to osmium potom je?

20. Punisher

dekov02 - hmm zvlastne, ze mne to naslo bez problemov. Napisal som do vyhladavania stopa čierneho svetla a vyhodilo mi odkazy a medzi nimi aj hernu bibliu.
    upload_2025-3-1_13-25-56.png

Tam pod pismenom S som si vyhladal odkaz na to a hla vyhodilo mi priamo, kde sa dana vec nachadza. upload_2025-3-1_13-27-28.png
    Este raz pisem, ze my nezodpovedame za preklady v hre a toto je CS & SK forum ako je to uvedene hned po prihlaseni na forum. Nemusi clovek vediet anglicky, ale mas tam uvedene, ze Trasovac a este je tam uvedene aj chrominova horucka, ze tam sa da ziskat a pokial ani tak by ten hrac nevedel, tak forum sluzi na to, aby sa mohol spytat. To co je na wiki a neviem kde ma nezaujima, toto je oficialne forum hry, my nespravujeme ine stranky.