Diskuze: FAQ - Promo kód

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 8/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Belgam

Belgam Guest

2. kokousek

kokousek User

jak uplatnim kod ktery mi prisel na e-mail??? prosim odpovez

3. sekcia Uridium- Kupony

4. kokousek

kokousek User

diky

*_White-Tiger_* tohle ocenil(a).
  5. Zafod

Zafod User

Škoda že máš v prvním postu odkaz na podrobný FAQ, kde je vše uvedeno.

Altlantis tohle ocenil(a).
  6. Zeus

Zeus Guest

Prosím Tě,příště si pořádně přečti celou zprávu co ti přišla v E-mailu.Pak se nebudeš zbytečně na všechno ptát.Jen číst vše a pořádně.
    Jinak kolega ti už napsal,kde to najdeš.

7. Korben

Korben User

(-bobo-) Kedy sa naučíš podávať základné informácie , ako je napr. tvoje ID ? Jednu bránu máš rozrobenú a druhu máš tiež vyhodenú na mape, jednoducho sa ti prekrývajú.

Inak post zmazaný, nemá nič spoločné s touto témou.

(-bobo-) Ty si sa nevyznal ani na starom fóre, tak že si pekne najprv popozeraj všetky sekcie fóra.

Posty zmazané, to o čom píšete nie sú promokódy. Prečítajte si odkaz Promo kód

8. Sid

Sid Guest

9. Zonic

Zonic User

Chcem sa opýtať že ako uplatním kód,ktorý mi pošle kamarát za platbu.Myslím to tak že on kúpi niečo sa PSC a vybehne mu tam tabulka že tu je kód a že ked ho dá nejakému kamarátovi,tak ten kamoš alebo človek dostane bonus 10 % ale ked chcem ten kód od neho použiť tak píše že ten kód je neplatný jedná sa o kód ako na pr. 7J5785**

10. Kenny

Kenny User

Pokud jsi provedl nějakou transakci, nic už nedostaneš

11. Kubino

Kubino Guest

V tom prípade asi nie je kód v poriadku, vo FAQ máš popísané ako ho aktivovať, ak ho systém nezoberie, s tým ti potom nepomôžeme.

12. »vojta«

»vojta« User

Jak je možné že v přehledu mých promo kódů jich mám asi 20, ale přitom jsem platil maximálně 4x?

13. Kubino

Kubino Guest

Tak to máš asi zlú pamäť, promokódy dostávaš aj za platbu klúčov, kapsúl a podobne nie len za urídium.

14. »vojta«

»vojta« User

jsem si jistej že jsem nenakupoval víc než 4x, ani bych na to neměl finanční prostředky ...

E: no to je jedno, ve hre mi to nebrani, to je hlavni :D

Naposledy upraveno: 4/1/14
  15. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

»vojta« - promo kod obdrzis aj ked si kupis uridko prostrednictvom SMSky.Ale to,ze ich mas viacej je len pre teba dobre,lebo ich mozes svojim znamym poskytnut a ich prva platba aj im aj tebe prinesie 10% bonus.

16. Zeus

Zeus Guest

»vojta« Jakákoli finanční transakce ti dá promo kod.

17. SEZNAM mojich promo kodu ktere muzete pouzit: (ze shora nejvetsi odmena.. PSC cca 75000 UR +):
    8626Y9WZ
    39MLM4Z8
    DHBGMCZC
    D176G6C2
    2FTGFC4U
    993U5D91
    L9J4LQUA
    3B88BSGK
    27R59A43
    AAY2GK8E
    FXW42548
    6QZ2V132
    WCY29274
    3U6713GA
    6291S4CQ
    P9582929
    CSYA54U1
    748U77WG
    NA21WK74
    SJ842553
    A3U11L29
    8ZXRCD59
    WFLP64Z2

18. Zafod

Zafod User

♀ZĽô߳мô╦Lu©łnkĄ♀ se obávám, že ten seznam je zde k ničemu. Navíc absolutně nechápu poznámku o největší odměně. Doporučuji pročíst FAQ.

Btw: pokud si někdo myslel že jsem mrtvý, tak smůla, nejsem :D

Kubino sorry, věnec zmuchtlej a jdeme na panáka, já platím ;)

Naposledy upraveno: 26/4/14
  19. Kubino

Kubino Guest

♀ZĽô߳мô╦Lu©łnkĄ♀ tiež si myslím, že je to tu úplne zbytočné z dôvodu, že nováčik si veľmi ťažko najprv číta fórum a taktiež tie kódy už nemusia byť ani platné. Ja ich mám niekoľko desiatok taktiež, riešilo sa to na starom fóre, je zbytočne to sem viacmenej dávať.

Zafod ja už mám ale veniec :eek: ... vitaj späť :)

20. Chtěl bych se zeptat Jak se promo kód využivá?

když od svého známého dostaneš promo kód, můžeš ho ve hře v oblasti Kredity/navýšit konto využít v Tvém prvním nákupu Uridia. jaksi nemůžu najít oblast Kredity/navýšit. mohu vědět kde přesně to je?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.