Diskuze: +++ Darksilver Pirates: Nové rozšíření pirátské mapy +++

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Forkys, 25/8/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Delta-7925H co se týká deadly battleraye a jeho mizení je to popsané zde NPC- zoznam všetkých votrelcov v hre
    Mapa 5-4 tam byla, ale osobně jsem se tam nebyla podívat. Ne vše na unity klientu fungovalo jak má, uvidíme až se spustí oficiálně. ;)

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  2. Aha, tak že má DB životnost jen 20 minut, to jsem netušil :-D Střílím je jen do tetrarinovejch úkolů. Díky. Tím pádem asi Sting teoreticky podobnou vlastnost mít může. Ale ten se ztratí a nejspíš se objeví až po restartu znova...

3. Tak s tím Stingerem je to asi trochu jinak.

Jak to včera šlo/nešlo, 5-4 byla jedna z map, na kterou se mi dařilo nalogovat. Vždycky, když mi to někde zamrzlo a pak jsem to rozchodil, na mapě byl Stinger. To znamená, že když ztratí rytmus, nejspíš vyskočil neplánovaně po nějaký chybě dřív, než měl, tak jako právě včera.