Diskuze: Kompletní seznam úkolů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Neya, 22/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Neya

Neya Guest

Naposledy upraveno moderátorem: 9/12/13
  2. Apokalipse

Apokalipse User

raz som chcel skusit splnit ulohu skylab - upgradovat zber promerka, tak som ho teda dal upgradovat a nic a nez sa stihol vybudvoat dokonca tak som prijal dalsiu ulohu a vtedy sa mi uloha skylab ukoncila tym ze som ju nesplnil. Tiez by ma zaujimalo ako mozu hraci tuto ulohu splnit pokial skylab maju vybudovany uz na max. lvly?
    myslim ze takato uohy by mala patrit medzi denne uohy alebo specialne a pod.

3. Korben

Korben User

Apokalipse Neviem čo tam robíš , ale táto úloha sa mi bez problémov splnila bez toho aby som upgrade robil.
    Tak som to teraz skúsil a po prijatí úlohy , sa mi úloha automaticky splnila.

4. Apokalipse

Apokalipse User

a to ako co uz budu nove "misie" tak za ne nebude ziadna odmena? si myslite ze vam to ptm niekto bude plnit? toto je akurat odradenie hracov od plnenia misii

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Apokalipse - o com tu pises? Videl si nejaku ulohu,zeby bola bez odmeny?Ja som zatial za kazdu splnenu ulohu obdrzal nejaku odmenu,ci uz vacsiu alebo mensiu vzhladom na obtiaznost ulohy.

6. Apokalipse

Apokalipse User

pred chvilou mi vyskoclo na hlavnej stranke daka novinka co bude ze sa misie presunu do vyzvy a za ne sa odmena dostavat nebude

7. Korben

Korben User

Čo keby si sa tak naučil poriadne čítať ? Čítaj pomaly a uvažuj nad tým čo čítaš.

8. Apokalipse

Apokalipse User

Tak by ste mi to mohli laskavo vysvetlit? ak su dake info o tom?

9. Zdravíčko Apokalipse,
    Asi tahle. ;)

EDIT:Na ostatní(započaté) máš čas do března.

Naposledy upraveno: 6/1/14
  10. Spartakus

Spartakus User

No teda tohle mě moc netěší... Teď abych non-stop střílel sabotery (1500) 717 mi zbývá... Potom cca 50 golíků na 4-5 o dokončení Mazánka si nechám zdát, ale tam mám jen pár minut.
    alespoň, že jsem to zjistil včas... Když za den popravím 30-40 sabotérů tak to stihnu. Sundat ty goli bude horší.

11. Takových nás bude asi víc, ukoly na pirátech mám sám otevřené tři na čtvrtém stupni a po přečtení zprávy na hl. stránce už se pomalu loučím. Snad nové ukoly společně s novým příběhem vynahradí úsilí a čas vložené do nynějších, brzy už bývalých úloh.

12. Zeus

Zeus Guest

Spartakus Udělej skupinu s kamarády a máš to za 1 den splněný,myslím ty piráty.Mazánka můžeš dát za týden,pokud budeš denně 7 hodin na DO a ještě si tam nasbíráš boxíky.Stihnout se to dá,problém jsou setřely lodí,to ano.

13. Spartakus

Spartakus User

Já nejsem skupinový hráč. :) Lasery střílím 9500 +- (X1), takže na pohodu. Raději si všechno nastřílím sám. Hrát 7 hodin za den to nestíhám, protože v práci jsem 9 hodin 2,5 hodiny navíc cestuji po Praze. V Mazánkovi mám nahraných nějakých 9 minut, takže mě to nebolí. Pokud najdu 5 golů za den tak to stihnu. :) Budu muset číst jakej jsem k...., co si něco kompenzuje, ale to přežiju.

14. Zeus

Zeus Guest

Udělej výjimku,dej skupku a piráty si dodělej,je tam pěkná odměna.

15. Spartakus

Spartakus User

To stíhám i bez skupiny. Nechce se mi dělit. Do půlky března je spousta času. Mám lokalizátor NPC v Petce a s kami 3 to jde hodně rychle.

16. Zeusi vždyť do března je spoustu času.. :)
    Spíš co mne zarazilo jsou ty odpočty RB za stávající úkoly, zajímalo by mne proč se BP k tomuto kroku rozhodlo, přecejen to zase tolik bodů nedělá aby to bylo výrazně nefér oproti hráčům co už staré úkoly nebudou moci splnit..

17. Spartakus

Spartakus User

Zresetování stávajících úkolů znamená, že mi smáznou RB co jsem za ty úkoly dostal?

18. Já si pod tím nic jiného než smáznutí ranků představit neumím.. :)

19. Spartakus

Spartakus User

To doufám, že ne... Já ten Uber úkol nedělal pro srandu králíkům a pro uridium...
    Navíc potom nemá cenu dodělávat úkoly co mám rozdělané, když mi ty ranky smažou... To budu raději kosit VK to by se vyplatilo víc.

20. No myslím že cenu to má, odměna z úkolu není k zahození.. :) Nevím teda kolik máš splněných úkolů, ale mne osobně to zase tolik ranků nevezme abych to za den dva neměl nahrané zpět, a to u DOčka také nesedím celé dny v kuse.. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.