Diskuze: Galaktické brány / Materializátor GG

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Neya, 22/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Esnyron

Esnyron User

Tak alespoň že na tom vydělám.

A když udělám Kappu, tak tam zůstane jen ten Centure Falcon ?
    Mám ji sestavenou a chci si nechat poslední NPC na dvojnásobek.

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Esnyron - pokial das Boss Kucurbium a potom pojdes na domovsku zakladnu, tak ti tam ostane na dokoncenie posledne kolo a to je Century Falcon veru.

3. Esnyron

Esnyron User

https://imgur.com/a/KuJK41K

Teda ale ten Centure Falcon mi dal zabrat.
    Zeta je zajímavá, to nepopírám, a když si vezmu že je 5 životů, tak s tou 10 vlnou se dá hezky vyhrát, kdy stačí 2x 3x nechat se zničit a dobře se na tom vydělává.
    Jinak mě ty brány moc neohromují. Je to takové roztahané, na dlouho, moc mě tohle zrovna nebaví. Když se podívám na A, B a G tak mě úplně přešla chuť, kvůli těm sibelonitům. Nejde ani tak o počet nebo strach že to nedám, jen bych u toho nudou usnul.

4. Esnyron doporučuji A.B,G dělat pomocí PETa, dám štítovou konfu, zůstanu stát a až jsou kolem mě, dám kamikadze, počkám na výbuch a odletím. Než se dobije kamina, doplní se mě štíty a znovu stejně, než buď NPC odletí do rohu nebo je zničím. Když jsou v rohu tak znovu kami . Jednoduché a efektivní, neztrácíš munici.

TI.TA.N a coroner tohle ocenili.
  5. Punisher

Esnyron - solaris plus (+boostre na CD), kamikadze a pripadne este G-HR1. Tie brany potom idu velmi lahko.

6. sabotér90

sabotér90 User

Jak psali ostatní, malý mrchy (streuner, lordakia, v alfě mordon, saimon, kristallin, sibelonit, protegit) je lepší dělat na štítové konfě kaminou. To samozřejmě předpokládá, že máš premium. Zbytek na motýlovi, deva jdou rychle, sibeloni jsou otravní, ale dá se, kristalloni žerou nejvíc munice i aktivního času u té brány...
    U ABG holt musí člověk mít na druhým monitoru nějakou zábavu, jinak se to fakt dlouho nedá.

7. neneman321

neneman321 User

sabotér90 hru hraju od roku 2011 a tenkrát byla brána úplně jiný kafíčko, svojí první gammu sem dělal skoro 17 hodin abych měl střechu nad hodností, a proteigiti bylo něco co plno lidí nedalo tenkrát, nebyl pet, lf-4, formace studijáky, važme si nyní toho co máme, ušetříme plno času i když občas mě starý herní klient s otvíráky chybí i boje byly vyrovnaný třeba mezi důstojníkem a šéf plukovníkem když každý měl jen lf-3.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  8. neneman321 teda nechci se mýlit, ale střecha nad kroužkama byla za deltu. Je to tak dávno, ale byly to krásný časy. Hraju od 2008.

9. neneman321

neneman321 User

MuadDib85[CZ] myslel jsem to tak, že si musel mít splněný 4 brány ABG a deltu abys měl střechu a já dělal jako poslední myslím tenkrát gammu, byla nejtěžší

10. Zdravím,

možná to už bylo psáno (nechtělo se mi prohledávat celé vlákno), ale vztahuje se GGEU-exkurzní jednotka při akci dvojnásobných odměn z bran na designy letounů(herkules,havoc)?

Popisek ve hře hovoří o nevztahovačnosti ke ,,speciálním" odměnách,které ale nejsou jasně specifikovány.

díky.

Naposledy upraveno: 14/6/25
  11. Esnyron

Esnyron User

Teda ta Kuiperova straunerská brána je doslova očistec. Čeká mě 5 mapa a doslova a do písmene jsem otrávenej jak Vávra z kafe.

Kdybych věděl že to je tak "hloupá" brána, ani bych se nesnažil ji sestavovat a mohl jsem ty EE a U využít na jinou.

12. neneman321

neneman321 User

BlackSpaceDevilCZ pokud si to dobře pamatuji tak by havoc a herculles padat měli, ovšem já udělal asi 6 GGEU a nikdy mě havoc nepadl, tak sem to vzdal a budu dělat brány ručně, otázkou je kolik je tam taky % šance od BP, když vlastně bránu za tebe udělá robot.

13. Punisher

BlackSpaceDevilCZ - specialne odmeny, ktore su dodatocne a neobdrzis ich cez jednotku vyprav mas napriklad aj tu: Speciální odměny z bran
    Lenze design stihacky herkules nie je specialna odmena, je to mozna odmena z kazdej kappy a ano ked pouzijes jednotku vyprav, tak mozes ziskat design vid obrazok nizsie (testoval som to)
    herkules test.jpg

14. Punisher - díky za vysvětlení, přesně v tom sem si byl nejistý.

Naposledy upraveno: 14/6/25
  15. Jestli jsem to dobře pochopil, máš 1 zetu. Zatím dělej zety v neděli, dokud nebudeš mít 10 červených disajnů havoc, potom kappa (ta tě taky nebude bavit) dokud nebudeš mít 10 modrých disajnů hercul letounů. Potom sežeň 3-7 hráčů a dělej hádes na spartany. Jenže plán na spartan získáš akorát v bráně kronos, takže budeš muset udělat hafo bran, jen si ji rozklikni, které. Aby tě někdo vzal do hádesky, budeš si muset z úkolů udělat prometeusky a montáže, a to je taky nadlouho.

Naposledy upraveno: 16/6/25 v(e) 4:22 AM