Diskuze: Denní přihlašovací Bonus

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Sid, 13/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu červenec / júl. A kalendář na tento horoucí letní měsíc v roku 2022
    Beháme si v júli bosí, kombajn v poli žitko kosí.

2. Kvůli kalendáři? ACM-1 "bomba", štít B-02 "atomovka", Jump Voucher dokonce 2x, senzace, když jich bylo nedávno dostatek v boxíkách. Samý plevel. A kupovat kvůli 25.dni kalendáře třeba premko? Zbytečnost!
    Ví ten, kdo vyrábí ty kalendáře něco o hře?

3. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu srpen / august. A kalendář na tento letní měsíc v roku 2022
    August krásny mesiac v roku, kúpeme sa na potoku.

4. informer

informer User

Máme tu nový kalendář ve hře.
    je to chyba, bug, nebo záměr?
    já ho chci taky mít

5. Zajímavé, mohl bys sem hodit zdroj, odkud to máš, takovou hloupost? Jestli je to obrázek někde z internetu, nebo je to něco, co se stalo jen a pouze přímo tobě. Tomu ale moc nechci věřit, protože, jak sám píšeš - "já ho chci taky mít".

V každém případě je to hloupost - buď někde z webu, nebo možná i nějaký photoshop přímo od tebe (což samozřejmě není jisté, ale jedna z možností to je).

Jen pozor, abys tu některé lidi nezmátl, už dost tomu pomůže ta první věta ve tvém příspěvku - "Máme tu nový kalendář ve hře."

6. tento kalendář je určen malému okruhu lidí kteří si zaplatili discont :D takže určitě ne pro vás, hezky česky si to nahrajte ručně :) ale ta možnost tu ještě je

7. Opět prosím o zdroj, odkud máš takovou informaci. Pokud skutečně existuje nějaká platba, která ti zpřístupní takový kalendář, tak je to teda něco :)

Pokud mi ale nebudeš schopen doložit nějaký zdroj - preferoval bych něco z fóra (cs/en je to jedno), tak tu, prosím, nešiř další matoucí informace (za předpokladu, že se jedná o nějaký hloupý vtip).

8. Teraz už je tu september. A kalendár na tento prvý jesenný mesiac v roku 2022
    V septembri už končia hračky, začne škola, oberačky.
    P.S.: Je mojou povinnosťou splatiť svoj dlh, za záchranu života. xa xa xa

9. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu říjen / október. A kalendář na tento podzimní měsíc v roku 2022
    V októbri už lístie padá, pastierik si k ohňu sadá.

zdarec1234, pepan70 a maronon tohle ocenili.
  10. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu listopad / november. A kalendář na tento podzimní měsíc v roku 2022
    Krmítka pre vtáčky máme, v novembri ich rozvešiame.

pepan70 a *SATKO* tohle ocenili.
  11. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu prosinec / december. A kalendář na tento první zimní měsíc v roku 2022
    Zimný kalendár denného prihlásenia
    V decembri už sneží zas, Prichádza k nám Dedo Mráz
    Za multipost sa ospravedlňujem, nakoľko už je nový mesiac.

12. Nevím, ještě jsem nenašel zimní kalendář viz. #1, pokud tím nemyslí denní přihlašovací bonus. Až dnes jsem tímto objevil kalendář díkuvzdání, v místě, kde býval zimní. Těch 500ee už tedy nedám, což zamrzí, no nečtu FAQ, moje chyba. Ten zimní bude až skončí ten z díkuvzdání? A budou čokoládičky?

ocelot-škvrnitý a -baghira2- tohle ocenili.
  13. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► - ten zimny je ten, co zdielal tvoj spoluhrac vyssie. Kedze sa v nom spominam mimesis frost a v tomto sa nachadza. S dennym prihlasenim to je a nie akcny ako je ten v akcii vdakyvzdania

14. Díky, no doufal jsem v adventní kalendář, co býval. Za zeptání nic nedám :D. Divím se, že na něj vyslali zvláštní oznámení.

15. Punisher

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► - ked tam uviedli odmenu za 25. den, tak som vedel, ze to bude tento, len som cakal trosku lepsie odmeny alebo atraktivnejsie, skoda :) Ale ono mozno nieco este pribudne, pockame si. ;)

16. no každopádně tenhle měsíc bude našlapanej budou narozeniny pak svátky aspon trochu zablbnem ne :p;)

17. Každej rok se na to někdo nachytá :)

18. ZOHAN

ZOHAN User

Tak nazvat něco jako ''zimní'' , když ještě není zima, to spíš vypadá jako nepovedený apríl, ne jako chyták.

19. Honzin

Honzin User

Ale tak dneska u nás sněžilo možná ještě sněží tak možná je zimní .

Stejnak je ta první pokrývka sněhem nejhezčí .

Naposledy upraveno: 3/12/22
  20. Punisher

ZOHAN - trva to pocas celeho decembra, u Vas pocas tohto mesiaca nie je zima? Tak to dobre pre teba.

ocelot-škvrnitý, -baghira2- a Tess tohle ocenili.

Sdílet tuto stránku