Diskuze: Herní bible - návrhy na doplnění, chyby

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Warden, 27/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Warden

Warden User

Eρεβος*SK: Příště si pamatuj. Hledáš něco a nevíš kde? Zkus to ZDE .....

P.S: Odkaz si ulož do oblíbených a pokud ti tam něco bude chybět, klidně dej vědět. ;)

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  2. bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  3. buubaak

buubaak User

4. Tak tomuhle říkám clickbajt, jsem myslel že uvidím něco pikantního a ono prdlajs...:D

5. buubaak

buubaak User

no jo, měli by dat tu mlhu odvat :), a zaostřit :)

6. Sentiero

Sentiero User

buubaak zajímavý, já jsem na té stránce byla několikrát, ale tohle mě nikdy nenapadlo...Čímpak to asi bude??? :D

Je oblečená. Nic pohoršujícího na tom obrázku není. Zkus si pohrát na PC s kontrastem a jasem a uvidíš. Nebo spíš neuvidíš-to, co bys rád viděl :D Ale pobavilo mě to ;)

7. Warden

Warden User

8. Pár jsem jich už viděl, ale měly hezčí nohy :D.

9. Warden

Warden User

Imperátor[CZ1]: Téma Boostery jsem upravil. Podívej se na to a dej vědět, zda tam ještě něco nechybí.

10. Pekne, ale asi bych tam doplnil u normalnich boosteru cenu a trvani, to by se mohlo hodit. :) Sice je to v obchode napsane, ale u toho boosteru na slitinu to myslim neni ani ve hre ;).

11. Warden

Warden User

12. Diky Wardene, pekna prace :). Jestli jeste neco chybi, tak uz to najde leda tak Badmaniak :D.

13. bhagira22, -baghira2- a Warden tohle ocenili.
  14. Warden

Warden User

Cruenta†Ultionem: To mě docela pobavilo, hezké názvy. Děkuji za upozornění, již je to opraveno.

15. Punisher

Punisher User

Cruenta†Ultionem - akoze tie nazvy sa mi viac pacia :D Hlavne tie zlte blesky, neviem kto to vymyslel, ale je to riadne teda :) Sme radi, ze tu mame vsimavych hracov, ktori nas obcas upozornia na nezrovnalosti a aspon vieme, ze to citate ;)

16. Badmaniak

Badmaniak User

Já se nad tím vůbec nepozastavil, protože spousta nových hráčů to zná přesně takhle. :D
    Se spíš zeptaj "Co je Tetrathrin", než když jim někdo napíše "ten šutr se žlutym bleskem" :)

17. Punisher, když jsem na to koukal, asi jsi to vložil ty nebo |Oromë|:D (a chápu že se zlobíš, když jsme ti s kolegou SM blesky přepsali). Dneska jsem najel v denním bonusu na ty žlutý blesky a vidím, jak se to jmenuje. To jen aby nebyla mýlka s modrými blesky= Řetězový impuls.

[​IMG][​IMG]

Badmaniak, jde o to, aby ta témata a rejstříky na sebe navazovala. Goliáš taky nebudeš hledat pod záchodové prkénko...

Naposledy upraveno: 4/11/17
  18. Punisher

Punisher User

Cruenta†Ultionem - ta tema bola upravena az teraz kolegom Wardenom, cize to vymyslel Orome, klobuk dole akoze. :) Nechcem sa dotknut vyvojarov, ale zlte blesky sa mi viac zapacili :D A priznam sa, ze kym som si zo zaciatku nespomenul na nazov napriklad Prismatium, tak som to volal, ze diamanty a plazmid som volal to ´´zelene čudo´´ :D Nechcem tvorit OT, ale toto ma fakt pobavilo, aspon sa clovek trosku zasmeje a zaspomina si, aj to obcas treba ;)

19. Badmaniak

Badmaniak User

Jasný, ale já od začátku myslel, že to pojmenování je takhle schválně. :) Protože upřímně, kdo ze starých hráčů používá Bibli na to, jak používat montáž. :)

20. Warden

Warden User

Badmaniak: Tak se mi zdá, že každá tvoje odpověď se točí kolem dlouholetých eliťáků. Zkus si představit, že tu sem tam zavítají i začátečníci, Zkus své odpovědi formulovat trochu i pro ně. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.