Zpetná vazba Diskuze: Fiesta Gate

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Tess, 23/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Proč mě to vykoplo z brany Fiesta kdy jsem si dal Standart a nemohu se tam vratit.Takže jsem přišel o5 kliču Kdo mi to vráti.Proč to nejde pořadně hra.

2. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

Sygauras a entonynyny1234 ,
    poprosím vás napsat na podporu hry, kde popíšete, že jste byli z brány vykopnutí a tím jste přišli o galaktické kupóny.
    Jen upozorním, na podporu hry musíte napsat anglicky a nebo německy. Pokud neovládáte tyto jazyky použijte některý z překladačů.

3. opravdu rada nad zlato.Hra jim nejde opravit to neumi a evidentně nechtěji.Ty problemy tu jsou už roky a ještě to napsat anglicky.Ale jinak už jsem tam napsal ale Dik

4. Tess

entonynyny1234 jsem fórum moderátor a ne vývojář hry, který to z fleku opraví. :(
    Snažíme se co nejvíc pomoct hráčům, ale jsou věci, které neovlivníme a nevyřešíme zde na fóru hry. Od toho je podpora hry.
    Chápu, že je to nezvyk psát na podporu hry v anglickém a nebo německém jazyce, bohužel to jinak už nejde.
    Myslím, že na naši ,, malou komunitu,, CZ/SK můžeme být rádi za stále fungující fórum hry. Jiné týmy, které mají větší komunity už o tuto možnost přišli.
    Každopádně poprosím zde pokračovat v diskuzi pouze na téma Fiesta brány. Problémy s hrou se řeší v jiných tématech.

5. majka11116

majka11116 User

Zdravim co sa tika tejto brany odmeni s toho je nic moc a kuponi kupovat nebudem presla som pokojnu branu aj zurivu a hamba co za odmeni som dostala a v cera s standatnej brany ma vykoplo takze kto neplati sa mu to neoplati robyt tu branu lebo dost vela bran musi spravit aby mohol dostat novy indra raketomet alebo co to je.Takze tolko k tomu.A na podporu pisat nebudem lebo to nema zmisel uz som zopar sprav im pisala a oboved ziadny len tolko je stadiu riesenia.

ddinamicc a *Firefox1* tohle ocenili.
  6. majka11116 a toto je co za výkřik do tmy,nic neplatím a kuponů mám 41,je bonusový kalendář a ke spuštění brány byl i kupon v emailu

7. *Firefox1*

*Firefox1* User

Toje sice hezký .... až vlezeš do brány tak o ně rychle přijdeš

majka11116 tohle ocenil(a).
  8. Pokud to dělo nevypadne v odměně, je to pro neplatícího asi nedostupný, stejně jako ten novej extra silnej lejzr. Prémko si koupim, ale dělo za 7k živejch peněz? Lejzr (jeden) za dvaapůl litru? Jestli nedaj, nebo z něčeho nevypadnou ještě ty kupony, nepodívám se ani do tý nejtěžší brány.

Pro mě to znamená asi i konec v žebříčcích. Jsem zvědavej, co přidají příště a jak se ty nůžky mezi platičema všeho a nepaltičema ničeho otevřou. Já motivaci hrát spíš ztrácím... Ale lodí je na mapách čím dál víc. Zvláštní.

9. majka11116

majka11116 User

Ano mala som aj ja spravyla som skoro najtachsiu branu a nepadlo mi tam nic len 3 pluse core a na jednu Indra na postavenie potrebujes 2000 a s toho mam iba 13 takze trozku porozmyslaj kolko tych kuponou potrebujes aby si vedel postavyt aspon jednu.

10. kokis-007

kokis-007 User

Ahoj
    1. kolo Fiesta Gate končí 16.1. zaujíma ma či sa galaktické kupóny ktoré mám prenesú do 2. kola, alebo ich musím minúť.
    A či sa vynuluje fiesta kalendár, alebo pokračujeme ďalej v odmenách v 2. kole.
    Ďakujem

11. Tess

kokis-007 pouze bonusový kalendář má dvě kola, brána Fiesta bude spuštěná po celou dobu až do 25.1.
    Nikde není informace o tom, že by se měly galaktické kupóny mazat. Pokud by náhodou došlo ke změně, tak nás bude BP informovat emailem. Do té doby platí to co je napsané v oficiálním oznámení.:)

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  12. Kaloww

Kaloww User

Za mně zase akce která dokáže jen šťavit....naštěstí to byly free kupony ale dojel jsem Mytickou uroveň a co se nestalo nic mi to nedalo :D ani mě to neportlo zpátky na domovskou,nedalo mi to žadný postup v fiesta permanentce a ještě mi to sežralo 23 kuponů (Ale nic jiného vlastně od nich nemůžeme čekat :D)doufám že se tohle nikomu nestalo za kupony co koupil

jako když nás BP odbije 5 kuponama :D tak je to ubohé :)

Naposledy upraveno: 14/1/26 v(e) 4:24 PM
  13. Dostal někdo v té bráně tu odměnu indra? Mě přijde, že ji tam zapoměli naprogramovat.

majka11116 tohle ocenil(a).
  14. Jsem se dneska zamotal v tom. Tady asi mělo bejt, že to začíná zejtra, že jo?

15. Tess

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► padá, ale je to opravdu malá šance.

Delta-7925H takhle to bylo napsané a podle toho by se ten kalendář měl dnes resetovat.
    Taky mi ty datumy nedávaly smysl, ale pak byly znovu potvrzené.

16. reno71

reno71 User

Ahoj, jsem teprve na 7 a dostal jsem odměnu po ukončení brány fiesta jenom C-Indra 1336 poškození. V popisu je napsáno šance na Leg-Indra 12023 poškození, že by zase chyba v překladu? Docela jsem zklamaný.

17. Tess

reno71 pokud si rozklikneš informace tak se ti zobrazí procentuální šance na získání děla.
    Screenshot_3.png

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  18. reno71, dneska hraju od 05:00 a mám na všech třech účtech UC Indra z desátého políčka těch odměn pod ikonou sprchy. Hraju jen pve servery a tam mi ty částicové nedávají tak moc smysl. Takže mám v každé lodi po RH, RN, UC I a dost se to liší. Admirál má +69 N kritický zásah a +49 H kritický zásah na druhém. Indra pro mě problém s municí, uvítal bych kdyby ji dali za kredity nebo aspoň za trochu Urka do obchodu. Dál už se nesnažím, zabere to moc času, munice a sempromu. Při farmení je to trochu znát, a spousta barviček efektů střelby.
    Tess, to je moje zpětná vazba do reportu :D.
    R-kový dělo vyjde na 690,- a to jsem ochotný dát.

Naposledy upraveno: 17/1/26 v(e) 1:14 PM
  19. aka je pravdepodobnost ked napisem na podporu o navratenie klucov do fiesty kedze padol Unity a ja som tam pukol
    vdaka

20. ZOHAN

ZOHAN User

®¯¯¯¯¯¯ωΣ©ΣЯη†K_____, Kdyby jsi četl informace k akci, tak by jsi věděl, že naprosto nulová.
    Jen nechápu, jak může unity padnout, když se jedná o "nový sporťák" mezi enginy.:rolleyes:

reno71 tohle ocenil(a).