Zpetná vazba Diskuze: Fiesta Gate

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Tess, 23/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tohle je dalši propadak.Bud budeš platit a nebo to nehraj.Takže o ničem je ta hra.

2. Základní problém nových hráčů je, nemají ram 16, nemají dedikovanou grafickou kartu, a odpovídající procesor. Potom mají tyto problémy. Když chceš hrát DO, uspůsob si HW počítače. Mám u tebe 10 euro. Já zvládám na 10 let starém NTB.

3. ZOHAN :D noo tak to by aj mna zaujimalo ako je to mozne :D asi bude lepsi stale stary dobry klient

4. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

®¯¯¯¯¯¯ωΣ©ΣЯη†K_____ napiš si na podporu hry. Nedokážu ti říct jak to bude řešené. To je vše na BP.

Poprosím všechny ostatní držet se tématu diskuze k bráně Fiesta. Pokud chcete diskutovat o jiném tématu použijte Diskuzní témata k tomu určená.:)

5. Kaloww

Kaloww User

Zdravím při neděli :) už je nějaká změna v bráně fiesta nebo stále se v Mytické nespawnují poslední dvě vlny? Chtěl bych ještě využít ty free kupony aspoň :D,nerad bych ke 46 kuponům co jsem tam ztratil přidal další :D

jinak všem co ztratily kupony...tak mě přišlo z podpory i kdybych jsi kupony koupil nebo použil free tak náhrada zatím žádná nebude jen vám pošlou bonusový kod na 5 kuponů :D

Naposledy upraveno: 18/1/26 v(e) 10:44 AM
  6. Kaloww takze ta myticka je bugla jo? Vcera jsem ji delal, napsalo mi to Brana Fiesta dokoncena, ale odmena ani body nikde.

To je teda super pristup jestli za to nebude kompenzace, 23 "vzacnych" kuponu v cudu.

Skoda, ze jsem to nevedel drive. :(

7. *Firefox1*

*Firefox1* User

Min.týden jsem dostal odpověď z podpory na ty ztracené kupony Fiesty, prý to bodou řešit kompenzací, ale ještě neví jak. Když jsem vybral kupony z kalendáře tak se mi další den objevil nový stejný kuponový kalendář. Zřejmě je to ta kompenzace :)

8. Esnyron

Esnyron User

Nepleteš si to z druhou částí bonusového kalendáře ?

9. *Firefox1*

*Firefox1* User

citace smazána
    Ona měla být nějaká druhá část bon.kalendáře ???

Naposledy upraveno moderátorem: 19/1/26 v(e) 12:27 PM
  10. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

*Firefox1*
    Ano byly/jsou 2 části bonusového kalendáře.

Fiesta Gate bude spuštěná 7.1.2026 do 25.1.2026 a k tomu bude přihlašovací kalendář, který bude mít dvě části:
    • 1. kolo bude probíhat od 7.1 do 16.1 (10 dní) a nabídne 8 odměn.
    • 2. kolo bude probíhat od 16.1 do 25.1 (9 dní) a nabídne 8 odměn.

*Firefox1* tohle ocenil(a).
  11. *Firefox1*

*Firefox1* User

Ta Mýtická je absolutně bez nápadu - nekonečná hodina nudy střídajícich se počtů různě barevných spire a stalkerů. V závěru už strácím přehled kolik je to vlastně vln. Dělám je Pusat+ a asi nejvíc mýtycké na ní je strach, že mi to nakonec ke konci lagne a vykopne mě to. :confused: Chybí mi tam finále nějakého silného bose v závěru, místo zdlouhavého střídaní počtů nudných npc.

No nakonec jsem se dopracoval k 10lv a to dělo jsem získal ;)

Naposledy upraveno: 21/1/26 v(e) 9:36 PM
  12. *Firefox1*

*Firefox1* User

Dotaz:
    1. Fiesta Gate končí 25.1 - to jako končí natrvalo a nebo bude ještě někdy pokračovat ?
    Jde mi o ty kupony, které neproměním jestli mi zůstanou.
    2. V souvislosti jak je bude i s žetonama Zásobniku munice, to bude pokračovat dál ? Jde mi o mega losování kde je šance na dělo Hammerclaw o které momentálně nestojím, ta šance se bude měnit i na jiné lodě ? Nevyužité žetony budou budou zachovány ? Nikde jsem k tomu nenašel info. proto se raději ptám :)