Diskuze: +++ Darksilver Pirates: Nové rozšíření pirátské mapy +++

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Forkys, 25/8/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

Delta-7925H co se týká deadly battleraye a jeho mizení je to popsané zde NPC- zoznam všetkých votrelcov v hre
    Mapa 5-4 tam byla, ale osobně jsem se tam nebyla podívat. Ne vše na unity klientu fungovalo jak má, uvidíme až se spustí oficiálně. ;)

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  2. Aha, tak že má DB životnost jen 20 minut, to jsem netušil :-D Střílím je jen do tetrarinovejch úkolů. Díky. Tím pádem asi Sting teoreticky podobnou vlastnost mít může. Ale ten se ztratí a nejspíš se objeví až po restartu znova...

3. Tak s tím Stingerem je to asi trochu jinak.

Jak to včera šlo/nešlo, 5-4 byla jedna z map, na kterou se mi dařilo nalogovat. Vždycky, když mi to někde zamrzlo a pak jsem to rozchodil, na mapě byl Stinger. To znamená, že když ztratí rytmus, nejspíš vyskočil neplánovaně po nějaký chybě dřív, než měl, tak jako právě včera.