Diskuze: Denní přihlašovací Bonus

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Sid, 13/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher, u nás v chaustrálii je léto, tak to mohlo někoho nachytat. Přiznávám.:)

2. Vibe

Vibe Team Leader Team Darkorbit

Tebe by za to tvé stupidní chování z té "chaustrálii" vyhostili.

3. Drift1

Drift1 User

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Drift1 - pokial napriklad otvaras obsidianky a padne design, ktory uz mas, dostavas kompenzaciu v hodnote 10 000 uridia, tak podla mna v tomto pripade by tiez mala prebehnut nejaka kompenzacia. Horsie je to pri designoch PETov, ja ten design mam, ale moze ziskat hrac aj viac rovnakych zial.

5. coroner

coroner User

Nazdar(asi ofiko pozdrav) Mám Mimesis frost a premium, co dostanu na konci tohoto kalendáře? Je to má oblíbená loď, tak jako
    Baghírova Pusatka:), uvažuje se o Mimesis plus, či o druhém raketometu?

-baghira2- tohle ocenil(a).
  6. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

coroner příspěvek máš přesunutý do správné sekce. Jinak pokud se koukneš na tento dotaz bylo už odpovězeno od kolegy.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  7. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu leden / január. A kalendář na tento první zimní měsíc v roku 2023
    Január je mesiac chladu, všade plno snehu, ľadu.

8. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu únor / február. A kalendář na tento druhý zimní měsíc v roku 2023
    Hoc február ešte mrazí, sánkovačka sa už kazí.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  9. Sygauras

Sygauras User

To mi taky přijde dost nespravedlivé. V obchodě stojí design 150 - 250 000 U, v montáži to složit taky není zrovna lehký ale jako kompenzaci za dabl, dostaneš "jen" 10 000 U. Takový škrťáctví co oni předvádí jsem snad nikde neviděla.

Co se týká odměn v kalendářích, ať už měsíčních nebo akčních, je pro mě celkem záhada proč bych se měla nějak udělat z toho že mi tam hodí pytlík Diametrionu, když jich z přinašečů mám už 8 nůší a to na ně pořád zapomínám takže posílám třeba jen jednou denně (to samé ty ostatní jako je to bizonium, kulišárium, a podobně. Mám toho v lodi tolik že pořád nechápu proč je u toho pořád poznámka "velmi vzácbé")
    Jinak samozřejmě i kalendář je zdarma takže opět, co je zadarmo toho mi dejte půl garáže protože je to zadarmo, no a proč si stěžovat. Ocenila bych místo těch velmi vzácných materiálů, více hardweru, protože nasbírat Plasmid a Prismatium na ty palice, rakve a kabely je fakt nemožný.
    Co se týká těch "fialových" věcí (něco s tím black light, všechny ty blabla, ty akcelerátory, ůlomky, fragmenty, trasovače atd) i přes velmi důkladné čtení v FAQ, nemám tušení k čemu a jak to používat, takže to jen odkliknu a hromadí se mi to smetí v lodi.

*brutus* tohle ocenil(a).
  10. Punisher

Sygauras - uz bolo poslanych viac podnetov na to a velmi sa ten kalendar nemeni, no co ma najviac mrzi, tak do specialnej odmeny hracom, co vlastnia premko daju take veci ako Paritydrill, LF4 a podobne, co je zial nezmysel, lebo hrac ziska lepsie lasery a celkom rychlo. Zial my nevieme nic viac spravit, ked posleme feedback a nema to odozvu.

11. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher, Ono je spíše úsměvnější, že za 25. den je většinou ''lepší'' odměna než za ten bonus za premium.
    Třeba paritydrill a jako bonus lf-4. To je jasný důkaz, že nad tím musel zcela jistě dlouhodobě přemýšlet celý tým odborníků včetně ekonomického oddělení.:cool:
    P.S. Tento měsíc je ta odměna taková, kterou ocení snad všichni hráči asi.

*Firefox1* a Delta-7925H tohle ocenili.
  12. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu březen / marec. A kalendář na tento první jarní měsíc v roku 2023
    Marec zahnal zimu tuhú, vracajú sa vtáčky z juhu.

Delta-7925H, pepan70 a *brutus* tohle ocenili.
  13. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu duben / apríl. A kalendář na tento jarní měsíc v roku 2023
    Nezaslúži apríl chvály, do mračien nám slnko halí.

Mimořadny, pepan70 a *SATKO* tohle ocenili.
  14. Drift1

Drift1 User

15. Je to normální LF-4:D ale ten štít 25. den je co?

16. neneman321

neneman321 User

To je štít do Peta SG3N-PX01 který je novým rozšířením Peta společně s novým laserem do Peta LF- PX01 přidal BP do hry minulý rok :D Dají se získat tak že si je koupíš za peníze, nebo od úterý do čtvrtka v GG jako speciální bonusová odměna, mě už padla LF- PX01 2x za tu dobu

Mimořadny a -baghira2- tohle ocenili.
  17. Punisher

18. -baghira2-

-baghira2- User

Teď už je tu květen / máj. A kalendář na tento jarní měsíc v roku 2023
    Niet krajšieho milé deti, ako v máji lúčne kvety.

Sdílet tuto stránku